supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 psn den indirebilecegimiz oyun demolarinin ne zaman yayinlanacagina bakabilecegimiz bir site var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Galiba üye olurken biyeri işaretleyince her jafta em-mail gönderiyorlar yeni çıkanları şeyleri gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sözde bugun pes ve fifa 09 un demosu cıkıcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu gece sabaha karşı gelecek diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pes değilde fifa yı çok merak ediyorum 10v10 yapılabilcekmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aiko said: sözde bugun pes ve fifa 09 un demosu cıkıcaktı.. Eğer bir demoyu çok bekliyorsan tek bir PSN'e üye olma. Force Unleashed'i baya bi beklemiştim Amerika PSN'De bi türlü koymadılar. Sonra aklıma geldi İngiltere PSN'e bakmak orda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 progamer said: Aiko said: sözde bugun pes ve fifa 09 un demosu cıkıcaktı.. Eğer bir demoyu çok bekliyorsan tek bir PSN'e üye olma. Force Unleashed'i baya bi beklemiştim Amerika PSN'De bi türlü koymadılar. Sonra aklıma geldi İngiltere PSN'e bakmak orda vardı.ben yattıktan sonra demo çıkmış sabah indirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 pes'in demosu ciktimi ? ingiliz accountumda gozukmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben us ve eu psn store bilgilerini ps3fanboy.com dan takip ediyorum, haftada 1 veriyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Disappear said: pes'in demosu ciktimi ? ingiliz accountumda gozukmuyo fifa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar