mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 senin yaptıgından bahsetmiyo kendi yaptıgından bahsediyo yani o kadar absürd bişey (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mulgear6 said: valla dory son bilmemkaç oyundur mafya onu da göz önüne alın xD ayrıca fly'ın fail yapmasını bekliyorum ben eger 1 gün daha fail yapmazsa (24 saat)masum demektir :D ben bile o kadar bahtsiz olamam demi xD kimse oy vermiyo, cogunluga gore verilcek bugun oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben sana kötü anlamda demiştim ama sen hemen manüküplüke ettigine göre suclusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ahahah ona buna bok atmaya devam edersen KOS'ima alicam seni pis mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 KOS DORY KOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 KOS=Kill On Sight? eheh bodoslama dalmıyim diyorum, ya da başka bir açılımı da olabilir, ama söylemeden geçemiycem; bu kadar açık tehtid de aggro çekiyo bi parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi, mafya oldugundan suphelendigin adami besler misin sen? ayrica neden hemen koruma moduna girdin ki? ben orda takilmisim adama sen direk RORORO. cete misiniz? beni liderinize goturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mahallenin delisini bulduk arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha shadow lan koruma beni psikopat dfgd bok yoluna gidicem senin yüzünden yanlız boyle 3 kişi birbirimizi şeediyoruz habire ben ilerlemek adına ve samimiyetimi göstermek adına Linç Oyu: Shadowfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben de samimiyetimi göstermek adına dory'ye barış çubuğunu uzatıyorum. Tut kızım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 lol seni korumuyorum ki=) dory nin açık açık yazması ilgimi çekti, onun üzerine gitmek için taraf aldım(ki ona ne kadar taraf almak denir, o da ayrı bir tartışma konusu). ama ya kendisi çete üyesi ve bile bile açık verir gibi yapıp kendisini soytarı sanmamız için blöf yapıyo şu an, ya da gerçekten soytarı. nasıl olsa ilk gün diye random indirmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum, tepkilere bakarak yorumlamak mümkün şu an için bile. tabii oyunun ileri safhaları kadar net olamaz, ancak yine de mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 said: sırasına göre mesaj atanlar. 1. Apache 2 2. Azmodai 3. Cons 7 4. Cuce 18 5. dory 19 6. elesso 15 7. eregorn2 4 8. fede 5 9. Fly 12 10. Jos 16 11. Krusty 3 12. look 14 13. Mortis 10 14. mulgear6 17 15. Mum_Chamber 13 16. Nosfe 17. NoTwisT 8 18. 0ne 11 19. Penthesilea X 20. Rewendor 1 21. ShadowFury 6 22. Smoke 9 mesaj atmayanlar. - Azmodai - Nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 seminerden geldim, mesajlari cok detayli okuyamadim ama dorynin izledigi taktiklere donup bakinca goruyoruz ki her zaman aktif bir rolu olmus ve bu rollerde anti-town ise oyun basinda ses cikarmamis. burada da oyun basinda (sessizlerden keselim denene kadar) ses cikarmamasini ve bir onceki oyunda beni katletmesini goz onunde alarak linc edilmesini oylayalim diyorum. bence en zayif halka dory. bir onceki oyun olayi geyik, ciddiye almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu arada inaktiflik listesine ithafen, nosfe forum genelinde aktif degil gibi gozukuyor. azmonun da son mesaji sabah 4'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi Azmo gelmeden asalım, sonra isterseniz beni öldürürsünüz. Adam "Haaaydi bakalııım" diye oyuna başlamak için konuya girer girmez öldüğünü öğrenince vereceği ilk tepkiyi çok merak ediyorum. (bkz: Penth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 penth zaten tam faildi ahah su oyunlardaki hall of fame of fail yapsak: 1) fly 2) penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Hall of Fail hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 nosfe'nin townie olduğu kesin ama oyunun başladığından haberi yok muhtemelen. azmodai ise mesaj atmamayı tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 townie olduğu nasıl kesin oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 en son 2 gün önce mesaj atmış. gececiler isim vermeden gündüz olmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sanırım 2 gündur filan girmemiş foruma ve gece geçtigine göre onun mesaj atmasını gerektiren bişey yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 foruma girip girmedigini bilmiyoruz, sadece mesaj yollamadigini biliyoruz. cok dusuk bir ihtimal de olsa gece gorevini ozel mesajla yollamis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 http://forum.paticik.com/profile.php?77,243284 Son Hareketlilik: 11/09/2008 15:58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 nosfe'nin kesin ya townie olduğu onu boşverin bence. azmodai ise gördüğü halde mesaj atmamış. sonra ilgilenmeyi seçmiş muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar