Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Nosfe said:
Beni linç edecek duruma gelirseniz o zaman açıklarım açıklamam gerekeni.

durup dururken bunu diyen adamı öldürürler tabi. ruhu şad olsun.

şimdi kimin linç edileceğine gelecek olursak, geçen elden krusty ve smoke çok dikkat çekmişlerdi. önceden de kalanlardan fly ve fede var. ama bunların hepsini hayal meyal hatırlıyorum ve delil yetersizliğinden bunun gibi her oyun önemli olduğu bir turda dom dom kurşunu sıkmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Apache - yattara / soytarı
2. Azmodai - yattara / toprak ve doktor
3. Cons - yattara / toprak
4. Cuce - yattara / ateş lider
5. dory - yattara / toprak lider
6. elesso
7. eregorn2
8. fede
9. Fly
10. Jos - yattara / su lider
11. Krusty
12. look - yattara / toprak
13. Mortis - yattara / su
14. mulgear6 - yattara / townie
15. Mum_Chamber
16. Nosfe - yattara / dedektif toprak
17. NoTwisT - yattara / townie
18. 0ne - yattara / townie
19. Penthesilea - yattara / townie
20. Rewendor - yattara / hava(gaz,osuruk,vs..)
21. ShadowFury
22. Smoke
Sosyal ağlarda paylaş

1. Apache - yattara / soytarı
2. Azmodai - yattara / toprak ve doktor
3. Cons - yattara / toprak
4. Cuce - yattara / ateş lider
5. dory - yattara / toprak lider
6. elesso
7. eregorn2
8. fede
9. Fly
10. Jos - yattara / su lider
11. Krusty
12. look - yattara / toprak
13. Mortis - yattara / su
14. mulgear6 - yattara / townie
15. Mum_Chamber
16. Nosfe - yattara / dedektif ateş
17. NoTwisT - yattara / townie
18. 0ne - yattara / townie
19. Penthesilea - yattara / townie
20. Rewendor - yattara / hava(gaz,osuruk,vs..)
21. ShadowFury
22. Smoke

nosfenin rolünü yanlış yazmışım
Sosyal ağlarda paylaş

pffz :

*wot geliyor*

kapıştık ve dedektif çıktı, benim ateş/su olduğumu düşünmeniz doğal, itirazım yok.

ancak bir şey biliyordu da yönlendiriyordu iddiasına karşıyım, mafya değilim demekle hiçbir şey olmuyor evet, ancak ateş veya su kesinlikle değilim.

kendisi de demiş istediğini yapamadığını, look için olabilir dediğim "gece öğrendiklerine ek kat çıkmak isteyen dedektif" tanımına uyuyordu belki, belki de başka bir şey yapacaktı bilemeyiz artık.

diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma , aklıma gelen 2-3 otocevap ve öneriyi yazıp uyuyasım var, (nereden ne ara geldi aklına derseniz önceki oyunlarda genelde böyle oluyordu) :

s : mafyasın ki öldürmüşsün.
c : birincisi mafya olup onu öldürmek isteseydim qq yapmadan önceki dönemde, çok ilgi çekmeden öldürürdüm.

ikincisi o gün aktif olarak çatıştığım kimseyi öldürmem, akıl var mantık var.

mafyalardan biri de bunu tahmin edip öldürmüş olabilir olay benim üstüme kalsın diye.

s : yok sen mafyasın
c : linç edin görün.

öte yandan birincisi şu anda oyunda kesin olarak townie tarafında diyebileceğiniz bir tek dedektif var. ben bazı şeylerin açığa çıkması için kendimi feda edebilirim, ne de olsa townieler kazanırsa öbür dünyada da kazanmış oluyorum ama sırf çatıştılar diye benden şüphlenip öldürmeniz sizce de çok mantıklı mı ?

8 gündür açık ve türevlerini wot kot yazarak belirtmeye çalışıyorum, 3 ü tuttu 1 i olmadı işte. one da agresif bir şekilde suçlamalarda bulunup townie çıkmıştı, nosfe de town tarafından çıktı, gelin görün ki look mafya apache de soytarı çıktı.

kapıştık diye beni suçlu göstermeniz akıl karı değil diyorum özetle.

-son olarak şüphe çeken hareket vb :

6. elesso | ufak yorumlar yapıp birkaç post sonra oyunu veriyor, önceki wotta dediğim gibi.

7. eregorn2 | çok aktif değildi, başkalarının yaptığı yorumlara genelde hmm doğru ya evet şeklinde katılıp oyunu veriyor hep, ender olarak da fikir vs atıyordu ortaya.

8. fede | demiştim önceki wotumda, günün birinde aniden daha saldırgan bir hamlede bulundu ve hep ufak yorumları takiben oy verme yöntemine başvurdu.

9. Fly | slm

11. Krusty | nötr diyeyim , aşırı aktif değildi ama katılıyordu tartışmalara.

15. Mum_Chamber |
21. ShadowFury |

dedektif toprak
diğerlerinden daha aktif katıldılar ve daha makul şeyler söylediler, dedektif olabilir biriniz, içime doğdu gibi ne bileyim.

22. Smoke | bkz. smoke

başka bir şey gelmedi aklıma, iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

8 kişi kaldık... minimum 2 şer çete üyesi var desek... etti 6 bir de dedektif toprak ve ilginçtir kalan tek townie de benim :)

böyle düşününce "beni asın ulan çete olmadan, lekesiz adım mafya olarak anılmadan kurtulayım gideyim bu oyundan" demek geliyor.

Kim suçlu kim güçlü en ufak bir fikrim kalmadı artık. 8 kişiyiz ve haklı olarak kendini belli edemeyen bir dedektifimiz var. Aslında düşündüm de niye çoğul konuşuyosam dedektifim var desem daha doğru :D

Linç oyu kullanıcam kesinlikle ama bende bu şans varken gider dedektife atarım oyumu...
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
nosfe fly demiş durmuş. muhtemelen kimlik öğrenme hakkını onun üzerinde kullandı. hatta bi keresinde uğraşamıcam açıklamakla ama fly bile demiş.

abicim ısrarla anlamadığını düşünüyorum =) adam kendine komiser ıska demiş. yani (muhtemelen) kimseyi tutturamadı.

ben fly'ı asma konusunda kararsızım. dönüp bakınca öyle dev bir falsosunu göremiyorum. daha ziyade bir galeyana getirmecilik var gibime geliyor. deneme yanılma yapabiliriz ama oyun giderse hep birlikte üzülürüz.

6. elesso
7. eregorn2
8. fede
9. Fly
11. Krusty
15. Mum_Chamber
21. ShadowFury
22. Smoke

fede, elesso ve krusty şüpheli listemin başında. eregorn2 de fly'ı asarsak ve townie çıkarsa en tepede.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke tek townie benim demeseydin :)

2 townie kaldığını varsayarsak zaten mafia vs mafia olacağı belli kalan turların ama kazanma şansınızı azaltıyorsun kendini ifşa ederek ; ben su ben ateş ben de sevgi diye ortaya çıkıp düello yapmayacaksınız neticede, mafyalığı en bariz olan asılacak.

linç ederseniz beni smoke'un kimliği de ortaya çıkacak, bunun üstüne dedektif de sağ çıkarsa öbür güne, townielerin kazanma şansı halen var 2-3 mafya olduğunu düşünürsek.

linç oyunu kendime verirdim kasabanın faydası için ancak yarına bir dedektif toprak 6 da mafya olacak sahiden tek townie varsa, dedektif de tek başına ne yapabilir bilemiyorum.

veya mafyalar için çok şanssız geçmiştir bu oyun, aramızda 2-3 mafya da olabilir ama en kötü senaryoya göre 6 tane var.

muhtemelen öleceğim için şimdiden diyeyim :

smoke , fede ve krusty çok yüksek ihtimalle mafya
eregorn2 ve elesso onlardan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...