Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Nosfe said:
İşte garip olan o zaten. Masumları aramanın bir anlamı yok çünkü townieler zaten potansiyel mafya. Yapabileceğimiz tek şey suçlu olanları bulmaya çalışmak.

Abi mafyaları arayınca çıkmaz sokak. Herkesten şüphelenilebiliyor.

Biri fazla inaktif, bi başkası fazla agresif, bi üçüncüsü fazla uysal herkeste bir bit yeniği var yani.

Ama en azından kenara 3-5 adam koyup da "bu adamlar daha mafya değil" diye ayırırsam kalanlar arasından seçim yapmak daha da kolaylaşır, ona uğraşıyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki masum olduğunu düşündüğüm kişiler var. Mesela look önceki sayfalarda aynı tur içinde birden çok kişi suçladı. O turlar için masum olduğunu varsaydım. Şu anda mafya olabilir ama ona gelene kadar mafya olma ihtimali daha yüksek insanlar var.

Gündüzleri mafyaları indirirsek, geceleri de başarısız alımlar ve çeteler arası cinayetler olursa belki son turlara 2 detektif hayatta girebiliriz. Başka türlü kazanma ihtimalimiz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
Nosfe said:
Al mesela, fly son turlarda ölenlerin mafya olduğunu yok sayarak bi tek ölenler beni anladı diyor.

mulgear mesela, ölünce mafya oldu.
o değil de tek mafya var zaten, sahiden niye böyle bir şey dedim ki.

tüh.

Son 4 sayfa demedin mi? Mulgear öleli bayağı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam, ters birşey söyleyip kalp kırmayayım diyorum kaçtır ama lütfen;

(1) öldüyseniz konuşmayın (2) geceleri hiç konuşmayın, konuyu uzatıp takip etme olayını iyice bok ediyorsunuz. oyunu mundar ettiniz, oyundan soğuttunuz..

biz yazmayı bilmediğimizden ya da offtopic muhabbeti sevmediğimzden değil, millete saygımızdan susuyoruz, siz de öyle yapın rica edicem. özellikle de mulgearcım..

ille muhabbet edecekseniz kayıt konusunu hortlatın, geyiğinizi çevirin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum haklı. İş güç derken ilgilenemedim oyunla bu ara ama dikkat ederseniz ilk turlarda ölenler paşa paşa bir adet veda mesajını atıp gidiyordu. Herkes yorum yapmak istiyor ama diğer oyuncuların dikkatini dağıtmamak ve onları yönlendirmemek için koyduğum bir kural bu. Lütfen ilerki turlarda dikkat edelim..

Geceyle ilgili hiçbir haber ulaşmadı elimize..

Gün 6 - Gündüz

Hayattaki oyuncu sayısı: 13
Linç için gereken oy: 7

Go go go!
Sosyal ağlarda paylaş

look yine başlamış atar yapmaya herkese. yok şaklaban ölmese kesin look diycem de, bu halde iyice kafam karışıyor..

neyse, ortak listenin başında kimler vardı? azmo, dory, apache.. bunların ikisi mafya, biri şaklaban çıktı. şimdi ortak anlaştığımız kim var? inaktiflerden şüphelenenler var, onlara girişebiliriz, look'a girişebiliriz, cons hala pasifliğinden ve penth olayından şüphe çeken aday. bir ara fede adı geçti.

tartışma elli sayfayı geçtiği için oturup analiz yapan çıkmayacaktır herhalde =)
Sosyal ağlarda paylaş

Recruit yaptıklarını sanmıyorum. Yoksa zaten biterdik şimdiye. Kanımca sürekli fail falan oluyolar. Tahminimce şu anda dedektifleri ve diğer mafyaları buldular fail olup, bir sonraki gece dedektiflerin ve mafyaların ölümünü izleyecez.

Şu anda düşünürsek 13 townieyiz.

Ortalama bir ihtimalle su çetesi düşmüş olsa, ve işlenen cinayetleri de hesaba katsak dedektifler hariç2-3 townie ya kalıyo ya kalmıyo. Mafyalara da sürekli darbe iniyor üye kaybediyorlar, haliyle 3 kişi kalsa bir çete geri kalan 10 adamdan 2-3 townieyi bulmak için %20 ihtimal var adam recruit edebilmesi zor.

Bu yüzden hala bir şansımız var kanımca. Hele dory'nin ölümünden sonra daha da güzel oldu. Ardarda 2 darbeyle bi çeteyi daha oldukça göçerttik.

Şimdi şu dory'nin linci ve toprak lideri çıkması üzerine biraz düşündüm ben. Yazmak için gündüz olmasını bekliyodum.

3 çete lideri var elimizde. su - jos, ateş - cüce, toprak - dory.

Bunun dışında bu çeteler de çok sayıda üye kaybettiler. mortis, azmo vs.

Ancak dikkat edin, toprak su ateş bayağı darbe alırken hava çetesi ortada hiç yok. sessiz sedasız gidiyor.

Bunun üzerine oturdum biraz geriye gittim.

İlk geceyi hatırlayın. çoğumuz townie. apache soytarı, azmo doktor.

şimdi ilk gece olanları düşünün.

JoS -> Mortis'i alıyor, bu belli.

dory -> Azmo'yu alıyo. Kankisini ilk tercih recruit etmiştir gibi geliyor bana.

Cüce -> pro bir oyuncu, tahminen önceki oyunlardan oyunu bilen birini almıştır yakalanmamak için.

Bir de Penth cinayeti var.

Oyunun ilk gecesi cinayet işlemek pek mantıklı bir şey değil mafya için. Dolayısıyla Cüce'nin bunu yapacağını sanmam.

Demek ki hava çetesi liderine giden en önemli ipucu bu.

Üstüne üstlük hava çetesi dikkat edin hep sessiz gidiyor, daha isimleri hiç geçmedi. Ne bir cinayette ne bir linçte. Bu kadar adam arasından ses çıkmaması bana sessiz çalışan tek kişilik bi mafya izlenimi uyandırdı.

Ben hala gerek Penth'e olan düşmanlığı gerek şüpheli tavırları nedeniyle Cons diyorum. Muhtemelen elimizdeki son lider bu.

Düşünün işte, Penth'i öldürüp kahkahalarla gülmüş olabilir bu adam.

Yine aynı şekilde hep inaktif. Çoğu olayda sessiz kalıyor oy bile vermediği çok oldu.

Kendisinden şüphelerimi zaman zaman dile getiriyorum. Ancak genelde pek dikkate alınmıyorum. Ancak ne zaman biraz ilgi çekip dikkate alınmaya başlasam anında cevap verip itiraz ediyo. Demek ki gayet takipçi konuda.

Bu mesajın sonuna bir linç oyu eklerdim, ama önce diğer townielerimizden de fikir almayı uygun görüyorum yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...