Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Mafyaların o kadar güçlendiğini sanmıyorum ben. Yoksa cinayetler sıklaşırdı. O kadar çok sayıda mafya olsa kalan azcık townie yi bala şansa tutturmayı denemek yerine direk rakipten (townie de olsa mafya da olsa) adam eksiltmek daha mantıklı olurdu.

İki dedektifimiz çok sessiz sakin. Şöyle bir bakındım kimler olabilir diye.

dory olamaz, çünkü dory herhangi biri için olumlu olumsuz belirtmek yerine gelen fikre uymayı tercih ediyor.

Genel olarak look ve fede oyunun agresif üyeleri. Direkt olarak birine yükleniyorlar ve ellerinden gelen her şansı zorluyorlar. İkisinden birinin dedektif olma ihtimali yüksek.

Cons, Krusty, Nosfe gibi üyeler zaten çok seyrek giriyolar oyuna, bu kadar sesleri çıkmıyor dedektif olacak gibi değiller yani.
Sosyal ağlarda paylaş

dory'nin dedektif olma ihtimali bence yok. Dedektif gibi adam yönlendirmiyor çünkü. Azmo ne derse onu yaptı.

Ha ama şey de olabilir. Azmonun hedef gösterdiği adamı incelemiş ve suçlu bulmuştur zaten, o yüzden azmonun peşine takılmıştır. Böylece hem mafya astırıp hem de kendi dikkat çekmeyecektir.

Ama düşük bir ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunun başından beri dory diyodum zaten. recruit tabanlı bi oyun olduğu için eski oyunlara yada paticik ortamına bakıp kimlerin mafya olabileceğini çözmek gayet kolay. özellikle belli başlı kişiler var cons ve dory gibi. hareketlerinden dedektif olmadıklarıda belli.
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
Nosfe Krusty Notwist Elesso = 4
Biri inse gerisi pat pat incek.
Dory = 1
Incek sonra nolcak? Kafamizdan adam uydurcaz.
Bu arada ustteki mafya grubu 5 olcak belki, bir de gece inecek townielerle adamlar lince baslayacak vb.

Peki soyle sorayim o zaman, benim yazdiklarimi genel tavrimi falan incelendiginde bu adam mafyadir, diyebiliyormusun?

Townie'ysem ne olacak? Bariz mafya onumuzde dururken neden riske girelim.

Ilk linc oyumu Azmoya attim, cok acik etti kendini, o itiraf edene kadar ustune gittim, sende biliyorsun. Townie linci kazanma sansimizi iyice dusurur. Dory lincinden sonra bakariz ne yapacagimiza. Dory'den daha supheli kisi yok suan oyunda, neden risk aliyorsun?

1 mafya eksiltmek yerine riske girmek daha mi mantikli?
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
Dedigim gibi benim oyum Nosfe'de su an, yalniz Rewendor ve Shadowfury ortak bir hedefe kitlenirlerse onlarla hareket edecegim.

Sen boyle manipule edersen, gruplasmaya davet cikarirsin. Alakam olmayan insanlarla beraber hareket etmek zorunda kalirim.

Olay rewendor,shadowfury, sen vs nosfe krusty ben falana doner, yalan oluruz.

Rewendor ve Shadowfurye neden guveniyorsun bu arada? Gruplasmalar hayra alamet degil
Sosyal ağlarda paylaş

Dory'e oy attim, mantikli gerekce sundum, takip eden etti. Etmeyenlerden killaniyorum ben..

Senden killanmaya basladim, ortada bariz mafya suphelisi varken senaryolar yazmaya basladin, gruplar olusturuyorsun.

Dory'i savunma ihtiyacin nerden geliyor????
Neyse oyum Dory'de ondan daha supheli degilsin en azindan...
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi gececeksiniz bunu.
Ben burda Azmo diye bas bas bagirdim. Adami basimiza dedektif ettiniz. Sonra hoppidi Azmo'ya ayni 3'lu 4'lu dusman oldu.
Dory Dory dedim yok dediniz daha tehlikeliler var bilmemne.. Simdi pat yine ayni grup Dory'ye kitleniyor.
Acikcasi ben emin oldugum mafyadan cekinmiyorum bu oyunda. Belirsizler daha tehlikeli. Yarin bir gun recruit edilirsem de oyunu kazanmak isterim. Belirsizliklerin ortaya cikmasi daha cok isime geliyor acikcasi. Dory incek 1 mafya azalcak. Acaba varligi belirli ve sonrasi gelmeyen 1 mafya uyesinin azalmasi mi iyidir bir townie icin yoksa bir orgutun ortaya cikmasi mi?
Hele her gece 2'ser 3'er recruitler donerken...
Gececeksiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediniz ettiniz diyenler kim? ben miyim?

Dun gece senimi aldilar mafyaya? Mafya linci yerine maceraya atilalim diyorsun abes kaciyor. Gereksiz bir agresiflik, mantiksiz bir arguman.

Varligi belli mafyayi cokertmek iyidir townie icin tabiki, linc etmezsen yakaladigini aksam cinayete kurban gidersin teker teker.

oyle bir konusmussunki sanki Dory linc olmazsa kesin yeni bir orgut ortaya cikacak... Townie linc olursa nolcak peki???

Teker teker cikiyor ortaya kimin mafya oldugu....

Abuk kararlar verilmezse corap sokugu gibi gelecek gerisi, alan daraldikca agresiflesmeye basladi mafya uyeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...