Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 adam godfather olm, townie, doktor hatta dedektif baglantilari filan bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kapsama alanim da genistir, bir cok alanda uzmanligim bulunur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 /öbür dünyadan mesaj: adam kendi bölümünü trollüyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 look said: linc oyu geri cekme : azmodai linc oyu : dory Cidden gerek yok, önce mafyaları bitirelim seni de törenle linç ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 auahahah nolmuş lan burda. linç etmeden önce ne verdiniz azmoya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 baya bi yorduk azmo yu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmo'nun Mortis açığını yakalamıştım, ama "Mortis o gece mafya oldu olur olmaz da azmo gördü heralde kurallar öyle" diye düşünmüştüm ben. Oturdum üzerine kanıt olabilecek detaylara baktım, mesela verdiği adamlar hangi grup mafyalarmış eğer tutarsızsa "hem ateş hem toprağı nası yakalıyon lan" diye kızacaktım ama çıkmadı öyle bişi. Şu anda zaten mafyalarla hedefimiz de ortak gibi. Muhtemelen townie sayısı çok azaldı mafyalar da bizi bırakıp kendi aralarında kapışmaya başlayacaklar ya da başlamışlardır. O yüzden aradan sıyrılmak için bir şöyle listelemek lazım kimler olabilir başka diye. Azmo mafyayım dedi ama söylemeden edemicem, ya soytarıysa? Gayet oyunu kazandırmış olacaz adama. Adam bunca zaman dedektif rolü yaparak sonradan mafya çıkıyosa şurda mafya rolü yapan soytarı da çıkabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmonun dediği mortis açığı neymiş. çakamadım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmonun soytarı çıkma ihtimalini düşünmüom... soytarı olupda ölmek çok kolaydır bence... bi kaç tane oyda yanlış oy vermeye çalışcan... sona herkes seni mafya die öne sürcek... ama azmonun yaptıı tam bi mafyalık... önceki postlarında gayet zeki cevaplar vermiş... soytarı için bu kadar kasmaya gerek yok die düşünüom ben... hala azmo diom... bide şu an oyunda kimler canlı kaldı, kimler öldü, ölenler neydi? özeti koyabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fede said: azmonun dediği mortis açığı neymiş. çakamadım ben onu Azmo "ilk gece Mortis'e baktım dedektif olarka, mafya olduğunu gördüm ama inaktiftim müdahale edemedim" dedi. Oysa Mortis ilk gece townieydi, JoS onu almıştı mafya olarak. Ama orada ben şöyle düşündüm: Önce o gece mafya yaptı jos onu, sonrasında azmo da mafya olduunu gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Soytarıya niye bu kadar takılıyosunuz ki. Ölmesinin bi yararı olmadığı gibi pek bi zararı da yok. Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum, one "azmodaiyi linç ede.." diyecek oldu hemen boynuna ilmiği geçirdi. Soytarı olsa canlı kalmak için o kadar uğraşmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Soytarıyı öldürürsek şu aralar çok kritik olan bir linç hakkımızı boşa harcamış oluyoruz. O yüzden bu kadar taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Nosfe said: Soytarıya niye bu kadar takılıyosunuz ki. Ölmesinin bi yararı olmadığı gibi pek bi zararı da yok. Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum, one "azmodaiyi linç ede.." diyecek oldu hemen boynuna ilmiği geçirdi. Soytarı olsa canlı kalmak için o kadar uğraşmaz heralde. bende aynı şeyleri söyledim... nese spyro gelsinde görcez o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sağlam açıkmış valla. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Evet iyi açıktı da kuralalrı tam bilmediğimden üstünde durmamıştım ben başka açık aramıştım tamamlayıcı, bulamayınca da dediğim gibi oldu heralde diye yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu gece azmonun gidecei kesinleşti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 valla iki gün inaktif olmak zorunda kaldım 30 sayfa yazı olmuş :) oyun süper ama bu kadar kalabalık olunca kim kiminle nerede nasıl falan karman çorman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bilmem, oyları saymadım daha, ben de vermedim zaten. Şüphelendiğim birileri daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Smoke said: valla iki gün inaktif olmak zorunda kaldım 30 sayfa yazı olmuş :) oyun süper ama bu kadar kalabalık olunca kim kiminle nerede nasıl falan karman çorman oluyor. gün ortasında yada en azında gece "kalanlar" yazan bi liste lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1. Apache 2. Azmodai 3. Cons 4. Cuce (Ateş çetesi lideri) 5. dory 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 9. Fly 10. Jos (su çetesi lideri) 11. Krusty 12. look 13. Mortis (su çetesi 2. üyesi) 14. mulgear6 townie 15. Mum_Chamber 16. Nosfe 17. NoTwisT 18. 0ne townie 19. Penthesilea townie 20. Rewendor 21. ShadowFury 22. Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmonun 10 tane oyu vr ölmüs ztn artık.budnan sonraki hedefler look ve dory.ben tam okuyamadım ama azmodai nin bir yerde quote lı savunmaları vardı orada dory ile ilgili bir şey yazmıştı onun ilgisi olduğunu düşünüyorum oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Rewendor said: Azmo'nun Mortis açığını yakalamıştım, ama "Mortis o gece mafya oldu olur olmaz da azmo gördü heralde kurallar öyle" diye düşünmüştüm ben. Oturdum üzerine kanıt olabilecek detaylara baktım, mesela verdiği adamlar hangi grup mafyalarmış eğer tutarsızsa "hem ateş hem toprağı nası yakalıyon lan" diye kızacaktım ama çıkmadı öyle bişi. Şu anda zaten mafyalarla hedefimiz de ortak gibi. Muhtemelen townie sayısı çok azaldı mafyalar da bizi bırakıp kendi aralarında kapışmaya başlayacaklar ya da başlamışlardır. O yüzden aradan sıyrılmak için bir şöyle listelemek lazım kimler olabilir başka diye. Azmo mafyayım dedi ama söylemeden edemicem, ya soytarıysa? Gayet oyunu kazandırmış olacaz adama. Adam bunca zaman dedektif rolü yaparak sonradan mafya çıkıyosa şurda mafya rolü yapan soytarı da çıkabilir gayet. gruplara dikkat ettim, su - ates dedektifi rolu yaptim bayagi bi sure iste... ole hata yapmazdim zaten :P bu arada, soytari falan degilim, heycan yapmayin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 spyro sanirim mesgul, konu uzerinde de cok konusmayalim bozulmasin gidisat, spyronun yuce taktiri ile ben gece phase'ine gecireyim... Linc edilen Azmo toprak cetesindendi ve Doktordu... artik gece olmustu ve her yer sessizlesmisti GECE oldu arkadaslar, spyroya isimleri vs. atin her zamanki gibi. Konusmak bu noktadan sonra YASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bence boyle bir sey olamaz cunku gamemaster rutbesinde degilsin townieler tartısır cunku kural geregi linç olmadan gece olmaz ve daha linç olmadı.senin toprak çetesinde ve doktor olduğunu öğrenmemiz dahada iyi oldu buna göre gece olmadan önce biraz daha taktik geliştirip kimi linç edebileceğimizi öğreniriz.buna göre mafyalar savaşında ortalığın bu kadar sakin geçmesinin nacizane sebebi doktor azmonun kendi çetesine defans etmesiymiş.toprak çetesinin lideri çok kolay bulunabilecek bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gece oldu. konusmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar