Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Azmo'nun Mortis açığını yakalamıştım, ama "Mortis o gece mafya oldu olur olmaz da azmo gördü heralde kurallar öyle" diye düşünmüştüm ben.

Oturdum üzerine kanıt olabilecek detaylara baktım, mesela verdiği adamlar hangi grup mafyalarmış eğer tutarsızsa "hem ateş hem toprağı nası yakalıyon lan" diye kızacaktım ama çıkmadı öyle bişi.

Şu anda zaten mafyalarla hedefimiz de ortak gibi. Muhtemelen townie sayısı çok azaldı mafyalar da bizi bırakıp kendi aralarında kapışmaya başlayacaklar ya da başlamışlardır.

O yüzden aradan sıyrılmak için bir şöyle listelemek lazım kimler olabilir başka diye.

Azmo mafyayım dedi ama söylemeden edemicem, ya soytarıysa? Gayet oyunu kazandırmış olacaz adama. Adam bunca zaman dedektif rolü yaparak sonradan mafya çıkıyosa şurda mafya rolü yapan soytarı da çıkabilir gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

azmonun soytarı çıkma ihtimalini düşünmüom... soytarı olupda ölmek çok kolaydır bence... bi kaç tane oyda yanlış oy vermeye çalışcan... sona herkes seni mafya die öne sürcek... ama azmonun yaptıı tam bi mafyalık... önceki postlarında gayet zeki cevaplar vermiş... soytarı için bu kadar kasmaya gerek yok die düşünüom ben... hala azmo diom...

bide şu an oyunda kimler canlı kaldı, kimler öldü, ölenler neydi? özeti koyabilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
azmonun dediği mortis açığı neymiş. çakamadım ben onu

Azmo "ilk gece Mortis'e baktım dedektif olarka, mafya olduğunu gördüm ama inaktiftim müdahale edemedim" dedi.

Oysa Mortis ilk gece townieydi, JoS onu almıştı mafya olarak.

Ama orada ben şöyle düşündüm: Önce o gece mafya yaptı jos onu, sonrasında azmo da mafya olduunu gördü.
Sosyal ağlarda paylaş

Soytarıya niye bu kadar takılıyosunuz ki. Ölmesinin bi yararı olmadığı gibi pek bi zararı da yok. Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum, one "azmodaiyi linç ede.." diyecek oldu hemen boynuna ilmiği geçirdi. Soytarı olsa canlı kalmak için o kadar uğraşmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:
Soytarıya niye bu kadar takılıyosunuz ki. Ölmesinin bi yararı olmadığı gibi pek bi zararı da yok. Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum, one "azmodaiyi linç ede.." diyecek oldu hemen boynuna ilmiği geçirdi. Soytarı olsa canlı kalmak için o kadar uğraşmaz heralde.

bende aynı şeyleri söyledim... nese spyro gelsinde görcez o zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

1. Apache
2. Azmodai
3. Cons
4. Cuce (Ateş çetesi lideri)
5. dory
6. elesso
7. eregorn2
8. fede
9. Fly
10. Jos (su çetesi lideri)
11. Krusty
12. look
13. Mortis (su çetesi 2. üyesi)
14. mulgear6 townie
15. Mum_Chamber
16. Nosfe
17. NoTwisT
18. 0ne townie
19. Penthesilea townie
20. Rewendor
21. ShadowFury
22. Smoke
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Azmo'nun Mortis açığını yakalamıştım, ama "Mortis o gece mafya oldu olur olmaz da azmo gördü heralde kurallar öyle" diye düşünmüştüm ben.

Oturdum üzerine kanıt olabilecek detaylara baktım, mesela verdiği adamlar hangi grup mafyalarmış eğer tutarsızsa "hem ateş hem toprağı nası yakalıyon lan" diye kızacaktım ama çıkmadı öyle bişi.

Şu anda zaten mafyalarla hedefimiz de ortak gibi. Muhtemelen townie sayısı çok azaldı mafyalar da bizi bırakıp kendi aralarında kapışmaya başlayacaklar ya da başlamışlardır.

O yüzden aradan sıyrılmak için bir şöyle listelemek lazım kimler olabilir başka diye.

Azmo mafyayım dedi ama söylemeden edemicem, ya soytarıysa? Gayet oyunu kazandırmış olacaz adama. Adam bunca zaman dedektif rolü yaparak sonradan mafya çıkıyosa şurda mafya rolü yapan soytarı da çıkabilir gayet.

gruplara dikkat ettim, su - ates dedektifi rolu yaptim bayagi bi sure iste... ole hata yapmazdim zaten :P

bu arada, soytari falan degilim, heycan yapmayin ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

spyro sanirim mesgul, konu uzerinde de cok konusmayalim bozulmasin gidisat, spyronun yuce taktiri ile ben gece phase'ine gecireyim...

Linc edilen Azmo toprak cetesindendi ve Doktordu... artik gece olmustu ve her yer sessizlesmisti

GECE oldu arkadaslar, spyroya isimleri vs. atin her zamanki gibi.

Konusmak bu noktadan sonra YASAK
Sosyal ağlarda paylaş

bence boyle bir sey olamaz cunku gamemaster rutbesinde degilsin townieler tartısır cunku kural geregi linç olmadan gece olmaz ve daha linç olmadı.senin toprak çetesinde ve doktor olduğunu öğrenmemiz dahada iyi oldu buna göre gece olmadan önce biraz daha taktik geliştirip kimi linç edebileceğimizi öğreniriz.buna göre mafyalar savaşında ortalığın bu kadar sakin geçmesinin nacizane sebebi doktor azmonun kendi çetesine defans etmesiymiş.toprak çetesinin lideri çok kolay bulunabilecek bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...