seçilebilecek 21 kişi var(bir kişi denemeyi yapacak olan çete lideri), 15 i değişebilir, 6 sı convert edilemez.
yuvarlarsak kişi başı 2/7 ihtimalle fail şansı.
4 lider olduğuna göre birinden birinin buna çatması hiç te düşük bir ihtimal değil.
Bonus olarak farklı çetelerin aynı townie ye girişme ihtimalleri de var. Birbirlerinin antisi olmaları durumunda ikisi birden, değillerse geç kalan fail oluyo.
fly apache'yi recruit etti ve planlari geregi birbirlerini destekleyerek oylamislar beni. daha zekice hamle yapmalarini beklerdim gerci. bas bas bagiriyorlar resmen biz sucluyuz diye.
bu da sey sanirim
bak post atin yoksa dogricaz bak!
asd
neyse oyuna donersek, penthi oldurucek adam hmm bilmiyorum,
biraz daha beklemek istiyorum.
yok mafyalar genelde susuyolar, townieler abuk subuk açıklar bulmaya çalışıp birbirlerini yiyolar. halbuki direk susanları biçsek çok daha faydalı olacak
sayın tanrı sesimizi duy
zaman yolculuğunu yasaklamıştın yasak büyüler kanunu çerçevesinde, adalet istiyoruz.
Linç Oyu : Apache
onune `kan istiyoruz` mesaji atmadan yazinca sebepsiz mi oluyor? benzer nedenlerden oyladim.
`supheli listesinde birincisin.` diyerek kamuoyunu manipule etmeye calismak daha cok suphe cekecek bir sey olsa gerek. ikinizin `caktirmamaya calisan ortak mafya uyeleri` olmaniz ihtimalini arttirdi bu.
diger yandan 21 kisi icinde mesaj atan tek kisi olursan tek suphe ceken olursun. siz hicbir sey yazmayanlara bakin.[siz derken fly ve apache degil. onlar zaten ortak.]
valla dory son bilmemkaç oyundur mafya onu da göz önüne alın xD
ayrıca fly'ın fail yapmasını bekliyorum ben
eger 1 gün daha fail yapmazsa (24 saat)masum demektir :D
Öne çıkan mesajlar
mulgear6
dedim zaten abi bi okuyun lütfen :D
üsttekinde alıntı faili :D
Sosyal ağlarda paylaş
Jos
Sosyal ağlarda paylaş
Cuce
ben şeyi anlamadım neden penthi öldürende adam almamışki yanına. garip, matematiksel olarak en mantıklı şey ilk gecede adam almak değilmi
Sosyal ağlarda paylaş
ShadowFury
seçilebilecek 21 kişi var(bir kişi denemeyi yapacak olan çete lideri), 15 i değişebilir, 6 sı convert edilemez.
yuvarlarsak kişi başı 2/7 ihtimalle fail şansı.
4 lider olduğuna göre birinden birinin buna çatması hiç te düşük bir ihtimal değil.
Bonus olarak farklı çetelerin aynı townie ye girişme ihtimalleri de var. Birbirlerinin antisi olmaları durumunda ikisi birden, değillerse geç kalan fail oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş
mulgear6
yada penthin ayagı filan kaymıstır gece düşüp ölmüştür ne biliyim :D
Sosyal ağlarda paylaş
ShadowFury
3 lider.
ama yine de fail olmaları o kadar düşük bir ihtimal değil
Sosyal ağlarda paylaş
mulgear6
Sosyal ağlarda paylaş
look
Sosyal ağlarda paylaş
Fly
bunu yazarken araya başka postlar girmiş,
RÖH diyorum.
apache kendini savunmak için yapmış olabileceği için onu bilemiyorum ama sebepsiz yere oy verdin, bunun farkedildiğini görünce
Sosyal ağlarda paylaş
Fly
şu anda potansiyel mafya listesi yapılacak olursa birinci sıradasın.
yine de rastgele bir günah keçisi seçip onu linç edelim derim, ya çok sessiz kalıyorlar ya da habire konuşuyorlar mafya elemanları çünkü.
mesaj bitmeden elim çarptı prd
Sosyal ağlarda paylaş
elesso
bu tarz teori yasak ama bunu yapsa yapsa ya cons yapmıştır ya jos.
Sosyal ağlarda paylaş
elesso
yok mafyalar genelde susuyolar, townieler abuk subuk açıklar bulmaya çalışıp birbirlerini yiyolar. halbuki direk susanları biçsek çok daha faydalı olacak
Sosyal ağlarda paylaş
look
onune `kan istiyoruz` mesaji atmadan yazinca sebepsiz mi oluyor? benzer nedenlerden oyladim.
`supheli listesinde birincisin.` diyerek kamuoyunu manipule etmeye calismak daha cok suphe cekecek bir sey olsa gerek. ikinizin `caktirmamaya calisan ortak mafya uyeleri` olmaniz ihtimalini arttirdi bu.
diger yandan 21 kisi icinde mesaj atan tek kisi olursan tek suphe ceken olursun. siz hicbir sey yazmayanlara bakin.[siz derken fly ve apache degil. onlar zaten ortak.]
Sosyal ağlarda paylaş
Apache
Sosyal ağlarda paylaş
Smoke
Sosyal ağlarda paylaş
mulgear6
ayrıca fly'ın fail yapmasını bekliyorum ben
eger 1 gün daha fail yapmazsa (24 saat)masum demektir :D
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
Sosyal ağlarda paylaş
Cuce