Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

kusura bakmayın bi süredir giremiyodum nete
simdi okudum yazılanları
serseri mayın gibi oy veren arkadaslarımızı kınıyorum oncelikle
simdi basit bi hesaplama yapalım
dedektiflere veya baska bi mafya uyesine restlamadıgını dusunursek gece mafyaların su an 7 tane mafya var aramızda

4 çete lideri (ateş, su, hava ve toprak çeteleri) +3 dalkavuğu
2 dedektif (farklı soruşturmalar yürüten)
1 doktor
1 soytarı
10 townie

1 ölü

simdi 7/21
3te1 şansımız var
ben flyın pot kırmasını bekliyelim derim aslında ama look biraz bi atlamıs gibi gebersin de gitsin diye
bi süre daha oy vermiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

[quote mulgear6
dedektiflere veya baska bi mafya uyesine restlamadıgını dusunursek gece mafyaların su an 7 tane mafya var aramızda

1 doktor
1 soytarı
10 townie

1 ölü

dedim zaten abi bi okuyun lütfen :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

1 doktor
1 soytarı
10 townie

1 ölü

dedim zaten abi bi okuyun lütfen :D

üsttekinde alıntı faili :D
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:
14 townie varken dediğin çok düşük bi ihtimal

seçilebilecek 21 kişi var(bir kişi denemeyi yapacak olan çete lideri), 15 i değişebilir, 6 sı convert edilemez.
yuvarlarsak kişi başı 2/7 ihtimalle fail şansı.
4 lider olduğuna göre birinden birinin buna çatması hiç te düşük bir ihtimal değil.
Bonus olarak farklı çetelerin aynı townie ye girişme ihtimalleri de var. Birbirlerinin antisi olmaları durumunda ikisi birden, değillerse geç kalan fail oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

3 recruit 1 ölü varsa 4 taraf da başarılı bir gece geçirmiş diyecektim ki halletmişsiniz o konuyu, boş mesaj atmamak için bir iki şey yazayım madem :

durum1: durum2:

11 townie 10 townie
2 dedektif 2 dedektif
1 soystarı 1 soytarı
1 doktor

ateş su toprak hava biri 1 kişi diğerleri 2 şer

bunu yazarken araya başka postlar girmiş,

RÖH diyorum.

apache kendini savunmak için yapmış olabileceği için onu bilemiyorum ama sebepsiz yere oy verdin, bunun farkedildiğini görünce
Sosyal ağlarda paylaş

direk bana saldırdın.

şu anda potansiyel mafya listesi yapılacak olursa birinci sıradasın.

yine de rastgele bir günah keçisi seçip onu linç edelim derim, ya çok sessiz kalıyorlar ya da habire konuşuyorlar mafya elemanları çünkü.

mesaj bitmeden elim çarptı prd
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
bu doktorun kapılma olayı cok sakat ya, doctor doctor diye inliyip susuz kalıcaz resmen.

ben şeyi anlamadım neden penthi öldürende adam almamışki yanına. garip, matematiksel olarak en mantıklı şey ilk gecede adam almak değilmi

bu tarz teori yasak ama bunu yapsa yapsa ya cons yapmıştır ya jos.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
bu da sey sanirim
bak post atin yoksa dogricaz bak!
asd

neyse oyuna donersek, penthi oldurucek adam hmm bilmiyorum,
biraz daha beklemek istiyorum.

yok mafyalar genelde susuyolar, townieler abuk subuk açıklar bulmaya çalışıp birbirlerini yiyolar. halbuki direk susanları biçsek çok daha faydalı olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
sayın tanrı sesimizi duy
zaman yolculuğunu yasaklamıştın yasak büyüler kanunu çerçevesinde, adalet istiyoruz.

Linç Oyu : Apache

onune `kan istiyoruz` mesaji atmadan yazinca sebepsiz mi oluyor? benzer nedenlerden oyladim.
`supheli listesinde birincisin.` diyerek kamuoyunu manipule etmeye calismak daha cok suphe cekecek bir sey olsa gerek. ikinizin `caktirmamaya calisan ortak mafya uyeleri` olmaniz ihtimalini arttirdi bu.
diger yandan 21 kisi icinde mesaj atan tek kisi olursan tek suphe ceken olursun. siz hicbir sey yazmayanlara bakin.[siz derken fly ve apache degil. onlar zaten ortak.]
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
Cuce said:
bu doktorun kapılma olayı cok sakat ya, doctor doctor diye inliyip susuz kalıcaz resmen.

ben şeyi anlamadım neden penthi öldürende adam almamışki yanına. garip, matematiksel olarak en mantıklı şey ilk gecede adam almak değilmi

bu tarz teori yasak ama bunu yapsa yapsa ya cons yapmıştır ya jos.

neden yasak yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...