NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Azmodai said: Notwistin su son cikisi, oyun boyu sessiz kalip, sadece arada bir oy verip kaybolmasini hep gozledim, Oyun boyunca hic linc oyum olmadi. Yanlis gozlemlemissin. Azmodai said: ozellikle son yazisindan sonra ve kaybolmasindan sonra. Bir yere kayboldum burdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 butun gun diplomacy oynadim zaten, kafam kazana dondu yatiyorum ben... Notwist 100% mafya cikacaktir. Cikinca krusty - nosfe vs. de onunla birlikte mafya olacaktir kanimca. Eger dogru cikmazsa yarin kendime karsi ilk oyu atacagim. Ama masum towniye oynayan arkadaslara da guluyorum, oyunda kac eldir gece oldurulmesi olmuyor fazla, demekki recruitment var ve oyundaki mafya sayisi oldukca fazla. Benim olmem her sekilde islerine geliyor o yuzden ne kadar dil doksem de insanlarin fikri az cok belli. Notwist mafyadir, oldururseniz anlarsiniz bunu. Herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 NoTwisT said: Bir yere kayboldum burdayim. Bir yere 'kaybolmadim' burdayim olacak tabiki lol. Azmo %100 eminim diyorsunda dedektif olsan boyle bir risk almazdin arastirma yapmadan. Heleki One olayindan sonra... Herkes yazilanlari bir okusun baska bir sey istemiyorum. Cok bariz ortada hersey. Manipulasyon cok bariz... Oyun basindan beri hic linc oyum olmadi, ama azmo "takip ettim, oy atip kaciyor" diyor. Gercekten takip etse bilirdi ne yapip yapmadigimi, ve muhtemelen beni coktan arastirmis olurdu, " bu adam oy atip kaciyor ne ayakmis" diye. Son cirpinislari artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 linc oyu geri cekme : fede linc oyu : azmodai `bu da yanlis cikarsa beni kesin ulean!` tribi bayar. 0ne gitti zaten. 1 kisinin 2 townie goturmesi riskini alamam oyle 1 tane mafya bildi diye. ardindan fede, dory de gider mafya cikarsa oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 off look. amma kastirdin breh zindik, ama ugrasamayacam daha fazla. cok yoruldum, diplomasi de oynadim tum gun daha fazla da ugrasamayacam. eet mafyayim, bayagi kasardim daha ama yorgunum ve ise basliyorum :) vaktim pek olmayacak. gg hf, guzel oyun oluyor setup cok cilgin ;) linc oyu: Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sanirsam gereken miktara ulastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi de son mesaj, rica ediyorum oyuna bakacak vaktiniz olmayacaksa, veya ugrasmayacaksaniz girmeyin oyunlara, oynayanlara yazi yazanlara falan yazik oluyor cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ah budur iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu arada 0ne bir sure kisisel aldi ama daha sonra duruldu epey, rica ediyorum sizden oyun ici olan geyikler oyunda kalsin. Size oyun icinde alayci sekilde laf eden olur mutlaka benim yaptigim gibi ama oyun ici bu. Ozel mesaj kutum doldu breh insanlarin ciddiye alip uzulme postlariyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 .Çok özür öm diye alıntıya basmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 peki ben seni oyle anlamisim o halde, ama bir iki kisi daha var, sakin olun lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu adam soytarı değilse ben topum diye forum açıcam. hayır insan anca isteyerek bu kadar hata yapar ve çelişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 wot yazacaktım yine maalesef de duvara karşı konuşuyormuşum nasılsa 3 gündür, ne demişler : look said: Townie bile olsa insin madem konusmayacak hic. kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmo bence gerçekten dedektif ama neyse geçmiş gitmiş. consu keselim bence yarın sabah yada dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayrıca 22 kişiyle de oyun olmuyormuş, günde 10 sayfa ömür çürütüyor pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodai said: zaten su saatten sonra bana 100% guvenemezsiniz, bir isim sasirdigim icin mafyalarin da cogunlukta oldugu icin manipulasyon yapip istediklerini astiracaklardir beni de gece vuracaklardir veya tersi. size o zaman inandiricilik katmasi icin yaziyorum listeyi: baktigim siimleri de yaziyorum bakin... ilk gece rastgele secildigi icin onceden de arkadasim oldugu icin ve piclik yapmis olmak icin mortis'e baktim onu tutturdum ama aktif olamadigim icin de o gun mudahale edemedim hic.. ikinci gece mulgear'e baktim.... ucuncu gece cok ustume geldigi icin look'a baktim, ama o da fail cikti, uzuldum mmafya olmasindan 100% emindim cunku, ama yine de diger tarafin mafyasi da olabilir bilemiyorum. 4. gece de apacheye baktim ve o da fail oldu. Kisacasi tutturamadim hic. Mortis'e bakıp su mafyası olduğunu öğrenme ihtimalin yok, o yüzden detektif kılığında mafyasın. Aynı geçen turda olduğu gibi seni ilk hedef göstereni suçlayarak hedef saptırıyorsun o yüzden Linç oyu:Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Evet dediğin gibi olsa mortisi öğrenemezsin ki mortis o gece townieydi sonradan mafya oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ayrıca Cüceyi linç ettiğimiz gün onun da su mafyası olduğunu iddia ettin. Yanlış olduğunu biliyordum, ama detektif olduğun ortaya çıkmasın diye manipülasyonla sonuca ulaşmaya çalıştığını düşündüm. Son olaylardan sonra anladım ki mafyasın, cüceyi o gece yanına almaya çalıştın. Alamayınca da linç ettirerek kendini temize çıkardın. Ama bi yere kadar. Dory de takım arkadaşın çünkü dönüyor dolaşıyor senin lafına geliyo en son. Önce azmodai sonra dory linç edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cüce konusunda Azmo'nun bir suçu ya da hatası olduğuna inanmıyorum. Normal bir dedektifse de hatya yapabileceği oldukça basit bir durumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmonu dedektif olmadıı açık... daha öncede yazdım şimdide yazıom linç oyu: azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi adam mafyayım diye itiraf yapmış hala dedektifmi değilmi diyoruz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende onu diom işte... okumadan yazılanlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodai said: off look. amma kastirdin breh zindik, ama ugrasamayacam daha fazla. cok yoruldum, diplomasi de oynadim tum gun daha fazla da ugrasamayacam. eet mafyayim, bayagi kasardim daha ama yorgunum ve ise basliyorum :) vaktim pek olmayacak. gg hf, guzel oyun oluyor setup cok cilgin ;) linc oyu: Azmodai ayrica gece gece mortisle verdigim acigi birinin yeni yakalamasi da ayri guzel :) Nosfenin sinsi snsi arkadan izledigine ayri ispat. gerci enerjimi tuketmemis olsaydim oturur kivirirdim o gece mortis mafya oldu vs. vs. oyle gorduk diye sizi biraz supheye sevk etmeye calisirdim ama yoruldum. mafyayim verin oyu bitsin ben de isime gucume bakayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende gördüm o açıı... ama üşendim bişi yazmaya... bu arada tebrik ediom bundan önceki postlarda iii kıvırmışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 keske soytari olsaydim. ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar