Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

butun gun diplomacy oynadim zaten, kafam kazana dondu yatiyorum ben...

Notwist 100% mafya cikacaktir. Cikinca krusty - nosfe vs. de onunla birlikte mafya olacaktir kanimca. Eger dogru cikmazsa yarin kendime karsi ilk oyu atacagim.

Ama masum towniye oynayan arkadaslara da guluyorum, oyunda kac eldir gece oldurulmesi olmuyor fazla, demekki recruitment var ve oyundaki mafya sayisi oldukca fazla. Benim olmem her sekilde islerine geliyor o yuzden ne kadar dil doksem de insanlarin fikri az cok belli.

Notwist mafyadir, oldururseniz anlarsiniz bunu. Herkese iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Bir yere kayboldum burdayim.

Bir yere 'kaybolmadim' burdayim olacak tabiki lol.

Azmo %100 eminim diyorsunda dedektif olsan boyle bir risk almazdin arastirma yapmadan. Heleki One olayindan sonra...

Herkes yazilanlari bir okusun baska bir sey istemiyorum. Cok bariz ortada hersey.

Manipulasyon cok bariz... Oyun basindan beri hic linc oyum olmadi, ama azmo "takip ettim, oy atip kaciyor" diyor. Gercekten takip etse bilirdi ne yapip yapmadigimi, ve muhtemelen beni coktan arastirmis olurdu, " bu adam oy atip kaciyor ne ayakmis" diye.

Son cirpinislari artik...
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
zaten su saatten sonra bana 100% guvenemezsiniz, bir isim sasirdigim icin mafyalarin da cogunlukta oldugu icin manipulasyon yapip istediklerini astiracaklardir beni de gece vuracaklardir veya tersi.

size o zaman inandiricilik katmasi icin yaziyorum listeyi:

baktigim siimleri de yaziyorum bakin...

ilk gece rastgele secildigi icin onceden de arkadasim oldugu icin ve piclik yapmis olmak icin mortis'e baktim onu tutturdum ama aktif olamadigim icin de o gun mudahale edemedim hic.. ikinci gece mulgear'e baktim.... ucuncu gece cok ustume geldigi icin look'a baktim, ama o da fail cikti, uzuldum mmafya olmasindan 100% emindim cunku, ama yine de diger tarafin mafyasi da olabilir bilemiyorum.

4. gece de apacheye baktim ve o da fail oldu. Kisacasi tutturamadim hic.

Mortis'e bakıp su mafyası olduğunu öğrenme ihtimalin yok, o yüzden detektif kılığında mafyasın. Aynı geçen turda olduğu gibi seni ilk hedef göstereni suçlayarak hedef saptırıyorsun o yüzden Linç oyu:Azmodai
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Cüceyi linç ettiğimiz gün onun da su mafyası olduğunu iddia ettin. Yanlış olduğunu biliyordum, ama detektif olduğun ortaya çıkmasın diye manipülasyonla sonuca ulaşmaya çalıştığını düşündüm. Son olaylardan sonra anladım ki mafyasın, cüceyi o gece yanına almaya çalıştın. Alamayınca da linç ettirerek kendini temize çıkardın. Ama bi yere kadar. Dory de takım arkadaşın çünkü dönüyor dolaşıyor senin lafına geliyo en son. Önce azmodai sonra dory linç edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
off look. amma kastirdin breh zindik, ama ugrasamayacam daha fazla. cok yoruldum, diplomasi de oynadim tum gun daha fazla da ugrasamayacam.

eet mafyayim, bayagi kasardim daha ama yorgunum ve ise basliyorum :) vaktim pek olmayacak.

gg hf, guzel oyun oluyor setup cok cilgin ;)
linc oyu: Azmodai

ayrica gece gece mortisle verdigim acigi birinin yeni yakalamasi da ayri guzel :) Nosfenin sinsi snsi arkadan izledigine ayri ispat.

gerci enerjimi tuketmemis olsaydim oturur kivirirdim o gece mortis mafya oldu vs. vs. oyle gorduk diye sizi biraz supheye sevk etmeye calisirdim ama yoruldum.

mafyayim verin oyu bitsin ben de isime gucume bakayim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...