Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi kere, Krusty, fede, No twist ve Nosfe mafya. Oyundaki oyuncularin 50% si mafya artik, bunu kabul edelim ve size diyorum ki dedektifim. Beni keserseniz uzulursunuz, aglarsiniz. Beni keseceginize birakin ben gece gideyim, mafya beni oldursun, siz de rahat edin, hem de son bir hizmet yapmis olmama izin verin. Beni oldurmeniz yanlis bir hareket olur, mafyanin benden korkup aleyhimde oy kullanmasindan baska bir olay yoktur. Dedektifim diyorum. 0ne konusunda 100% emin degildim, olmadigimi da DEFALARCA tekrarladim, simdi bakiyorum da 0ne'i hedef olarak gosterdigimde oy trenine atlayanlar simdi aleyhimde calisiyor, hatta notwist gibi HIC gorunmeyen adamlar bir anda ortaya cikip oy veriyor. Komiklik yapmayin, aman diyim durulun biraz rahat edin ve faydasi dokunan oyuncuya girismeyin. Oldurecekseniz de sunu bilin, aleyhimde oy veren ve asilmam icin onderlik yapanlar cok yaniliyor ve arada cakal mafyalar da boldur, inanmayin aman diyim. Halen townieler olarak fark yaratabilme ihtimalimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede, komiksin, ilk oyu atmissin ve gecen turdan beri uzerime uzerime geliyorsun. Dedektifim diyorum size ve Fedenin de kesinlikle dogruya calistigini dusunmuyorum. Fedenin ismine bakmadim gece ama bu kadar israrli karsi cikmasi komik. Su ana kadar verdigim her isim uzerinde mantikli aciklama yaptim ve "vote hopping" yani oy atlamaca yapmadim, verdigim oylarda kesin emin sebepli ve kararliydim... 0ne da yanildim, dogrudur, zaten emin degildim ama basarili bir olumden sonra bana yuklenmesi komik kacti sadece ve hep pasif kalip bir anda yontem degistirmesi de ilginc gelmisti oldukca. Mafyalar dun gece 1 grup disinda recruiti basmis ve 3 kisi daha mafya dersek su an oyunda gordugunuz her 2 kisiden biri mafya. Ben dedektifim diyorum... zaten gidiciyim bu gece... yapmayin hatadan donun. Fedenin bu sacma sapan inadini anlamis ta degilim, bas bas emin degilim diyip sebeplerimi sudnukca anlamsizca ustume gelmeyi devam etti ve hataya zorluyor sizi. Fedenin faydali oldugunu dusunmuyorum ve Linc Oyu: Fede diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fedenin mafya olmasi konusunda oyum fikrimi gosteriyor. 0ne konusunda seni suclamiyorum, kendi fikrim oldugunu postumda belirtmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 krusty elesso fede ve notwist'in hic konusmazken sadece ortak oy verme modunda hareket etmeleri, baska hicbir tartismaya dokunmamalari dikkat cekici. madem dedektifsin ne diye 0ne'a yonlendirdin bizi anlamis degilim. azmo bize acikla madem kimligini `kesin` olarak bildiklerini onlara verelim linc oyumuzu gorelim dedektif misin degil misin? bi de ben azmo mafya derken `HAYIR SEN MAFYASIN` diyip simdi azmoyu kovalayanlar ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dedektifim. Maalesef su ana kadar ait oldugum cete grubundan tek kisinin adini ogrendim, digerleri bos cikti... tahmin yurutmekte basarisiz oldum. 0ne'i oldurme sebebim: 0ne gunduz olur olmaz basarili bir hedefi oldurtme konusunda insanlari ikna etmeme ragmen ustume gelip aleyhimde oy verdi. Sebep te aciklamadan. Daha onceki turlarda da turun basinda bir oy verip kayboluyordu. Bana cok mafyavari geldi ve dikkat ederseniz butun postlarini quotelayarak analiz ettigim bir yazi vardi. Hepsinde teker teker acikladim supheli gorunmesinin sebebini ve hic korumadi kendisini. Sadece is yerinde oldugunu, o yuzden az post attigini soyledi... ama gel gor ki her gunun basinda birini suclayip kacmasina firsat buluyordu, ve dahasi da ustune gelinince de bir anda is guc ortadan kaybolup kendisini aktif olarak savunmaya basladi ve o gun isinin olmadigini soyledi. Bu oldukca suphe uyandiriciydi... biliyorsunuz bunu, hepiniz de inandiniz buna. Simdi sizden ricagim su, lutfen dedektifim ve aranizda townie varsa canli kalmama yardimci olun... bu gece birine daha bakacagim, ve o kisi tutarsa size o kisiye bagli yaninda 3 kisiyi de soyleyecegim kesin mafya olarak. Oldururseniz siz uzulursunuz... dedektif oldurmek oyunu vermek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ayrica look, sen de oldukca garip bir adamsin, ustume gelip gelip duruyorsun sebepsiz yere. Masumsan birak allahini seversen pesimi, fedeye oyunu ver... bak dogru cikmazsa yarin kesersiniz beni... dogru cikarsa zaten bu gece ggyim (doktor korumazsa tabi) ve her sekilde olecem. Izin ver en azindan sizi aydinlatmis olayim, bu geceyi canli cikarirsam size verecegim bir isimle cok is yapabilirsiniz, direkt bir ceteyi cokertme sansiniz olacak... sans verin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İnatla Cons diyorum kimse sallamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cons ta garip bir adam, hic ama hic ortada yok... ama gecen turn oy bile atmamis yanlis hatirlamiyorsam. Bence kaypaklik soz konusu... bodrumda karilarla kizlarla gezemekten oyuna bakmiyor. Nosfe, Notwist falan da hic ortada yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi cons tamam da neden? birini oneriyosaniz ve townieyseniz nolur sebep gosterin, aksi halde direk mafya diye suphe cekiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iyi o halde azmo, son kez güveniyorum ben. Zaten bi daha şans olmicak oyunu kaybedicez townieler olarak tahminen ya. Giderayak seni oylarız ama Linç oyu geri çekme: Cons Linç oyu: fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dory said: abi cons tamam da neden? birini oneriyosaniz ve townieyseniz nolur sebep gosterin, aksi halde direk mafya diye suphe cekiyosunuz. en az 20 defa söyledim. Her tur 2 defa söylemişimdir sebebini. Artık dilimde tüy bitti anlatmaya üşeniyorum. Penth öldü ilk gece. Öldüren ortada yok. Herkes JoS yaptı dedi ama JoS o turunu Mortis'i recruit etmekle harcamış. Demek ki Penth'i başka biri pimplemiş. Kim olabilir? Bence Cons'tur. Aklıma ilk geceden penthi öldürüp sora da zühehehe diyecek tek o geliyor (ki öldürmek mantıksızken ilk geceden) Zaten muhtemelen ya dedektif ya soytarıydı penth. Ayrıca dikkat edin. Cons etrafta yok. Ama ne zaman ben onun ismini dile getirsem anında dönüp kendini savundu. Başka da etliye sütlüye karışmıyor. Bu 40. açıklayışım oldu bi daha açıklamayacam artık öldürmek isteyen şüphelenip öldürsün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu gece zaten ben giderim tahminen... doktorun da coktan recruit edildigini dusunmekteyim... dun gece sadece 1 kisi gitti ortadan ve o da hic dikkat cekmeyen mulgeardi. Acikcasi tekrar ediyorum size, Fede konusunda 100% emin degilim... bakmadim hic, ama beni kronik olarak hedef almasi, ustelik mantik sunarak isim verdigimde daha da ilginc kaciyor, mecburen killanmak zorundayim. simdiden soyluyorum size. bu gece olmezsem bakacagim isim Notwisttir. Yarina canli cikarsam size sonucu yazarim, ama olebiliri, Olursem de kesinlikle notwistin veya ona bagli adamlarin beni oldurdugunu dusunebilirsiniz. Fedeyi bilmiyorum ama, keske baksaydim ona da. Doktor, hala towniesen lutfen beni bu gece koru (sayet linc olmazsam). Fede eger bana bir sans daha vermeyi kabul edersen, bunu iyi niyet olarak algilayip oyumu cekecegime soz veriyorum cunku ustunde ciddi bir suphem yok, sadece mantik sunmama ragmen beni hedef almana gore hareket ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 linç oyu geri çekme: fede Amzo sen de amma tereddüte düştün yahu? Madem dedektifsin yok mu bi tane bile emin olduğun adam? Zaten bas bas bağırdın dedektifim diye artık eminsen söyle direkt ver bi isim? Değilsen nasıl dedektifsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 butun baktigim adamlardan sonuc gelmedi. Ya benim alanimda olmayan mafyalardandi... ya da townie... sanssizdim. Tereddut te ederim tabi cunku size bir mantik yurutuyorum, o insan uzerinde neden karar kildigimi anlatiyorum... ve o insan kendisini savunamayip olunce de suclu ben oluyorum. Fedeye bakmadim maalesef, bu gece de notwiste bakacagim, oldukca killaniyorum kendisinden... fede ama beni sebepsiz yere (verdigi sebepler cok yavan) oldurmeye, linc ettirmeye calisiyor ve komik kaciyor bu. Fazlasiyla dikkatimi cekti. Dedektif oldugumu soylememe ragmen halen israr ederse, fede mafyadir... eminim... ama geri cekerse townieligine belki imkan verebiliriz. tereddutten ziyade sizin tepkinizi olcememem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Valla bu taktik de biraz şüpheli ama. Hani ben de mafya olsam "dedektifim ben" diyip linçten paçayı kurtarabilirim, üstelik doktor koruması da istedin, gece de seni dedektif sanan diğer mafyaların öldürmesinden de yırtacan, ooh mis. bugün bi mafya gece bi mafya indirsen zaten rakipleri elersin, sora biz townielerin güvenini de kazanırsın bakın mafya astırdım diye, sora da ver elini galibiyet... fazla şüpheli geldin bana kusra bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben fedeye oy vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zaten su saatten sonra bana 100% guvenemezsiniz, bir isim sasirdigim icin mafyalarin da cogunlukta oldugu icin manipulasyon yapip istediklerini astiracaklardir beni de gece vuracaklardir veya tersi. size o zaman inandiricilik katmasi icin yaziyorum listeyi: baktigim siimleri de yaziyorum bakin... ilk gece rastgele secildigi icin onceden de arkadasim oldugu icin ve piclik yapmis olmak icin mortis'e baktim onu tutturdum ama aktif olamadigim icin de o gun mudahale edemedim hic.. ikinci gece mulgear'e baktim.... ucuncu gece cok ustume geldigi icin look'a baktim, ama o da fail cikti, uzuldum mmafya olmasindan 100% emindim cunku, ama yine de diger tarafin mafyasi da olabilir bilemiyorum. 4. gece de apacheye baktim ve o da fail oldu. Kisacasi tutturamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 O degil de Rewendor da dedektif olabilir. Cons israrlari falan... Acikcasi bu dedektif tripleri de kalkan gibi bir sey. 0ne olmeden once Azmo townie cikarsa sonuclarina raziyim demisti. Simdi zirliyor burda. Hayir madem boyle yapcan bastan artistlik yapma. Artistlik demisken Fly geldi aklima.. Hmm. Ben fede'den geri cekiyorum oyumu. Rewendor kime verirse ona verecegim. Linc oyu geri cekme : fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 look hata yapmaya devam ediyorsun, uzerimde oynamaya devam ediyorsun. ah ah keske dogru ciksaydin, seni dogru bilseydim de surada net bir sekilde senin hakkini verdirtseydim ama gel gor ki masum ciktin bende (veya baska tarafin mafyasindan). Ama simdi dedektif olmama inandigin icin ve dun gece recruit edildigin icin de uzerime geliyor olabilirsin... bu arada cok agiz degistiren adam da var oyunun basindan beri, kendilerini belli eden... onlari da anca kasaba halkin havale ediyorum. Keserseniz beni dedektif oldurmus olursunuz ve uzulursunuz. Su saatten sonra zaten az townieyiz, ben olursem gece de 3 tane darbe iner ve mafya vs. mafyaya kalabilir oyun. izin vermeyin, townieler halen fark yaratabilecek sayida cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ayrica ilk gunle bugun arasinda laf degistirenler de recruit edilmis mafyalar olma ihtimalleri yuksek isimler. Yani burda yaklasik 3 gun `look` diye dolandiniz. Dilimde tuy bitti ben townieyim diye. Simdi ne hikmetse kimse ustume gelmiyor. Su an birbirlerine oy verenlerin karsit mafya ceteleri oldugunu dusunuyorum ben. Ust uste ayni adama oy veren herkesin de grup oldugunu dusunuyorum. Su dakikadan sonra townieleri tehdit olarak gormeyi birakip birbirlerine mi girdi mafya uyeleri? Dedektifler de daha etkin oynasinlar artik. En azindan baktiklari adamlari ve kimliklerini soylesinler. Bir de diyelim birine baktik townie cikti, yarin mafya oldu, dedektif uyariliyor mu? Diger turlu cok sacma, dedektif rolu tamamen etkinlikten uzak oluyor. Zaten kazanmamiz cok zor su setupta oyunu iyice imkansiz boyle =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 azmo looka mi baktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 linc oyu : fly ben taaa oyun basindaki oyumda kalayim. eger rewendor net bir oyla gelirse ona donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şans vermek diil olay abi. olay sanki en başından beri sana yükleniyormuşum gibi bir görüntünün ortaya çıkması. halbuki oyunun başında townieler çoktu. sonra mortis gg oldu. cücede karar kılındı, one da karar kılındı. ben buraya "bu linçlerde azmo büyük rol oynadı" dediğim zaman bunu yazdıklarınla manipule ediyosun çok rahat. pro diilim maalesef,o kadar etkili yazı da yazamam. ama mantık yürütüp fikir belirttiğim zaman neden sadece benimki göze batıyor anlamış değilim. geçen turn senin üzerindeki agroyu one a kaydırdın, insanlar bunu unuuttu, "azmo bak olmazsa sendeyiz, ona göre" diye fikir birliği oluştu. ben bunu dile getirince neden sana yüklenmiş oluyorum, onu anlamadım. cüce linçine karar verildiği gün, zaten millet oyuna sen dedektifmişsin gibi konsantre olmadı mı oldu. şimdi ben dedektifim yazmanın ve bu sefer başka bir kozla üzerindeki agroyu almanın mantığı nedir. madem dedektifsin; 1) cüceyi bize neden su diye kestirdin, yüzde yüz eminim gibi ifadeler kullandın 2)cons konusunda sessiz kaldın 3)one ı neden kestirdin 4)oyuna neredeyse hiç bir katkısı bulunmayan, turnlerdir oy bile vermeyen adamlara bizi neden hala manipule etmeye çalışıyorsun. 5)dory konusunda neden hiç birşey demedin. 6)bi çetenin üyesiyse, dedektif olarak bizi o çetenin her hangi bir elemanına götürmek yerine, neden onea götürdün, 7)geçen el de ben sana karşı argümanlarımı yazdığım zaman, kıllandın benden ve bana karşı cephe alacaktın ancak, one üzerinde benden daha fazla agro olduğu için ve bana yüklenmenin sana zarar getireceğin bildiğin için, bana yüklenmeyi bıraktın, şimdi de ben çıkıntılık yaptım ve sana koz vermiş oldum. o mesajı yazmasam, şu an kimi linç etmememizi önerirdin. kişisel hiç birşey yok. bu cevaplara yanıtlarını ver azmodai. ya çelişkilerden çıkarıcaksın kendini ya da gideceksin. her çıkış yapan mafya olursa işimiz var kaldı ki newbieyim ben şurda, başında sıçtım zaten oyunun, şundan kıllanıyom bundan kullanyorum diye milleti suçlayarak. sorulara cevablarını ver ya da townielere sesleniyorum, bu turn azmo gitmezse townielerin hiç bir şansı yok artık. one da sonunucu miss hakkımızı kullandık. bitti. bu el ya azmo gidecek, townieler kazanacak, ya da azmonun herzamanki gibi hedef gösterdiği adam gidecek, yani ben ve azmonun çetesi kazanacak. oyum değişmiyor benim, yatmam lazım şimdi, yarın akşama kadar bakamam büyük ihtimalle. akşam görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 butun gun disardaydim, ortada olmamadan dolayi bosluktan yararlanip sinsi gibi arkamdan is cevirmis bazilari ama size diyorum ki lutfen bana arka cikin, dedektifim diyorum ve bana karsi olanlarin tekin adamlar olmadigini soyluyorum... bakin Fede 2 turndur, yani dedektif olmami ima etmemden beri ustume geliyor ve uzuluyorum burada... ona inanmayin, ozellikle notwist ve nosfe gibi HIC bisi soylemeyip sadece oy verip kacanlara lutfen inanmayin... Fede oyunu geri cekmedi, cekecegini de sanmam, onun olmesi gerektigini dusunuyorum. Bu geceyi cikarayim, size notwistin ne oldugunu soyleyeyim cunku nosfe, notwist, krusty gibi adamlarin mafya oldugundan supheleniyorum ciddi sekilde ve hepsi beraber oy vererek beni uzuyorlar oldukca. Ben olsem bile lutfen bu adamlarin ustune gidin. Burada herkes az cok konustu, mafya bile olsalar birseyler sundular, oyun etigi olarak inaktif elemanlarin fazla yasamasi kotu oluyor bence cunku tesvik ediyor bu taktikleri. Lutfen bu saydigim isimlerin uzerine gidilsin biraz, forumdaki tanidik isimleri indirmekte fayda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 linc oyu geri alma : fly linc oyu : fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar