Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Rewendor said: fede said: o zaman mortis öldüğünde su çetesinin sonu demezmiydi sypro çetenin sonunun gelip gelmediğini söylemeyecem demişti diye hatırlıyorum. Gereğinden fazla bilgi vermeyeceğini belirtmişti aynen öyle.. bu arada spyro'yum ben.. eskiden de karışırdı.. hâlâ karışıyor =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mulgear resmen aradigini buldu. Hayir madem towniesin ne diye bu kadar kavga dovus cikarirsin anlamam ki... Mafyalar arasi catismanin kurbani townie oldu. Ahaah lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 YORUM YAPMAK İSTİYORUM SAYIN TANRI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pardon spyro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mulgear6 said: YORUM YAPMAK İSTİYORUM SAYIN TANRI! Rejected :P.. oyun bitince yaparsınız ya.. her ölene 1 mesaj dedik =).. haksızlık olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Edit yapmak yasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yanlışlıkla mafya olduğumu söyledim de.. onu editledim.. sorry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha syproyla spyro farklı insanlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 rewndor tanrıyla iyi geçinmeye çalışıyo. ufak ufak espiriler yapıyo. kesin mafya. bence keselim. sfhısj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ilk bassagligina gelen katildir.[godfather] mulgeardan sonra ilk konusani asalim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Linc oyu : fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oo mafyanın hası burdaymış. direk sicilyadan kural ithal ediyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 O değil de godfathera uyarlarsak zaten koli koli portakal ziyan oldu şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fly'in cikisini da yeni gordum. Lame tbh... Kac townie kaldik bu arada? Resmen mafyalar townieleri linc ettirebilecek boyle giderse. =[ fede-elesso-krusty-nosfe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: dory veya azmodan birini seçmek zorundayız abi artık. yoksa gerçekten işler çığırından çıkacak. oyunuzu azmoya vermenizi istiyorum çünkü taaa cüce linç edilirken, "bu adam su üyesi alalım aşağı" diyerek su çetesini bitirmek amacıyla linç ettirdi ama su çetesi hala ayakta takip ettiğim kadarıyla. üstünde de 3 turn geçti. azmonun neler yaptığını görüyosunuz. oneın linç edilmesinde de en büyük rolü o oynadı. azmo gitmeli artık. en tehlikeli şu anda azmo olmadıım zamanlar için durumu özetlio... linç oyu:azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi dahaki el dory pls linç oyu geri çekme: dory linç oyu: azmo dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benimde en büyük şüphem dory'di ama azmo'nunda mafya olduğu belli gibi. dediğim gibi büyük ihtimalle azmo liderdi sonradan dory'i çeteye aldı. üstün başarılarından dolayı :P Linç oyu: Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yahu emin misiniz? One'da da böyle geldik galeyana sora gitti masum townie? Bir de ya azmo dedektif çıkarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Linc Oyu: Azmodai One'in lincindeki aktif rolunden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 one olayında belliydi zaten azmonun dedektif olmadığı. çok nedensiz bir şekilde öldü. oy verende azmoya güvenip verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim oyum fede'de kaliyor. eger fede townie cikarsa siradan azmo, dory vb. girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 0ne cok fail bi oyun sergiledi ve mafya imaji cizdi. azmo, 1 tane tahmininde yanildi, o yuzden hemen oy vermek sacma olur. look hala supheleniyorum senden ama, fede konusunda senle ayni fikirdeyim o yuzden simdilik(!) linc oyu: fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benden suphelenin diye birileri oyun yapiyor zaten[fly]. benimle tartisan adam ne hikmetse gece oluyor. fly da emorage mesaj atiyor falan... fede bas bas bagirmasa beni linc edin diye fly zaten oyum. yanniz fede townie cikarsa azmo ve dory yandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 said: benimle tartisan adam ne hikmetse gece oluyor. cok guveniyosun bakiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hayir mulgear mevzusunu diyorum. uzerimde komplo donuyor. zaten bir townie daha kaybedersek bu turn artik townieler olarak kazanma sansimiz 0'a inecek nerdeyse, mafyalar linc yapacak... yanniz mafyalar geceleri townie oldurmeyip birakip birbirlerini kessinler bence. zaten rakibiniz biz degiliz ki artik. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar