Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:
fede said:
o zaman mortis öldüğünde su çetesinin sonu demezmiydi sypro

çetenin sonunun gelip gelmediğini söylemeyecem demişti diye hatırlıyorum. Gereğinden fazla bilgi vermeyeceğini belirtmişti

aynen öyle.. bu arada spyro'yum ben.. eskiden de karışırdı.. hâlâ karışıyor =P..
Mesaj tarihi:
Mulgear resmen aradigini buldu. Hayir madem towniesin ne diye bu kadar kavga dovus cikarirsin anlamam ki...
Mafyalar arasi catismanin kurbani townie oldu. Ahaah lol.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
YORUM YAPMAK İSTİYORUM SAYIN TANRI!

Rejected :P.. oyun bitince yaparsınız ya.. her ölene 1 mesaj dedik =).. haksızlık olmasın..
Mesaj tarihi:
Fly'in cikisini da yeni gordum.
Lame tbh...
Kac townie kaldik bu arada? Resmen mafyalar townieleri linc ettirebilecek boyle giderse. =[

fede-elesso-krusty-nosfe...
Mesaj tarihi:
fede said:
dory veya azmodan birini seçmek zorundayız abi artık. yoksa gerçekten işler çığırından çıkacak.
oyunuzu azmoya vermenizi istiyorum çünkü taaa cüce linç edilirken, "bu adam su üyesi alalım aşağı" diyerek su çetesini bitirmek amacıyla linç ettirdi ama su çetesi hala ayakta takip ettiğim kadarıyla. üstünde de 3 turn geçti. azmonun neler yaptığını görüyosunuz. oneın linç edilmesinde de en büyük rolü o oynadı. azmo gitmeli artık. en tehlikeli şu anda azmo

olmadıım zamanlar için durumu özetlio...
linç oyu:azmo
Mesaj tarihi:
benimde en büyük şüphem dory'di ama azmo'nunda mafya olduğu belli gibi.
dediğim gibi büyük ihtimalle azmo liderdi sonradan dory'i çeteye aldı. üstün başarılarından dolayı :P

Linç oyu: Azmodai
Mesaj tarihi:
0ne cok fail bi oyun sergiledi ve mafya imaji cizdi.

azmo, 1 tane tahmininde yanildi, o yuzden hemen oy vermek sacma olur.
look hala supheleniyorum senden ama, fede konusunda senle ayni fikirdeyim
o yuzden simdilik(!)
linc oyu: fede
Mesaj tarihi:
benden suphelenin diye birileri oyun yapiyor zaten[fly].
benimle tartisan adam ne hikmetse gece oluyor. fly da emorage mesaj atiyor falan...
fede bas bas bagirmasa beni linc edin diye fly zaten oyum. yanniz fede townie cikarsa azmo ve dory yandiniz.
Mesaj tarihi:
hayir mulgear mevzusunu diyorum. uzerimde komplo donuyor. zaten bir townie daha kaybedersek bu turn artik townieler olarak kazanma sansimiz 0'a inecek nerdeyse, mafyalar linc yapacak...
yanniz mafyalar geceleri townie oldurmeyip birakip birbirlerini kessinler bence. zaten rakibiniz biz degiliz ki artik. =[
  • Yeni Oluştur...