mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kendine oy atsa bile +1 gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 spyroya da attirriz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 harika savunmaya gerek yok, cunki adam gibi bir suclama yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 force unleashed bitti, onu oynayacam simdi, yoruldum zaten 10 sayfadir yazi yaziyorum, ben dusuncelerimi koydum ortaya. gerisini size biraktim gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence doktor sırf bu gecelik azmoyu korusun. Eğer cüce mafya çıkmazsa zaten azmoyu yarın gündüz oybirliğiyle yakıcaz. Umarım doktor artık çeteler adına çalışmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sanırım dedektiflerin kim olduğunu çözdüm. Biri kesin biri de muhtemel. Ama şimdilik kimliklerini açığa çıkaracak bir yorum ya da oy vermem. Biraz daha bekliyorum oyumdan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 vaay hic konusmayan smoke da devreye girdi : doktor azmo'yu korusun. vay anasini sayin seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hiç konuşmayan derken? look direk mafyasın ve inanılmaz belli ediyorsun. Eğer townie olsaydın benim mesajımı mantıklı bulur önce cüceyi ve cüce masumsa azmoyu suçlardın. Ama sanırım senin çetenden birini linç edicez diye hedef saptırmaya çalışıyorsun. Ya da kötü oynayan bir townie'sin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Linç Oyu: Cüce Azmodai detektif olduğunu ima ediyor o yüzden uzatmaya gerek yok. Eğer doğru söylemiyorsa bir sonraki tur onu linç ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 anlatamiyorum. sonucunda bisi goremeyecegimiz mafya oldurmenin mantigi yok. 1 biz olduruyoruz onlar 4 recruit ediyor. basarili townielik en cok oy alana destek cikip pat kut adam indirmek mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O yüzden su grubunun son adamını bulmaya çalışıyoruz zaten 4 yerine 3 recruit etsinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi mantıklı gleiyomu size hala, mortisi benı recuit ediceği? cok belli olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çok belli olur. sen de çok belli olmaz mı diyerek kafaları karşıtırırsın. olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2 tane mafyayı çözdüm ama ikisi de su grubundan değil. şu su grubunun son adamını bi bulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 su grubundan olması tabiki işin kaymağı olur. ama her hangi bir townie yerine x çetesinden adam öldürmek bin kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: anlatamiyorum. sonucunda bisi goremeyecegimiz mafya oldurmenin mantigi yok. 1 biz olduruyoruz onlar 4 recruit ediyor. basarili townielik en cok oy alana destek cikip pat kut adam indirmek mi? lol E napalım anlamadım ki, son kişinin çıkıp ben su grubundanım demesini mi bekleyelim. Mafya olduğunu düşündüğümüz herhangi birini linç ediceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben anlamadım ya. neden cüce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cunki azmo mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 :/ peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cunki o cocukkende cok pisti, arkamizdan bize caktirmadan cokoprens yerdi. e ne diyim azmo. sende böle gleiyosun masumun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 azmo çok iddaalı ya. var bi olay bunda. Linç oyu: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pardon Linç oyu geri çekme: Dory Linç oyu: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 10 oy oldu arkadaşlar isterseniz spyro'yu bekliyelim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cuce linç edildi ve Ateş Çetesi'nin lideri olduğu ortaya çıktı.. Gün 2 - Gece 1.. 2.. 3.. TIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ulan gazlana gazlana cektiniz ipimi... sonunuz hayrola artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar