Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fede said: ben biraz daha bekliyecem. özellikle azmo ve doryden bişeyler bekliyorum kendilerini açık etsinler diye. 1 numaram cüce 2numaram azmodai 3numaram dory. büyük ihtimalle bugün bunlardan biri gidecek. sırayla sallandıralım derim diğerlerini de bak sana her turlu delili sunuyorum, senin gidisatin ise desteksiz suphelenme. Neden diyorsunuz, sebepleri acikliyorum ama siz halen bana dogru duzgun bir neden sunmuyorsunuz. Azmo eski oyunlarina bakmadim falan diyorsun, burada caba gosteriyorum, kendimi ortaya atiyorum laf anlatmak icin. su cetesini bu gun bitirme sansimiz var. Geceye sarkarsa eger 1 kisi daha cogalacaklar ve mafya sayisi yine fazla olacak, cucenin son eleman olacagi konusunda suphelerim var, ve denemeyi israr ediyorum... baska suphe ceken yok bu durumda. eger su cetesini bitirmezsek bu gece 4 cete adam alimi veya vurgun yapacak... bu da demektir ki protowndan 4 kisi daha eksilecek, rica ediyorum, aktif kotu adam gurubunu 3'e indirelim, biraz daha belli etsinler kendilerini... ayrica dedektif arkadaslara da bir gece daha islerini yapmak icin firsat verelim. Dusuncem taamen bu yondedir, mantikli dusundugumu biliorum ve denemekte zarar olmadigindan eminim... su cetesi bu gece bitmeli, mortis ve Jos gidip te inaktif olan bir adam almaz (look vs. gibi, onlar farkli cete), gidip aktif ve akilli adam alirlar, Cuce gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 7 mafya olduundan emin deiliz ki, aynı adama yönelmiş olabilirler, soytarıyı ya da dedektifi recruit etmiş olabilirler. dolayısıyla 5-6 da falan da kalmış olabilirler. Worst Case Scenario 7 mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi lookun asılmasını istiyorum! isterseniz simdi beni asın suçsuz oldugumu görürseniz looku asıcagınıza söz vererek ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 /offtopik. gece gündüz zamanları real time mı işliyo yoksa biri linç edilene kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 /fede linç olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yahu cuceyi bi oldurun allah askina, su cetesi kalksin ortadan sonra zaten gece gidiciyim ben diyorum, uyananlar uyandi ALOOOO. baktiniz olmuyor bidahaki turn bana dadanirsiniz olur biter... hala hedef dagitmalar falan. Look, kesinlikle mafyasin, ve oldukca da basarisiz bir mafyasin, fede senin mafya olmadigini inaniyorum halen, saf oldugunu dusunuyorum ve sana muhalefet olmayi birakmani oneriyorum. Ulan kicimi yirtiyorum cuce diye, turnun basindan beri... BI UYANIN YAHU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 7 mafya nerden çıktı ya linç sonrası değişiyor fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 /fede ama oyun cıkmaza girersen oylar aşırı bölünürse filan zaman sınırı konuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu arada cete liderlerinin inandiricilik kazanmak icin kendi uyelerini feda edebileceklerini de unutmamak lazim. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 @azmo. yazdığın wot ten önce yazdıklarıma bi bak. cüce de olabilir sen de olabilirsin dedim. mortisin seni seçmemesi için bi sebep yok dedim. bunları kanıtlar nitelikte argümanlar yazdım. oran bence artık fifty fifty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben genel olarak basarili bir insanim Azmo. Mafya olsam basarili bir mafya olurdum da mafya olmadigimdan `basarisiz bir mafya` damgasi yiyor olmam bile yeterli bir kanit bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 @azmo fedakarlık yapman gerekiyo ama önce kendini sonra cüceyi astırırsan cücenin gece adam alması/cinayet işlemesi olabilir eger önce cüce ölürse de aynı şeyi sen yapabilirsin suçsuz cıkarsa cüce 2 ucu boklu degnek resmen bi de inaktif tipler var daha da kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O değil de şimdi bi tanesini öldürecez bunlardan, adam dedektif çıkacak mafyayı bildii için bizi yönlendirmeye çalışıyo çıkacak sora bi de dedektiften olacaz o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: Ben genel olarak basarili bir insanim Azmo. Mafya olsam basarili bir mafya olurdum da mafya olmadigimdan `basarisiz bir mafya` damgasi yiyor olmam bile yeterli bir kanit bence. demogojide yeni bir sayfa actin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rewendor said: O değil de şimdi bi tanesini öldürecez bunlardan, adam dedektif çıkacak mafyayı bildii için bizi yönlendirmeye çalışıyo çıkacak sora bi de dedektiften olacaz o olcak. look un mafya olduguna kesinlikle eminim öldürelim aradan cıksın işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 OLM SERVERI ÇÖKERTTİNİZ YAVAŞ YAZIN FSDSDF wot falan yazmıştım da araya 2 sayfa girdi, şimdilik diyeceğim tek şey dory mafya look mafya böyle düşünen tek kişi benim sanıyordum, değilmişim ne güzel. apache de soytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ha bi de azmonun dedektif olma olasılığı var tabi. kendimle çelişiyorum belki ama sorgulamak lazım. bu iş böyle çözülmeli. bi de dedektifin görevi tam olarak nedir. fonksiyonları nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dedektif olan bas bas bagirmaz `bu iste bu` diye. Mafyanin hedefi olur hemen cunku. Azmo dedektif degil belli ki. Bu netligi de mafyanin etkin elemani oldugunu gosteriyor bence. Cuce buyuk ihtimalle Azmo'nun recruit ettigi elemani. Su an ben kendi icimde tam olarak netlestim. Azmo Cuce'nin de icinde bulundugu mafya grubunun lideri. `Oylar bolunmesin.` olayi da bence yanlis. Tam tersine oylar bolunsun ki ortaya cikan cikmazlar bize ipuclari yaratsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yoruldum vallahi. Bak look ceteymis, xx ceteymis herkesin fikri var artik, oynadigimiz insanlarin, su anda bu oyunu inceleyen insanlarin 40% civarindaki sayisi mafya OLABILIR cakisma veya alim sorunu olmadiysa... ama cuceyi yok ederek bir gurubu silme sansimiz var. Gece anti-town grubu sayisi 4 olacakken 3'e indirme sansimiz var arkadaslar, 4'er tane adamin eksilme ihtimali varken 3'e dusecek o ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce: 4 Oy (Azmodai, Apache, ShadowFury, Smoke) Apache: 1 Oy (Cuce) Azmodai: 1 Oy (elesso) (look) dory: 3 Oy (0ne, Fly, Krusty) look: 2 Oy (mulgear6, dory) Linç için gereken oy: 10 şöyle saçma bi tablo var su an ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hadi oldurelim Look'u. Su benim mafya olduguma kesinlikle emin olanlari da siraya yazarsiniz. Kanim dugumu cozer. Ben yine mutlu bir townie olarak yuzumde bir gulumsemeyle olurum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 resmen çeteler birbirini yiyor şuan o oy dağılımına göre. inaktif townieler olsa iş hallolacak hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o zaman look un linçini 1 gün erteliyerek linç oy geri çekme: look linç oyu: cüce diyorum ama azmo eger cüce mafya çıkmazsa inan bana seni astırmak için herşeyi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: Dedektif olan bas bas bagirmaz `bu iste bu` diye. Mafyanin hedefi olur hemen cunku. Azmo dedektif degil belli ki. Bu netligi de mafyanin etkin elemani oldugunu gosteriyor bence. Cuce buyuk ihtimalle Azmo'nun recruit ettigi elemani. Su an ben kendi icimde tam olarak netlestim. Azmo Cuce'nin de icinde bulundugu mafya grubunun lideri. `Oylar bolunmesin.` olayi da bence yanlis. Tam tersine oylar bolunsun ki ortaya cikan cikmazlar bize ipuclari yaratsin... Ben cuceyi kestirerek kendime sempati mi kazandiriyorum anlamadim? Soyle diyim, ben olsem bile oldugumde ait oldugum grubun kazanma durumunda kazaniyorum. olsem bile. Su anda townie'yim ve olursem townie win de ben de kazaniyorum. Eger dedigimi yaparsaniz su cetesinin gitme sansi var, ve bu durumda da townielerin kazanma sansi artiyor... benim de dolayisiyla. Demogojiyi birak, bu kadar ince komployu birak... mafyalarin tek kazanma sansi sayilarinin diger mafyalardan ve townielerden fazla olmasidir... Ben mafyaysam eger, kendi adami oldurmem salaklik olur cunku benim takimim var ise eger onlarin sayica artmasi en mantiklisidir... yani yaptigim da mallik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmodai said: yoruldum vallahi. Bak look ceteymis, xx ceteymis herkesin fikri var artik, oynadigimiz insanlarin, su anda bu oyunu inceleyen insanlarin 40% civarindaki sayisi mafya OLABILIR cakisma veya alim sorunu olmadiysa... ama cuceyi yok ederek bir gurubu silme sansimiz var. Gece anti-town grubu sayisi 4 olacakken 3'e indirme sansimiz var arkadaslar, 4'er tane adamin eksilme ihtimali varken 3'e dusecek o ihtimal. iyi de ya cüce deilse son recruit ettii eleman? Ve hatta ya su çetesi komple bittiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar