mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mulgear6 said: look said: sanirim mulgear da dory'nin mafya grubundan, wall of textler genelde suclulardan geliyor malum... fly apache ikilisinin mafyaligi da artik kesin gibi bir sey zaten. dory indikten sonra fly apache'den birini indirir sonra mulgear'a geceriz. dory ile aynı grupta olma fikri gururumu oksadı ama daha beni recruit edemediler :( (çıktım telefonu unuttum geri geldim çıkıyorum tekrar gidicem ama su look'U bi eziyim dedim xD) ayrıca kim seni buraya kral yaptı ? adam sıraya dizmiş hepimizi teker teker kesicek sana fırattan yok yee gelsin look said: kanit sunmaya gerek yok herkesin exploreri, okumasi, yazmasi var. tamamdır inandı herkes sana o zaman kralım! bu mesaja sunu da ekliyorum look said: Linc oyu geri cekme : Dory Linc oyu : Azmodai su an look sadece kendini korumaya calısıyo hiç bi mantıklı sebep göstermeden sadece oy vererek (i are bak) her neyse su an azmoyu kormuyorum zaten azmonun su an ölme gibi bi durumu yok sadece basit bir townieyim hiç bir gruba dahil olmıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 basit bir townie olarak oyumu verip susuyorum. zaten kanitlar sunsam, ajanlik dedektiflik triplerim olsa pro town olurdum. en hizli sekilde butun mafia liderlerini bulmamiza gidecek linc zincirini kurmaya calisiyorum kendi kafamda. kimsenin de fikirlerimi desteklemesi icin mantik zincirlerimi kendilerine anlatip yandas aramaya calismama gerek yok. en nihayetinde dedigim gibi basit bir townie'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 söyleyeyim. mortis öldükten sonra azmo cücenin ölmesi gerektiğinis söyledi. tamam dedik, o konuda pek bi süphem yok. cüce ve dorynin çete olduğu aşikar gibi bişey ama. diğerleri cüce ve dory çete değil dediği anda azmo çok fazla yükleniyor. tamam onlar çetenin üyesi ama azmo da başka bir çetenin üyesi. onları linçlettirerek kendi çetesini sağlama almaya çalışıyor. şüphelenememin sebebi, gereğinden fazla dory-cüce antipolitikası yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben de bunu diyorum işte, oy : hödö çünkü ben öyle istiyorum diyip sıvışıyor millet. look soytarı veya mafya işte, daha ne kanıt sunmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 soytari falan duzgun konus. bence fly mafyanin saklabani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ülen hepiniz mi mafyasınız bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öyle bişey çıksa süper olur. spyro herkese sen mafyasın demiş mesela. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fly birazdan tüm takım arkadaslarının ismini verir fly çabuk soyle kimler takım arkadasların?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fede said: söyleyeyim. mortis öldükten sonra azmo cücenin ölmesi gerektiğinis söyledi. tamam dedik, o konuda pek bi süphem yok. cüce ve dorynin çete olduğu aşikar gibi bişey ama. diğerleri cüce ve dory çete değil dediği anda azmo çok fazla yükleniyor. tamam onlar çetenin üyesi ama azmo da başka bir çetenin üyesi. onları linçlettirerek kendi çetesini sağlama almaya çalışıyor. şüphelenememin sebebi, gereğinden fazla dory-cüce antipolitikası yapması dory'e yuklenmedim bile, birdaha oku yazdiklarimi. Cuceden baslicana suphelenmemin sebebi, 1) Mortis ve Cuce kanka, mortis giderayak cuceyi aldi veya tersi 2) Genelde bu oyunlarda arka planda kalan cok fazla bisi yazmayip sadece oy verip kaybolanlar ve ustune gidince de susup dogru duzgun kanit gosteremeyenlerden suphelenirim. (mesela Look ta dahil oldu bu gruba, kendi capinda oy veriyor, enden yaptin bunu, fikir sun diyince de "ay iste herkeste explorer var hebele hobolo hipik hopuk" diye konusuyor, savunma yok birsey yok... Cuce de ayni sekilde, dogru duzgun mesaji savunmasi veya fikri yok ortada. Dory ve baskaalri da dikkatimi cekti ama bir yandan da doryden bir toplu akim goremedigim icin onu askiya aldim.) Mortis ve Cuce kankaligi benim en buyuk dayanagim acik konusmam gerekiyorsa. Evet belki cok anlamli degil, profesyonel degil ama bunun yani sira cuce akilli ve becerikli adamdir, her mafya takiminda gormek ister... su ana kadar 2 gece oynandi, birinden birinde alminmis olmasi 100%. Anca dedektif veya soytari degilse... ki dedektif olsa eminim kendisini daha fevri sekilde savunurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi bi dakka ben azmo adimi vermesine ragmen onda suphelenmiyorum. cunku anliyorum adami daha once benzeri basima geldi aciklamaya calistikca mafya parmakla hedef seni gostertip cadi avi gibi yaktiriyo acimadan. o yuzden bence azmo masum ama azmocum adimi vermissin, hic yakistiramadim. townieysen 2 defa dusun. ben cuceden, flydan falan supheleirken simdi cor diye looka cevrildi gozum cok sacma savunmus kendini goster demissin biseley gosterememis falan ben linc oyu gericekme: fly linc oyu: look arkadaslar fly ve looka bakin derim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 doryye yüklendim demedim zaten. doryyi öldürmeyelim diyenler yüklenedin. dory için tamam hafif biraz ama cüceyi öldürmeyelim diyenlere odunla dalacaksın gibi geliyo bana. hatta kısıtlı oyun tecrübemle sallıyo olabilirim, senin oyunlarını pek takip etmedim ama şimdi de look, fly filan diyerek üzerindeki ithamı dağıtmaya çalışıyosun gibi geldi. yalnış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Simdi sadece mafialar ayni gruptan olduklarinda birbirlerini taniyorlar. Kisaca diyebiliriz ki aciktan ya da gizliden birbirlerini destekleyen ikililerin mafya olma ihtimalleri digerlerine gore daha yuksek. Benim gordugum kadariyla Apache-Fly, Cuce-Dory, Mulgear+Azmodai ikilileri su an kimlikleri ortaya cikmis mafya uyeleri. Cevabini aradigimiz soru : Hangisinin once linc edilmesi dugumun daha hizli cozulmesini saglar? Bu arada herkes takip ediyor ve kim ne yaziyor goruyor. Oyle quotelar alarak goze sokmak sadece hedef sasirtmak icin kullanilacak, manipulasyon icin yapilacak numaralar... Buna ihtiyac duyanlar zaten belli bir zumrenin adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kavga çıkar bu oyunda söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 quote sunmak harika bir taktik, tavsiye ederim, iddia ettigin gibi basite kacmak degil arkadasim. Ayrica mulgear ile ben mafya miyim simdi? Vay be... ben neymisim arkadasim. Arkadasim cuceyi kesmemiz sart, anlamiyorsunuz, eminim diyorum... illa bagira bagira kendimi kurban ettireceksiniz bana akilli olun lutfen. Bu kadar israr ediyorsam var birseyler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: sanirim mulgear da dory'nin mafya grubundan, wall of textler genelde suclulardan geliyor malum... fly apache ikilisinin mafyaligi da artik kesin gibi bir sey zaten. dory indikten sonra fly apache'den birini indirir sonra mulgear'a geceriz. look said: Simdi sadece mafialar ayni gruptan olduklarinda birbirlerini taniyorlar. Kisaca diyebiliriz ki aciktan ya da gizliden birbirlerini destekleyen ikililerin mafya olma ihtimalleri digerlerine gore daha yuksek. Benim gordugum kadariyla Apache-Fly, Cuce-Dory, Mulgear+Azmodai ikilileri su an kimlikleri ortaya cikmis mafya uyeleri. Cevabini aradigimiz soru : Hangisinin once linc edilmesi dugumun daha hizli cozulmesini saglar? Bu arada herkes takip ediyor ve kim ne yaziyor goruyor. Oyle quotelar alarak goze sokmak sadece hedef sasirtmak icin kullanilacak, manipulasyon icin yapilacak numaralar... Buna ihtiyac duyanlar zaten belli bir zumrenin adamlari. kusura bakma tek eşlilige inanıyorum güzelim :( ayrıca habire suçlu göstererek hata yapıyosun he burdan denklem olarka mulgear-dory-azmodayı dersin belki ama onalr birbirine cok yakısıyo aralarına giremem bi de azmonun bu oyunların kaşarı dorynin de son 235346 oyunun suçlusu oldugunu göz önüne alırsak dikkatli olmamız gerek onlara karşı da ama su an en şüpheli görünen sensin look o yüzden linç oyun kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fede said: doryye yüklendim demedim zaten. doryyi öldürmeyelim diyenler yüklenedin. dory için tamam hafif biraz ama cüceyi öldürmeyelim diyenlere odunla dalacaksın gibi geliyo bana. hatta kısıtlı oyun tecrübemle sallıyo olabilirim, senin oyunlarını pek takip etmedim ama şimdi de look, fly filan diyerek üzerindeki ithamı dağıtmaya çalışıyosun gibi geldi. yalnış da olabilirim. cuce uzerine cok odaklandim evet, demekki var birsey arkadasim, deneyin bi, baktiniz olmuyor, bidahaki turn cilgin atarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 azmo cücenin yaptıklarını okuyamadım/göremedim ben bi link filan atar mısın? bi de tanrıdan son durumu alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben biraz daha bekliyecem. özellikle azmo ve doryden bişeyler bekliyorum kendilerini açık etsinler diye. 1 numaram cüce 2numaram azmodai 3numaram dory. büyük ihtimalle bugün bunlardan biri gidecek. sırayla sallandıralım derim diğerlerini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look tan ben de şüpheleniyorum. Cons kesin mafya onu biliyorum. Penth'i o öldürmüştür başkası olamaz. Ama Cons su çetesinin üyesi olamaz çünkü o çete lideri jos mortisi almış yanına o tur. O yüzden Cons'u bi sonraki tura bırakıp su çetesinin son adamını bulmamız daha faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce mortisin kankasi. Topik boyu az mesaj atti (look vs. den daha cok gerci ama yine de az) ve ciddi nitelik tasiyan mesaji yok. Birilerini suclayip geciyor... Bu konuda eminim kendimden, o yuzden hedefimden sasmamakta israrliyim. Beni hedef gosteren bu kadar fazla insan varken halen cucede israr ediyorum ve tavsiye ediyorum takip etmenizi. Hayir mafyasin diyorsunuz ama Cuceyi bu ele kadar mafya yapmadilarsa su saatten sonra kesin olur. Beni bi dinleyin. zaten bu gece kesin gidiciyim ben, zannetmiyorum ki mafya beni daha fazla canli tutsun, gidiciyim yani... o yuzden kendimizi su cetesinden arindiralim bitsin bu cile diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fede yazdıgım o kadar seyden sonra hala lookdan süphelenmiyosan sen de lookla mafyada olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmo, Cuce'den ben de eminim. Dory'den, Fly'dan, Mulgear'dan, senden ve Apache'den emin oldugum kadar. Ama hangisinin ilk katli daha faydali olur kasabamiz icin onu dusunuyorum. Mulgear kurdugum herhangi bir mantik zincirinde[yani azmo-mulg ya da dory-mulg seklinde] hep iceride. Lakin gerek inandiriciliktaki eksikligi, gerek vizyonsuzlugu, gerek de yeterli lider karizmasina sahip olmamasindan dolayi katlinin acelesi yok bence. Azmo bu sartlar altinda daha tehlikeli. Sonucta tek tek oldurecegiz bu mafya uyelerini. Hepsini bir gecede olduremeyecegimize gore en tehlikeliden baslamaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 7 tane mafya var dimi. 7 sini de yazmak bana bişey kazandırmaz. insanların ilgisini bana göre en fazla dikkat çeken 3üne yönlendirmek istedim. sırayla diğerleri de çıkar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cüce mortisin kankası olabilir. bi yerde cüce yazmıştı. mortis beni niye alsın, bilinir diye. karşı çıktım orda, diğerlerinden de sağlam bi argüman bekledim gelmedi, destek de gelmedi, senden de gelmedi azmo. bu böyle olamaz demedim orda. takip etmedin belki bilmiyorum. su çetesinin üyesi olma ihtimali %52 cüceyse % 48 sensin bana göre. mortisin seni seçmemesi için bi sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aah look aah bak eger mafyaysan soyle diilsen de saçma sapan yorumlar yapıp oyların bölünmesine neden olma ayrıca belirttigim gibi azmo bu oyunların kaşarıdır (kötü pis kaka anlamda diil) yani onun da mafya olabiliritesini gözardı etmemek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar