mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hm o da mantıklı aslında ama apaçinin karşı mafya olarak maniplasyonu da olabilir ya su an dory look cüce şüpheli geliyo bana ama açıkcası lookun yazdıklarından sonra cidden 2 gündür kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Nedense Azmoya inanasım geliyor. Ama Rewendor inaktiflerin mesajını attıktan sonra 2-3'ünün çatır çatır mesaj atmaları da ilginç tabi... Ben çete olsaydım daha low profile takılmak isterdim, ama burayıda kontrol ederdim... Azmo cüce hakkında pek bi emin. Cüceyi asarız townie çıkarsa üstüne bi soğuk su içer, mumlar yakar ve yaktığımız o mumlarla sonra azmoyu yakarız. Linç Oyu: Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 smoke bana laf soktuysan ben o alıntıyı 2-3 sayfa arkadan aldım ve cidden eve simdi geldim bugun sabahtan beri dışardaydım patiye de hiç mesajım yok vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 emin de naısl emin ben anlamadım..., hayır dedektif olsa zaten bilir benım mafya olmadığımı. dedektiflik dışıdna emin olma yolu yok oyunda. Bide cirkelflik var oda mafyaya özgü bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aman aman.. nolmuş böyle ya =).. evden çıkmadan oyunu devam ettireyim dedim ama pek doğru bir hareket yapmadım galiba :P.. küçük biradere geçici bir mesaj attırdım ama şimdi tek tek mesajları okuyup buraya ilgili cevapları koyuyorum.. ShadowFury said: Gece eylemlerinde bir öncelik sırası var mı, yoksa hepsi birden gerçekleşiyomu bir anda? Mesela ilk gün su çetesinden bir kişi linç edildi, ikincisi de gece öldürüldü. Doğal olarak tek kaldığı için çeteye adam almaya çalışacaktır, diyelim x kişisini almaya çalıştı. O gece kendisi bir çete tarafından öldürülünce çeteye alma işlemi başarısız mı olur yoksa kendisi ölmesine rağmen çeteye adam alabilirmi? Geceye geçildiğinde eğer çetede sadece 1 üye kalmışsa ve aynı gece o üye öldürülürse, öldürülen çete üyesinin son eylemi gerçekleştirilir (başka bir engel yoksa). Rewendor said: Yani belli JoS Mortis'i katmış çeteye sora o öldü. Mortisi de dün başka bi mafya ya da dedektif öldürdü. Dedektifler kimseyi öldüremiyor =). Azmodai said: Lider olunce diger su cetesi lideri yeni lider oluyor Sonradan lider olma diye bir şey yok aslında. Keşke lider diye bir şey koymasaymışım.. Pişman oldum =).. Liderlik sadece titleda kalıyor demiştim kurallarda. Yoksa lider ve normal çete üyesi her şeyiyle aynı (title dışında). Rewendor said: Bu arada bişi sorcam. Hatta 2 şey 1- Çetelerin oyunu kazanması için sadece kendi çeteleri mi çoğunluğa ulaşmalı yoksa genel olarak çetedeki adam sayısı townie sayısını mı geçmeli? 2- çete üyeleri diğer çetelerin de üyelerini biliyor mu yoksa sadece kendi çetelerinin üyelerini mi biliyor? 1.) Her çete kendisi için çalışıyor. Toplam çete üyelerinin sayısı önemli değil. Bir çete, oyunu kazanmak istiyorsa tek başına çoğunluğu tutmalı. 2.) Çete üyeleri sadece takım arkadaşlarını biliyor. Diğer çetelerle ilgili bilgisi yok kimsenin. Fly said: -jos liderdi , ilk gece mortisi aldı yanına -sabah öldürüldü jos, su çetesi lidersiz kaldı = yeni oyuncu alamayacaklar -mortis de gece gidince su çetesi kalktı ortadan. 3 mafyamız var artık. Bunun cevabını zaten vermiştim son mesajımdan hemen önce: Çete lideri ölmüş olsa bile, eğer çetede halen yaşayan üyeler varsa cinayet işlemeye veya üye alımına devam edebilirler. Liderin tek olayı, oyunun başında çetenin tek üyesi olması. ShadowFury said: Alternatif durum ise; Jos ilk gece başkasını aldı, alınan kişi de Mortis i aldı, ama Mortis ilk gecede öldürüldü. Tabi bu durum sadece ölümün adam alma eylemini engellemiyo olması durumunda geçerli. Eğer öyle bir şey olsaydı, Mortis öldüğünde townie derdim. Ölen oyuncunun o geceki rolü neyse o bildirilir. O gece bir çeteye alınmak istenmesi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (Bu mesajı mutlaka okuyun) Asıl konuşmak istediğim şey, son elemanların ölürken üye yapabilmesi hakkında. Neden bu oyunda pro-town takımı o kadar da güçsüz değil, açıklayayım. 1.) Üye alımının başarılı olması kolay bir şey değil arkadaşlar. Fail olmaları için çok sebep var. Sayalım: - Başka bir çete onlardan önce davranmış olabilir. - Anti-çeteleri (ateşse su, topraksa hava, vs.) de aynı ismi söyleyerek (öldürme ve recruitment amaçlı) işi bozmuş olabilir. - Söylenen isim dedektif olabilir. - Söylenen isim soytarı olabilir. - Söylenen isim başka bir çete üyesi olabilir. - Söylenen isim o tur başka bir çete tarafından öldürülmüş olabilir. Belki aklıma gelmeyen başka nedenler de vardır ama sonuçta son elemanın ölmeden önce çetesini devam ettirebilmesi, fail olmasından daha düşük bir olasılığa sahip. Hele oyun ilerleyip oyuncu sayısı azaldıkça, etliye sütlüye karışmamış bir townie bulmak piyango kazanmakla eş değer olacaktır. 2.) Çeteler kendi arasında da savaşıyor aynı zamanda. Townielerin sayısı azaldıkça çetelerin öldürdükleri kişiler çoğunlukla anti-town olacak. 3.) Bir üye o tur öldürüldüğünü tur bitmeden öğrenemiyor. O yüzden ölüme karşı önlem alma gibi bir durum yok. Belki o tur X kişisi son üye kaldığı halde birini öldürmeyi tercih edecek (çünkü bilmiyor ki başka bir çetenin hedefinde kendisi var). Yani inanın pro-towncıklar, şansınız hiç de az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Deminki WOT'imin özeti: - Çete lideri ölmüş olsa bile, eğer çetede halen yaşayan üyeler varsa cinayet işlemeye veya üye alımına devam edebilirler. Liderin tek olayı, oyunun başında çetenin tek üyesi olması. - Geceye geçildiğinde eğer çetede sadece 1 üye kalmışsa ve aynı gece o üye öldürülürse, öldürülen çete üyesinin son eylemi gerçekleştirilir (başka bir engel yoksa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sanirim mulgear da dory'nin mafya grubundan, wall of textler genelde suclulardan geliyor malum... fly apache ikilisinin mafyaligi da artik kesin gibi bir sey zaten. dory indikten sonra fly apache'den birini indirir sonra mulgear'a geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kanıtlarını sunarsan daha güzel olur. bu şekilde benim savunma bile yapmama gerek yok, ortamı manipüle eden mafya durumuna kendin düşüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kanit sunmaya gerek yok herkesin exploreri, okumasi, yazmasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yani isin asli mulgear'in yaptiginin aynisini yaptin sen de zamaninda. townie davranisi degil bu. townie oyle `aaa birine oy vermis bunu oldurelim kesin mafya.` demez. zaten mafya birine oy falan vermez hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: sanirim mulgear da dory'nin mafya grubundan, wall of textler genelde suclulardan geliyor malum... fly apache ikilisinin mafyaligi da artik kesin gibi bir sey zaten. dory indikten sonra fly apache'den birini indirir sonra mulgear'a geceriz. sen bu mafya rolunu kaldıramamıssın gelecek turn resmnen target oldun herkese.itiraf et bari arkandan kaliteli mafyaydı deriz.hem 4 mesajının üçü direk isim ver-kaç taktiği üzerine kuruluydu,sessizlerin renk verip ortaya çıkmalarından sonra hedef şaşırtıp güçlenmeyi planlıyor gibi bir halin var dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 az konuşup birisi kendinden bahsedince ortaya çıkıp direkt hedef gösterenlerden tırsmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: sanirim mulgear da dory'nin mafya grubundan, wall of textler genelde suclulardan geliyor malum... fly apache ikilisinin mafyaligi da artik kesin gibi bir sey zaten. dory indikten sonra fly apache'den birini indirir sonra mulgear'a geceriz. dory ile aynı grupta olma fikri gururumu oksadı ama daha beni recruit edemediler :( (çıktım telefonu unuttum geri geldim çıkıyorum tekrar gidicem ama su look'U bi eziyim dedim xD) ayrıca kim seni buraya kral yaptı ? adam sıraya dizmiş hepimizi teker teker kesicek sana fırattan yok yee gelsin look said: kanit sunmaya gerek yok herkesin exploreri, okumasi, yazmasi var. tamamdır inandı herkes sana o zaman kralım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 düzgün takip edenler kaşında kıl var , sen haksızsın tarzı bir savunma yaptığını görecektir zaten, benim içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mum'un dedigini dedim sayin bu mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şimdi Apache ve Cuce 2 rakip çetenin üyesi ve bunu bilmeden birbirlerine saydırıyorlarsa çok ilginç olacak başta son bilgiler ışığında. İkinci olarak mafyalar soytarıyı öldüremiyo mu yani? Soytarı sadece oyun sonunda hayatta kalırsa kaybedecek linç edilirse öldürülecek o halde? inaktiflerin ben isim sayar saymaz mesaj atması benim de ilgimi çekti. Demek ki yorum yapmadan sessizce izliyorlarmış olayı. Off paranoyak oldum yahu Ha bir de JoS başka adamı almış o da dün öldü demek ki Penth'i öldüren Jos deil. O halde kontesi kim ..? Yine Cons gibi geliyor bana bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 said: Cuce: 4 Oy (Azmodai, Apache, ShadowFury, Smoke) Apache: 1 Oy (Cuce) Fly: 1 Oy (dory) Azmodai: 1 Oy (elesso) dory: 4 Oy (0ne, Fly, Krusty, look) look: 1 Oy (mulgear6) Linç için gereken oy: 10 Soytarı sorunu anlamadım bu arada. Mafyalar tabii ki öldürebiliyor soytarıyı. Eğer soytarı linç edilirse kazanan takımda yer alacak oyun sonunda, edilemezse kaybeden takımda olacak. Başka hiçbir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hah tamam. Öldürebiliyor ama recruit edemiyorlar ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 look said: kanit sunmaya gerek yok herkesin exploreri, okumasi, yazmasi var. ya da senin bir saglam tutanagin yok? Dory bence de oldukca supheli bir insan ama ben halen mortis - cuce iliskisine takildim ve suclu kisinin cuce olduguna inaniyorum, ama baktim ki look, one gibi adamlar da cok sonradan damlayip hemen beraber oy verip sineye cekmisler kendilerini, dogru duzgun fikir belirtme bile yok. Delil sunun arkadaslar, dusunce metodunuzu aciklayin. Hayir doryden killanmaniza birsey demiyorum ama ortada Cuce varken daha bariz sekilde simdilik onunla ugrasalim derim, daha sonra goruruz suphelilerimizi. eger cuce su cetesinin son elemaniysa gunduz oldurmemiz demek 1 ceteyi tamamen ortadan kaldirdik demektir. bunu dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu arada krusty, look ve one'in hemen oyuna girer girmez ayni anda dorye dadanmasi oldukca komik bir olay... hadi fly onceden vardi her ne kadar fail olsa da, dory de ustune gidince basti oyu verdi ama diger 3 eleman bayagi supheli gozuktu gozume. gozum uzerinizde gencler, cuce kalksin ortadan, su cetesini bitirelim, sonra siz varsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben azmodan da felaket şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Linc oyu geri cekme : Dory Linc oyu : Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sen anca suphelen zaten. Sebebini acikla, sorunu sor yanitlayayim, supheni, atesini alevini alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet look? Mantik acikla lutfen? Haksiz miyim? Bir anda ortaya cikip bir kisinin ustune cullanmaniz, dikkat cekmiyor mu diyorsun. Mortis - cuce kankaligini ve su cetesinin mutlak sonu yaklasiyor arkadaslar... adam gibi oyunuzu verin, bitirelim su ceteyi, halen bunu gormeyip beni ortadan kaldirmaya calisan adamlar kendi mafyaliklarinin tehlikesinin farkindalar. Mafya arkadaslar, unutmayin ki sadece gece konusabiliyorsunuz ;) gunduz konumsa yok aranizda thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar