obi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 arkadaslar spherenin bu versiyonunu kuran ve calıstıran olmadımı!! olduysa nasıl yaptıgını yazarsa sevinirim...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ewet arkadaslar bende cozmedim acc oyuna giremiyor hep sorun veriyor defs den c_man yapın demissiniz yine aynı hata bu arada defs hep c_man bilen varsa biri yardım etsin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 benden tavsiye bir süre beklein saglam hatalar war yapısında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 55 i super kurun onunla sonra scp lerde bakın ne var ne yok sonra ona benzetin bence!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 abi baqıyorum yoq bir fark en sonunda kafayı yiyecem... yapabilen biri varsa atsın bri yere cekelim oradan yoqsa scp ler le olacaq is degil..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bende bir yanit beqliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ben kurmustum herhangi bir problem yoktu?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 abi olmuyor acc ı acıyoruz britaine tıqlıyoruz servera girmiyor serverda loglara baqıyorum server icin iste critical bilmem ne diyor yane girmiyor buna bir care bulmazmıyız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kurdum oynuyorum rezalet bug dolu fixle fixle bitmess[signature][hline]Turk Oyun Admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 win98 de çalışmıyor . nt tabanlı olması lazım işletim sisteminizin[signature][hline]wat iz dı matrikis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bence hiç kurmayın bi injc fixi için bi çok hataya sebep oluyor say say bitmez[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 1.0 gerçekten iyi bir emulator olmuş gerek scripting gerek görsellik açısından bug'lara gelince pek öyle abartı bug göremedim ben kullanmanızı tavsiye ederim ama dilinde 55i ye göre fark çok .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 1.0 da oyle de abartildi gibi bug yok hatta bas agritacak turden bug da yok. İşi bilen rahatlikla ustesinden gelir ufak tefek sorunlarin.Bu arada 1.0 da yaptıgımız incelemelerde Speed calismiyor Inj. de calismadigini dusunuyoruz ( Gerci kullanmayi bilmedigimden pek emin degilim ). Bunun dısında gayet stable bir sürüm su an.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: DIEMASTER, 21 Nisan 2004 00:52 tarihinde demiş ki: Bence hiç kurmayın bi injc fixi için bi çok hataya sebep oluyor say say bitmez diemaster nerelerdesin bab ya olum kıbırda biraz ya 511263 icq nom nolur ulaş![signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar