Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Arkadaşlar Plex aramak için gerekli skiller ve gemiler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gereken Skiller Oncelikle - Astrometrics IV - Signal Acquisition IV Sonra istege gore ama onlari ne kadar yuksek yaparsan o kadar cabuk bulursun o yuzden onlarida gerekli gibi dusun yani o yazanlarin hepsi lvl 4 olmasi ideal dir. - Covert Ops - Astrometric Triangulation - Astrometric Pinpointing - Signal Acquisition Gemi kismina gelincede irkina gore o irkin covert ops gemisine binmen lazim ornegin : Caldari - Buzzard , Gallente - Helios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Oyun içerisinde exploration kanalına girerseniz, her türlü gereken bilgiyi, linkleri bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Endişeye mahal yok. Draco gereken şeyleri yazdı. İşin incelikleri tabii ki tecrübeyle öğrenilir. Exploration rehberi için tıklayınız: http://eveturk.wordpress.com/2008/09/18/exploration-nasil-yapilir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bosuna yamisin gerci bakmadim ama millet explorer mi herneyse le ilgili eytim video su yapmisti orda gereli herseyi ogretiyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Walla o dediğin videoyu türkler mi yapmış bilmiyorum ama benim yazı Türkçe. Maksat Türk oyuncu tabanını yükseltmek ve yenilere yardımcı olmak. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ellerine sağlık güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arama-Tarama işleri 2inci bölüm http://eveturk.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 "Yolunuzu en baştan çizin. iki tane kariyerseçeneğiniz var Savaşçı ve Madenci. Üretici yazmadım çünkü maden kazmadan üretim yapamazsınız." 1 Aylık bi oyuncu olmama rağmen şu cümle çok saçma geldi ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "kariyer seçeneğiniz" kısmındaki imla hatasını düzelttim. Evet saçma olmuş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Draco tebrikler gerçekten güzel olmuş. Ufak bir eleştrim olacak. Arkaplan yüzünden okunması oldukça zor olmuş. Bunun üzerinde 1-2 farklı renk deneyebilirsen sevinirim. Zira çok keyf aldım ve açıkçası daha iyisi , bir ara ciddi ciddi uğraşmış olmamıza rağmen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu sayfadaki ilk videolarda fena değil tıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar