Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Arkadaşlar Plex aramak için gerekli skiller ve gemiler nelerdir?
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gereken Skiller Oncelikle - Astrometrics IV - Signal Acquisition IV Sonra istege gore ama onlari ne kadar yuksek yaparsan o kadar cabuk bulursun o yuzden onlarida gerekli gibi dusun yani o yazanlarin hepsi lvl 4 olmasi ideal dir. - Covert Ops - Astrometric Triangulation - Astrometric Pinpointing - Signal Acquisition Gemi kismina gelincede irkina gore o irkin covert ops gemisine binmen lazim ornegin : Caldari - Buzzard , Gallente - Helios.
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Oyun içerisinde exploration kanalına girerseniz, her türlü gereken bilgiyi, linkleri bulursunuz.
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Endişeye mahal yok. Draco gereken şeyleri yazdı. İşin incelikleri tabii ki tecrübeyle öğrenilir. Exploration rehberi için tıklayınız: http://eveturk.wordpress.com/2008/09/18/exploration-nasil-yapilir/
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bosuna yamisin gerci bakmadim ama millet explorer mi herneyse le ilgili eytim video su yapmisti orda gereli herseyi ogretiyodu zaten
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Walla o dediğin videoyu türkler mi yapmış bilmiyorum ama benim yazı Türkçe. Maksat Türk oyuncu tabanını yükseltmek ve yenilere yardımcı olmak. Saygılar
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ellerine sağlık güzel olmuş.
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arama-Tarama işleri 2inci bölüm http://eveturk.wordpress.com/
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 "Yolunuzu en baştan çizin. iki tane kariyerseçeneğiniz var Savaşçı ve Madenci. Üretici yazmadım çünkü maden kazmadan üretim yapamazsınız." 1 Aylık bi oyuncu olmama rağmen şu cümle çok saçma geldi ? =P
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "kariyer seçeneğiniz" kısmındaki imla hatasını düzelttim. Evet saçma olmuş orası.
soldier_wd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Draco tebrikler gerçekten güzel olmuş. Ufak bir eleştrim olacak. Arkaplan yüzünden okunması oldukça zor olmuş. Bunun üzerinde 1-2 farklı renk deneyebilirsen sevinirim. Zira çok keyf aldım ve açıkçası daha iyisi , bir ara ciddi ciddi uğraşmış olmamıza rağmen yok.
behran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu sayfadaki ilk videolarda fena değil tıkk
Öne çıkan mesajlar