Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Sphere 55i Lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio Ben Shard List içindeki Adreslerden Buldum İsterseniz Buraya Kopyalayım Ama Ne Yapayım Bende İsterdim Win den Açmayı Ama Sponsorumda 4 mb Baglantı Var Ve Sadece linuxdan Açabilirlermiş Bende Aradım Buldum İşallah Olacak

Yakında Reklamımı Veririm :)

Teşekkürler Paticik

Buyrun Adres
http://www.sphereserver.sm/files/pafiledb.php?action=category&id=3
Burada Bir Kaç Versionu Var(55i de dahil)

[Bu mesaj g3lbana tarafından 20 Nisan 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Güzel Olcagına İnanıyorum Ve Ha Windows Ha Linux Alakası Yok Dosyaları İndirdim Baktım Ve 4 mb baglantıya çok yakışır bir server olcak
Mesaj tarihi:
Hayırlısı Ne Ise O Olsun Diyim..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Mesaj tarihi:
Ha Linux, Ha Windows, Sphere için söylenebilecek en yanlış söz. Birbirinden farklı kodlara sahipler doğal olarak, çünkü işletim sistemleri tamamen farklı. Kullanılan libraryler, etc. etc. .

Linux ile Sphere "i kendim de bir süre önce denedim. Daha doğrusu Mystery denedi ( bkz. Erethar ). Windows ta düzgün çalışan bir şey, Linux sürümünde çalışmıyordu.

Eğer ille de Linux diyorsanız - ki öyle demelisiniz :D - POL "ü kullanın. POL "ün Linux için optimize edilmiş, süper stabil sürümleri mevcut. Müthiş memnun kalırsınız. Hem performans açısından, hem de stabilite açısından..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
Benim Kuracagım Makina Linux Ve Üzerinde Bir Kaç Server Var
Sorun Olacagını Zannetmiyorum[signature][hline]İmza Bilmiyorum Parnak Bassam Olurmu?
Mesaj tarihi:
Herkes üzerine düşen insanlık görevini yaparak uyardı. Elbetteki seçim sizindir. Başarılar.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
  • Yeni Oluştur...