Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Sphere 55i Lazım

g3lbana

Öne çıkan mesajlar

Haklisin, tam bilmiyorsun, 99'larin bile linux versiyonlari var. Sadece hicbiri stable olmadigi icin kullanilmasi tavsiye edilmiyor, linux altinda calistigi icin Turkce karakterleri desteklememesi de cabasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio Ben Shard List içindeki Adreslerden Buldum İsterseniz Buraya Kopyalayım Ama Ne Yapayım Bende İsterdim Win den Açmayı Ama Sponsorumda 4 mb Baglantı Var Ve Sadece linuxdan Açabilirlermiş Bende Aradım Buldum İşallah Olacak

Yakında Reklamımı Veririm :)

Teşekkürler Paticik

Buyrun Adres
http://www.sphereserver.sm/files/pafiledb.php?action=category&id=3
Burada Bir Kaç Versionu Var(55i de dahil)

[Bu mesaj g3lbana tarafından 20 Nisan 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha Linux, Ha Windows, Sphere için söylenebilecek en yanlış söz. Birbirinden farklı kodlara sahipler doğal olarak, çünkü işletim sistemleri tamamen farklı. Kullanılan libraryler, etc. etc. .

Linux ile Sphere "i kendim de bir süre önce denedim. Daha doğrusu Mystery denedi ( bkz. Erethar ). Windows ta düzgün çalışan bir şey, Linux sürümünde çalışmıyordu.

Eğer ille de Linux diyorsanız - ki öyle demelisiniz :D - POL "ü kullanın. POL "ün Linux için optimize edilmiş, süper stabil sürümleri mevcut. Müthiş memnun kalırsınız. Hem performans açısından, hem de stabilite açısından..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...