g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkadaşlar Bana Sphere 55i Linux Versiyonu Lazım Aramalarda Buldugum Linkler Galiba Kapanmış Bana Gönderebilecek Yada Url Adresini Yazabilecek Bir Kişi Varmı Acaba Mail Adresim [email protected] [email protected] Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ßenim ßildiqim kadarıyla 51 a vardi Tam ßilmiyorum...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Haklisin, tam bilmiyorsun, 99'larin bile linux versiyonlari var. Sadece hicbiri stable olmadigi icin kullanilmasi tavsiye edilmiyor, linux altinda calistigi icin Turkce karakterleri desteklememesi de cabasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Baggio Ben Shard List içindeki Adreslerden Buldum İsterseniz Buraya Kopyalayım Ama Ne Yapayım Bende İsterdim Win den Açmayı Ama Sponsorumda 4 mb Baglantı Var Ve Sadece linuxdan Açabilirlermiş Bende Aradım Buldum İşallah Olacak Yakında Reklamımı Veririm :) Teşekkürler Paticik Buyrun Adres http://www.sphereserver.sm/files/pafiledb.php?action=category&id=3 Burada Bir Kaç Versionu Var(55i de dahil) [Bu mesaj g3lbana tarafından 20 Nisan 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 linuxdan sphere he vay anasına 2 gün sonra patlar :)[signature][hline]Turk Oyun Admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Arkadaşlar Güzel Olcagına İnanıyorum Ve Ha Windows Ha Linux Alakası Yok Dosyaları İndirdim Baktım Ve 4 mb baglantıya çok yakışır bir server olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 başarılar[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hayırlısı Ne Ise O Olsun Diyim..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ha Linux, Ha Windows, Sphere için söylenebilecek en yanlış söz. Birbirinden farklı kodlara sahipler doğal olarak, çünkü işletim sistemleri tamamen farklı. Kullanılan libraryler, etc. etc. . Linux ile Sphere "i kendim de bir süre önce denedim. Daha doğrusu Mystery denedi ( bkz. Erethar ). Windows ta düzgün çalışan bir şey, Linux sürümünde çalışmıyordu. Eğer ille de Linux diyorsanız - ki öyle demelisiniz :D - POL "ü kullanın. POL "ün Linux için optimize edilmiş, süper stabil sürümleri mevcut. Müthiş memnun kalırsınız. Hem performans açısından, hem de stabilite açısından..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Benim Kuracagım Makina Linux Ve Üzerinde Bir Kaç Server Var Sorun Olacagını Zannetmiyorum[signature][hline]İmza Bilmiyorum Parnak Bassam Olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Herkes üzerine düşen insanlık görevini yaparak uyardı. Elbetteki seçim sizindir. Başarılar.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: g3lbana, 21 Nisan 2004 08:33 tarihinde demiş ki: Ha Windows Ha Linux Basarilar, Allah kolaylik versin :-)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar