Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahtsız Falcon =)


lo-noise

Öne çıkan mesajlar

High Sec Lvl 5 mission'da NPC gelir Falcon'u vurur patlatır... Olabilitesi olan bişey tabi ama, hikayenin içeriği içler acısı:

Mission Acceleration Gate'den warpladım.. Cloak olmama güveniyorum.. Bi baktım, NPC'lerden biri dibimde.. Eh cloak bozuldu. Panik yapmadan, hemen geri cloak olayım diye fareyi cloak tuşuna götürdüm.. Mümkün mü? Tam cloak'a basıcam, birisi priv. chat açtı. Tam da cloak'ın üzerinde belirdi pencere. Ulan, aşağı sürükle cloak ol derken, NPC'ler kilitlenmeye başladı. Eh, target alınca cloak olmuyo gemi..

Tamam dedim, problem yok. Cloak olamıyosak, warpla kaç.. Hemen elimi mwd'ye götürdüm, tam basıcam, çat! İkinci bi priv. chat penceresi. Bu sefer de mwd tuşunun üzerinde. Hoppalaaa! Basamadık tabi..

Sonuç: NPC kilitlenmiş hazır.. Falcon'da shield ne gezer.. 3-4 BS bi salvoda.. Vay vay vay..

Demek ki geminin patlayası varmış.. Biz de kasıyoruz kurtaralım diye. Bilsem izlerdim ne güzel =)

Ben böyle bahtsız şekilde gemi kaybetmedim. Allah dosta düşmana vermesin =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exodus, dediğin doğru.. Bilgi aktarımında eksiklik yapmışım.

Olayın detayı şudur: Başka bir arkadaşım kendi corp'uyla birlikte Lvl 5 yapıyordu. Falcon'un asıl kullanım noktası, LoSec'lerde olan mission'lar sırasında ekibe gelebilecek saldırıları engellemekti. Ancak tesadüf bu ya, agent mission'u HiSec'te verdi. Ben de anti-NPC fitting yaptım. Tanklamakta zorluk çeken veya herhangi bir problem yaşayan filo üyesine ateş eden NPC'leri jam'leyip etkisiz hale getirerek yardıma ihtiyaç duyan üyeye zaman kazandırmaya çalışıyodum..

Yoksa dediğin doğru, Falcon'un DPS'si ne ki gidip Lvl 5 yapsın =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...