lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 High Sec Lvl 5 mission'da NPC gelir Falcon'u vurur patlatır... Olabilitesi olan bişey tabi ama, hikayenin içeriği içler acısı: Mission Acceleration Gate'den warpladım.. Cloak olmama güveniyorum.. Bi baktım, NPC'lerden biri dibimde.. Eh cloak bozuldu. Panik yapmadan, hemen geri cloak olayım diye fareyi cloak tuşuna götürdüm.. Mümkün mü? Tam cloak'a basıcam, birisi priv. chat açtı. Tam da cloak'ın üzerinde belirdi pencere. Ulan, aşağı sürükle cloak ol derken, NPC'ler kilitlenmeye başladı. Eh, target alınca cloak olmuyo gemi.. Tamam dedim, problem yok. Cloak olamıyosak, warpla kaç.. Hemen elimi mwd'ye götürdüm, tam basıcam, çat! İkinci bi priv. chat penceresi. Bu sefer de mwd tuşunun üzerinde. Hoppalaaa! Basamadık tabi.. Sonuç: NPC kilitlenmiş hazır.. Falcon'da shield ne gezer.. 3-4 BS bi salvoda.. Vay vay vay.. Demek ki geminin patlayası varmış.. Biz de kasıyoruz kurtaralım diye. Bilsem izlerdim ne güzel =) Ben böyle bahtsız şekilde gemi kaybetmedim. Allah dosta düşmana vermesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Niege Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Heh, geçen gün oyunda anlattığında epey gülmüştüm. Bu kadar şans olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Falcon'la level 5 misson nasıl yapılıyor. Ben anlamış değilim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Exodus, dediğin doğru.. Bilgi aktarımında eksiklik yapmışım. Olayın detayı şudur: Başka bir arkadaşım kendi corp'uyla birlikte Lvl 5 yapıyordu. Falcon'un asıl kullanım noktası, LoSec'lerde olan mission'lar sırasında ekibe gelebilecek saldırıları engellemekti. Ancak tesadüf bu ya, agent mission'u HiSec'te verdi. Ben de anti-NPC fitting yaptım. Tanklamakta zorluk çeken veya herhangi bir problem yaşayan filo üyesine ateş eden NPC'leri jam'leyip etkisiz hale getirerek yardıma ihtiyaç duyan üyeye zaman kazandırmaya çalışıyodum.. Yoksa dediğin doğru, Falcon'un DPS'si ne ki gidip Lvl 5 yapsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 roger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar