Jose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 of tanıtamayacağım filmi, ne zormuş. izlemeyenler gitsin hemen bi google lasın. allaham ne güzel filmdi. e nie başka hiç bi pati açmadı bu filmin topicini? yönetmenin on numara tarzı vardı. takdir ettim. avrupa sinemasından on numara örnek isteyenlere de duyrulur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 anlatılmaz yaşanır film. istanbul film festivalinde gitmiştim. dehşet dehşet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çok kısaca anlatmak gerekirse, reklamcılık piyasasında üst kademelerden birine sahip olan birinin başından geçenler ve reklamcılığın barındırdığı pislikler, 3 kağıtlar vs.vs. kesinlikle izlemeden ölmemek gerek tamamen şans eseri izledim bu filmi hayatımda aldığım en doğru karar olmuştur eminim :D yanlız bi uyarı. ailenizle oturup izlenebilecek bi film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baya uçuk kaçı ve güzeldi. yanlız komik olan ben festivale geldiğini bilmiyordum. filmden çıktım ve dedimki tam festival filmiymiş bu ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 film festivalinde gitmiştim ben de, oldukça beğendim. ha belki aşırı kaliteli bir film değildi ama gerek verdiği detaylar, gerek kamera açıları, gerek sahne aralarındaki geçişler, gerek de reklam dünyasını tanıtması... gerçekten çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Gene de filme on puanı kazandıran senaryoydu. Kurgusu ve final süprizi on numaraydı. Hem festivalin ardından tekrar vizyona girdi. Ben vizyonda seyrettim mesela. Hadi, izlemeyenler de koşsun izlesin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar