Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben alırım bariz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tebrikler order modda isterüng! ya mortis order olsun o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kongraçuleyşıns (ayşe arman aksanıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gratz yavruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache said: tebrikler order modda isterüng! ya mortis order olsun o zmn şu an open betada destro oynasam da benim gönlüm order zaten, closed betada High Elf oynadım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mortis said: Apache said: tebrikler order modda isterüng! ya mortis order olsun o zmn şu an open betada destro oynasam da benim gönlüm order zaten, closed betada High Elf oynadım hep oha direk satis oldu bak.. olmaaaaaz.. biz seni boyle gorduk.. annamayukkk.. ;) hayirli olsun bu arada, cok bi gratzzz bide velkom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hayırlı olsun aneeem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 urmesque said: hayırlı olsun aneeem ^_^ bitirdin adamın bölümdeki otoritesini, kim takar mortisi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Beni takmayan Urmesque'in nefreti ile yüzleşmek zorunda kalır! ^_^_^_^__^! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: çünkü warhammerla hep daha ileriye, daha iyiye. DURMAK YOK YOLA DEVAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 saglik problemlerinden 1 ay kadar ortalarda yoktum ama dondum artik, ayrica Mortis'inde aramiza katilmasina sevindim, hosgeldin ve tebrikler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oyuna dabşlıyacakmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 muhtemelen baslicam ama dedigim gibi saglik durumu yuzunden oyunu pre-order'da yapamadim, 18'inde d&r'a gelirse oyun alir oynarim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 geçmiş olsun s..... et oyunu sen iyi ol sen lazımsın bize oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Guru said: muhtemelen baslicam ama dedigim gibi saglik durumu yuzunden oyunu pre-order'da yapamadim, 18'inde d&r'a gelirse oyun alir oynarim. :) Ooo kimler gelmiş... nerelerdesin olm sen? Kayıplara karışma konusunda beni geçiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tek rakibim sensin zaten o konuda :D bu arada baya inceledim forumlari ama kafama takilan bir sey var, neden herkez full olan bir realm da oynamaya calisiyor anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kalabalık olması RvR açısından daha eğlenceli olur diye düşündük. Ayrıca şu anda full olan serverların kapasitesinin 1/3'ü kullanılıyor, release civarı onu tam kapasiteye çekerler, bence yine bekleriz de, 3-5 dakika maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bizim server baya rahat... boş değil ama 2 saat sıra bekleticek kadar da dolu değil... Oyun RVR oyunu olduğu için boş rahat bir server pek keyif vermez bencede... ama Headstart yaparken ve 20:00/02:00 arası oynarken her akşam 2 saat oyuna girmek için beklemek yemez diye nispeten sakin bir server olur diye Axe Bite a geçtik biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gidecek queue azalacak sananlar cok buyuk yanilgi icindeler bence.. wow'da da aynisi oldu, her gun bekleme sureleri artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 banada oyle geliyor, wow'da burning legion da baslayanlarin cogunlugu daha sonra hep farkli realmlara gecis yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Offtime da boş boş dolaşıp kescek adam bekleyeceğime sıra beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wow gibi degil abicim bu, bos bos dolasmak diye birsey yok ki. public questi var, rvr zone'lari var. sehre gidip bgmasterin gotunun dibinde dikilmiyorsun ki. takiliyorsun, siran geliyor, aksiyonunu yapiyorsun, oldugun yere geri donuyor, devam ediyorsun.. yani en overpopulated servera girmek _bence_ hic akil kari degil. tabi population high olsun, low olmasin ama zaten gunde en fazla 3-4 saat oynayabilecek biri olarak bu zamanin 1 saatinde sira bekleyemem pls. oyundan dusucem tum zevkim mahfolucak filan.. bana gore degil abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 az adam olunca ne pq, ne rvr oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 5 kişi sıra beklenilen serverla 400 kişi sıra beklenilen server ın popülasyonuda aynı ama... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o mythicin ayibi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar