capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selamlar Ege Diş son sınıfta okuyorum bazı arkadaşların bildiği gibin. Staj kliniğimin son 2 haftası kaldı ama benim işler bitti boşta kaldım böyle.. Dedim hani patide diş sorunu olan kalmasın hesabı, 4 hasta daha alma hakkım var.Böyle giderse okula gelenlerle dolucak kotam; benim istediğim,varsa eğer,burdan birilerine yardım etmek.. Hani korkuyodum yaptıramadım,zaman yok nereye başvurcam bilmiyom fln diyenlere maximum yardımcı olurunur.. Tek gereken şey devlet güvencesi herşey beleş zaten fakülte olduğu için.. Varsa isteyen gelsin 1-2 günde halledeyim işinizi..
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 pati cok rulz bişi be... izmirde olsam gelirdim.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 izmirde deilim korkuyom kırık dıs var gelmem
capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 DoruK said: bağ-kur ssk fln gerekiyo mu şimdi? emekli sandığı,bagkur ya da ssk üçlüsünden birisi gerekiyo devlet babanın dolgularını ödemesi için.. Hiçbir güvence yoksa yani özel hastaysan parayı cepten vermek durumu var malesef..
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben zamanında ortodontiye gitmiştim ücret almamışlardı :) Yalnız benim doktorum öğrenci değildi yau kobaylığa dönmesin iş sonra? Gerçi ben İzmir'de bile değilim meraktan soruyorum hehe.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 istanbulda olsaydın mezun olup master yapacak kadar iş var ağzımda ama işte şans.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aynen, coca cola'nın diş üzerindeki etkileri konulu araştırma bile yapardın :P
capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tedaviye 4. sınıflar giriyo.. Ben Multidisiplinerdeyim 5. sınıf olarak.. Aradaki fark ne, tedavide sadece dolgu ve kanalların yapılıyo kalan işler için diğer küçük kliniklere sevk ediliyosun, ama multide komplex cerrahi operasyonlar hariç ne işin varsa yapılıyo.. Mezun olduktan sonraki iş hayatının provası yani, hastayı alıp her işini halledip yolluyosun,protezi olsun diş çekimi olsun vs..
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ah ah keşke izmirde olsaydım. çürükümsü bişey var ama fazla büyük değil rahatsızlıkta vermiyor (sadece çok ekşi ve çok tatlı şeyler yediğimde bi süre sonra kamaşmaya başlıyor) dişçiye gitmeyi düşünmüyorum ama istanbulda olsaydın veya ben izmirde olsaydım aradan çıkartırdım.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Antalyada dişçi pati var mı sdf
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ankaraya gel arkadaşım sen çukulata yiyemez oldum
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benim böyle bi arkadaşım vardı,ankara üniversitesinde,yaptırmadığım dişim kalmadı sağolsun kendisini gözlerinden öpüyorum burdan saygılar. Ps:süper hizmet,kobay falan olmazsınız merak etmeyin,süper hizmet tebrik ediyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya ufak siyah şeyler var arka dişlerimde. onlara napıyorsunuz? silince falan çıkıyor mu onlar? illa dolgu mu gerekiyor? dolgu sakız çiğnersem düşüyor mu? falan filan. gelebilirim aslında, sosyal şeysim yok ama pahalıya patlamaz herhalde.
capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yarın sekretere sorıyım fiyatını ben de tam bilmiyorum hiç para yüzü görmediğimizden.. Diş üzerindeki siyahlıklara gelince.. Eklenti olabilir, mine dokusunda meydana gelen bir değişiklik olabilir.. Yüzeysel renklenme ise dokunulmaz, dentini tehdit eden mine çürüğü ise oyulması sünnettir.. Hangisi olduğunu da senin bakarak anlaman biras zor...
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ha benimki yüzeysel renklenmedir kesin o zaman gerek yok :D
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kız arkadaşım dişçilik son sınıfa geçti. Halinden anlıyorum , ne pis bir bölümdür bol şans.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende gelebilirim curuk var hatta yok disin ici bos
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 valla bu bahsettiğim arkadaş hatun bi kişiydi zamanında :D doğal olarak keyifle gittim,dişçiye pek bi alışmıştım gitmeye,çürüdükçe gidiyodum yanına.O ufak lekelenmeler çürük bile olsa zaten çok derinleşmemişse az bişey oyup dolgu yapılır üstüne galiba.Tam bilmiyorum ama sakızla falan düşmez galiba dolgu kolay kolay.Yani demem o ki,dahada yayılmadan doktora gitmek lazım hemde hazır bedavayken :)
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben de böyle İzmir halkına verilen bişeyin diş sağlığına olan zararıyla ilgili bir topic sandım hehe.İftar çadırındaki birşey ya da akan suyla ilgili bişey çıkar dedim.Alıştık kötü haberlere ne yapalım :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hazır bulmuşken soralım (izmire gelemioz uzaktan yardım hesabı).. - diş ağrısı için en süper ağrı kesici nedir? apranax fort veya majezik fln diolar.. apranax 20 dk da, novalgin 45dk da, aspirin 30dk kesio.. ama apranaxa çok sakat diolar - şimdi diş çürüdü. çürük, mineyi bırak dentini de geçti çeneyle alakalı yere ulaştı diyelim.. apse yaptı çok ağrıdı ve diş canlılığını yitirdi.. ee sonra? dişin ölmesinin ne gibi zararı var? - diyelim evde ağrı kesici yok, diş çok pis ağrıyor.. nasıl kesilir bu? (home made yöntemlerle, öle nöbetçi eczaneye git diyerek kaçmak yok.. rakı, karafil, tuzlu su gibi mitler var, doğru mudur bunlar) - Diş ağrısı gerçekten de literatürdeki en şiddetli 2. veya 3. ağrı mıdır (böbrek taşından sonra)?? sorular sağlı sollu geliyor.. ankarada olsan 4 kişilik iş çıkar sana benden, son 2 gündür çok ağrıdı benimki ama geçti gibi, öldü sanırım diş.. - bu sırıttığımızda görünenler hariç geri kalan arkadaki dişleri komple yapılması ne kadardır tahminen? bu kadar, istediğin sorudan başlayabilirsin.. ıykkkkghh
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bende bi tane sorayım bari stress atmak için kanal tedavisimi yapıosunuz :p
Öne çıkan mesajlar