Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Beta İzlenimleri (Kısa ve Net)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
raistlinthewiz said:
aquila said:
yhahauhau wotlk beta key geldi simdi, hem de bugun acci cancel ettim.

o olayın aynısı banada oldu cancel ettim bir gun sonra key geldı. suphelenıordum blizzden acaba releaseden berı oynayanlar account cancel ederlerse keymı gonderıolar dıe sendede oyle olduguna gore galıba boyle bısıler var

Bana olmadı, hurafe :p
Mesaj tarihi:
Gangren said:
raistlinthewiz said:
aquila said:
yhahauhau wotlk beta key geldi simdi, hem de bugun acci cancel ettim.

o olayın aynısı banada oldu cancel ettim bir gun sonra key geldı. suphelenıordum blizzden acaba releaseden berı oynayanlar account cancel ederlerse keymı gonderıolar dıe sendede oyle olduguna gore galıba boyle bısıler var

Bana olmadı, hurafe :p

seni kaale almamıslar :D
Mesaj tarihi:
demin oynadım da biraz.
grafikler rezalet ötesi. ayıp denen bişi var bunu oyun diye önümüze vermeleri şaka gibi.
hayır yanlış anlaşılmasın eski bir oyun motoru kullanabilirsin. ancak efektler falan bu kadr mı kötü olur. bütün mekanlar özensiz yapılmış, oyunda saçma bi boğuculuk var ve oyuna konsantre olamıyorsunuz.

rvr olayı fikir olarak fena değil de oturmamış. gelişmesi lazım.

açıkçası ben bu oyunu almam bana hiçbişi vaad etmiyor. gidip eski daoc accountumu açarım daha iyi. bakalım 1-2 ay geçsin neler olacak güzelleşirse geliriz artık
Mesaj tarihi:
Açıkcası her oynayışımdan sonra daha hoşuma gitmeye başladı oyun. Skilleri ogrendikçe cok keyifli hal alıyor. Tek sorun bu kadar RvR ortamı varken LvLamak baya zor olacak sürekli PvP yapmak istiyor insan. Kaldı ki PvP ile de baya guzel XP alınabiliyor :)
Mesaj tarihi:
Kısa ve Net izlenimlerime göre, Level 3'ken Dragon'a saldırmayacakmışsın arkadaş, gerek pençeleriyle gerek fireball'larıyla üzüyor.

Tşk.

//Asteroth
Mesaj tarihi:
Bence de oyun şu haliyle bile çok zevkli. Grafikler çok kötü diyenleri anlayamıyorum yalnız. Yani tamam süper değil ama kötü de denilemez bence. Bu oyun ilk sene içinde gelicek patch ve eklentilerle bence gayet başarılı olucak kapasitede.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
grafikler gayet güzel, 1000000 piksel grafik istiyorsanız conan that way ====>

Grafiklerde distance/bloom eksik o kadar...Bunlarda mutlaka olmalı yıl 2008 :D Gördüğümüz distance çok ama çok az.WoW'da bile fazla :) Bloom ki directx6 idi galiba :) Fakat cok performans yer eğer iyi optimize edilmediyse ( AOC'ta öyle)...
Mesaj tarihi:
yahu grafikler nası iyi delirtmeyin. boktan çizgi wow grafikleri bile daha iyi.
viewing distance diye bişi yok 2 adım öteyi göremiosun.

ya bi de yukarda da dedim. grafik olayını geçtim ama özen yok oyunda özen. herşey özensiz hazırlanmış. hiç bir atmosfer yok. yahu şehirde binaya giriyorum hiç bi etki yapmıyo bana. yüz yıllık daocta bile atmosfere saniyede girerdin.

grafikler çok kötü olsun eyv ama bari efektleri adam gibi yap be adam. ne bu özensizlik. saçma sapan büyü renkleri falan. iğrenç ikonlar. heal attın mı atmadın mı belli değil bir sürü karışıklık.

birileri tome of knowledge iyi demiş herhalde mmorpg oynamadınız hiç. hayır yani bi ekstrası olmadığı gibi tüm ekranı kaplaması tam bi saçmalık.

yani oyunu 3 günde kötülemiyorum ama grafik açısından sonuna kadar kötülerim.
  • Yeni Oluştur...