kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kill bill'i izledim şimdi gaza geldim eha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ustura katanadan keskindir...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kavga etmeyin akıtırım pekmezinizi valla *hiyakomoru stili için hazırlanır* katananın tek tarafı mı keskin 2 tarafı da mı? merak ettim [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 17 February 2004 05:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Batto Jutsu yapsaydi manyak olurdu be.. ah kenshin ah
redcap Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Katana konusu geyik oldu sanırım.Arkadaşlar katananın ne gibi özelliklere sahip olduğunu ve gerçek fiatı hakkında kim nekadar bilgi sahibi solermisiniz? Katananın katana olabilmesi için üstüste konulmuş 2,5 kadavrayı tek hamlede kesmesi gerekir.Ve başka bir özelliğide nehir yada herhangi bir akıntısı olan bir suya tam hatırlamıorum çiçeğin adını ama bir çiçek bırakırsınız ve katanaya o akıntı gücüyle değdiğinde çiçek ikiye ayrılıyorsa o gerçek katanadır jki bu sölediğim özelliklere sahip bir katana enaz 20000 dolar kadar bir fiyata satılmaktadır.
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 bir sürü iaido hareketi olan video buldum.. bazen kendi kilicimla çalisiyorum o hareketleri.. belki katana degil, ama hafif egri, böylece biraz katana hissi yaratiyor :D Ankara'da iaido yeri bulamadim.. Ama istanbul'da bir sürü buldum.. acaba istanbula mi tasinsan :D[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 nasıl ßir kesiyor O Öle..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
hyde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ee bendede olsa gatana bende keserım nebulada az kesmedık
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 züper.[signature][hline]Jabba [b]Argus Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar