Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Açıkçası bu oyunu ben dahil bir çok patinin merak ettiğini düşünüyorum. Bir pati guildi kurup başvursak nasıl olur dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya bu guild beta acıklamasından sonra baya bi guild kuruldu ufak ufak sayısız guild oldu bi anda. ama eğer cook adam toplanırsa bide pati linkini minkini faln şey edersen cok insan olduğumuzu gosterirsek olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 zamanla bir baslik acilabilinir. Simdilik Duchy of Wessex altikdaki AKINCILAR BIRLIGI olusumumuz bulunuyor, gerekli bilgiyi forumdaki konudan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Akıncılar birliği çok sıradan. Bence VAY AK gibi yeni trendlere yelken açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Akıncılar Birliği ne abi hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o ilerideki plan. Simdilik ufak bir birligiz, bunu uygun gorduk. Sayimiz yeterli miktara ulasirsa ve kendi topragimiz olursa ulkenin ismini MUHTESEM MEKAN koyup askeri birligin adini da direkt AK koyacagiz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 azmonun yeri olur ülkenin ismi ordu da azmonun fedayileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Birligin adi Harika Herifler oldu arkadaslar. Akincilardan vazgectik. Cidden fazla klise olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Harika herifler paticik havasından sıyrılalamış pek. Yani benim aklıma direk şu geldi http://gaygamer.net/images/ymca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kültürel zenginlik güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahahah harika herifler:D geberdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 village people'ı sevmiyen oyunu oynuyamuyo zaten. yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Azmodai said: zamanla bir baslik acilabilinir. Simdilik Duchy of Wessex altikdaki AKINCILAR BIRLIGI olusumumuz bulunuyor, gerekli bilgiyi forumdaki konudan alabilirsiniz. Duchy of Wessex emi gircez klan olarak suan betaya basvururken anlamadım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu konu cok geyik olmus :D Oyunun cikacagi kesinlessin, betayi bi gorelim, clan yapisini inceleyelim yeni bir clan threadi acariz. Ayrica paticik uyelerinin girebilecegi bir guild kesinlikle olacak benim, cucenin ve codmasterin kurdugu ve oyunun en buyuk alliancelarindan birisi olan Duchy of Wessex - Hyperion'a dahil olacagiz. Planlar cok buyuk arkadaslar :) Desteginizi o zaman gorecegiz ama simdilik kitliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar