Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lan iyi ki bi enzimin yüksek çıktı her yere reklam panosu astın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok postu yazdiktan sonra aklima geldi de acaba boyle angut harektlerim var onla iskilli de olabilir mi dedim askitom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 olabilir... <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bence bobrek agrisi > apandisit agrısı > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aşk acısı hepsinden büyük =(( falan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aydınlatma mesajı atıyım .. ilaçlar genelde karaciğer yada bobrek lerde metabolize olur (yani turkcesi atılır gibi ) alkol de karaciğer de metabolize olur eger karaciğerde metabolize olan bir antibiyotik le birlikte sık ve cok alkol tüketimi hem ilacın etkisinin azalmasına yavaslamasına yol acar hemde karaciğere cok yüklenmiş olursun . bıdı bıdı 5 gunluk antibiyotik kullanımda kilolarca alkol içmiyorsan içmende genelde bir sakınca yoktur . =) verdiği antibiyotiğin ne oldugunu iletirsen bana daha saglıklı birşey soliyebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu arada kazım > mide,bagırsak delinmesi agrısı >all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kas iltihabı (fokal miyozit) ağrısı ownz. Şimdi terim yazdırtmayın bana... Üç hafta günde 3er saat uyudum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sly-One said: aşk acısı hepsinden büyük =(( falan hahahahask oyunu buna derler guzelim secmelisin biriniiii bir oyle bir boyle derken kacirirrrr bilmemne sevgilierieeeeee kimi ask caydirir cogu zaman aglatirrr gelen gideni aratiiiiiir ask oyunu buna derler guzelim aklini basindan aliiiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 belli kimse sistit olmamış burda. tartışıyorlar ağrı mağrı diye. (taş düşüren-kum dökene eyvallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sistit agrısı 10 üzerinden 6 falan gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sistiyor diyo ama adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Penthesilea said: dis kanalinda apse > dis kulak iltihabi > ciddi migde agrisi > ... dis kulak iltihabini allah kimseye vermesin, ceneni kipirdatamiyorsun zerre abartmiyorum. kulak iltihabi olmasa zerre bende kurallara uymam da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sistitte insandan insana şiddetin ağrısı değişiyor ama sanırım sanırsam kadından erkeğe de değişiyor ama ağrının fazlalığı açısından değil de, rahatsız etmesi bakımından baya fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Penthesilea said: dis kanalinda apse > dis kulak iltihabi > ciddi migde agrisi > ... dis kulak iltihabini allah kimseye vermesin, ceneni kipirdatamiyorsun zerre abartmiyorum. böbrek taşını da eklemek lazım o listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 DoruK said: Llama said: 5 gün alkol alamıcam şimdi hayy senin gibi kulak ne çekti isem hayatta bu sol kulagımdan çekiyorum duş alırken su kaçıyor sonra zınk hemen iltihaplanıyor hacı yaa yok böyle bişey yok yok yok aynı durum bende de var geçmedi 1.5 haftadır falan. düzenli antibiyotik kullanıyorum ama alkol de alıyorum arada bişi olmuyor. evet bu zihniyetin cezasını bugün kalçama bir iğne yiyerekten çekmiş bulunmaktayım. 15 gün tuz yiyemeyecek olmam da cabası. kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar