Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ben başlayayım Dwarf Nick Tewar Lvl 22 Scavenger bildiğim Bloodscalp , Arthad , Rorschach , Serafettin , Shalis ,Dream,Betrayer, kim vardı lo daha ? unutmusum kusura bakmayın .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hydra- level 21 dark elf wizard Malkocoglu- level 17 dwarf- artisan olacak Serverda baya bi turk varız ama birbirimizden bihaberiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Maiaa 24 palus knight[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hydra lvl 22 oldu bile ve Elf düzeltelim bari arkadaşımızı :D bide burda bi tane Tazelmaina orc var o da devam haa laradnaat var dark-elf bide 1-2 kişii daha olabilir[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bu arada almanyadan da bikaç arkadaş var . biri Whiteflame Human Fighter 2 tane de turk isimli mage var ama isimlerini hatırlamıyorum onlar da human mage[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar