paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, said: Almanya Eurospeedway Lausitz yarış pistinde R8 ve TTS modellerimizle nefes kesen bir sürüş deneyimine hazır mısınız? Audi'nin deneyimli pilotları sınırlı sayıda otomobil tutkunlarına yarış pistlerinin heyecanını yaşatacak. Bir gün boyunca pilotlarımızdan eğitim alabilecek, bu muhteşem araçlarımızın ve yarış pistinin heyecanını yaşama fırsatını bulacaksınız. Audi Yetkili Satıcınız ve Yetkili Servisiniz bu eşsiz deneyimin bir parçası olmanız için sizden haber bekliyor. Program: 27 Eylül İstanbul'dan Lausitz'e ulaşım 28 Eylül Audi Sportscar Experience 29 Eylül İstanbul'a dönüş Davetiye: 700€ + KDV (İstanbul'dan ulaşım, konaklama, Sportscar Experience katılım ücreti dahil.) Katılım ve bilgi için lütfen Audi Yetkili Satıcıları'yla irtibata geçiniz. Not: Ulaşım ve konaklamayla ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Katılımcıların vizelerini kendileri almaları gerekmektedir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, LOL... toplantı bu kadar denk gelebilir :( Hayat çok acımasız... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 taraflı mod luk sezdim.nerde bmw mercedes porş ferrari haberleri.niye audi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çünkü audi den başka bunu yapan yok. Bu mail davetiye banada geldi. İşte pasaport uzatma, vize işlemleri zart zurt bi de o 700 euro + kdv işte 2 milyar civarına geliyor o 3 günlük gezi. Çok cezbetti beni, atlayıp uçağa gidip kullanıp dönsem mi diye düşünüyorum epeydir, ama 1 gün almanya da durmak için 2 milyar da ne biliim, fazla =) Ankarada r8 i olan uzak tanıdıklar var. Bi gördüğümde "şunu bana 1 saat kullandır sana 500 milyon veriim" diye bi anda aklını çelip kullansam daha mı karlı olur ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 audiden baska yapan yokmus :) ben gelecek carsamba maranello ya yeni california nin dunya gosterimine gidiyorum, lambonunda cok yakinda track day i varmis aradilar vs vs bmw ninde yaptigini biliyorum her marka yapiyor sadece genel duymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bende alayım ferrari beni de çağırırlar öyle şeylerle, sen olduğun için çağırılmıyorsun ki cüzdanının kalınlığı için çağırılıyorsun sen yalan mı? =) Bu standart tüketicinin davet edildiği birşey ve bunu tek yapan türkiye'de doğuş oto, ben bunu demeye çalıştım. BMW'nin M performance training ine gitmek için BMW satın almıştık, bunda R8 i alamayacağını bile bile tur düzenler gibi davet etmişler insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, Lambo tarck-day haee... enteresanmış :P O tarz makinaları alamayacağım için, fazla yutkunup durmamak açısından Audi tarzı etkinlikler kâfi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dunyanin hic bir yerinde standart adam cagirilmaz bole yerlere :) amac musteri cekmem cuzdanin kalinligi arabanin markasina gore degisiyor eger ilginizi cekiyorsa porschede 12 eylulde track day yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Doğru aracın marka/modeline göre değişir potansiyel müşteri gelir durumu. Peki bana neden davetiye geldi? Bahsi geçen araba Audi r8, son baktığımda 240.000 euro idi. Davetiyeyi yollayan Audi/Doğuş oto. Şimdiye kadar 1 tane Audi'm olmadı, onu geçtim doğuş otodan araba satın almışlığım yok. Bi keresinde seat imi servislerine götürmem gerekmişti o kadar =) Beni niye çağırıyolar o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benimde hic lamborghini almisligim yok ama davetiye geldi :) normal adama gelmiyor potansiyel adama geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 E tamam benim dediğim yere geliyorsun işte. Bu tarz event ler için davet potansiyel adama gelir hep. Ama audi'nin daveti herkese... Bu olayı Türkiye'de yapan da tek Audi işte. Daha önce de Q7 ile off-road eventi yapmışlardı istanbulda, ona da davet gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya yok herkese degil tekrar soyluyorum sadece bu arabayla daha once ilgilendigini soyleyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 R8 le ilgilendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum hiç kimseye :D neyse luzumsuz bi tartışma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu arada gecen bir cakal gordum R8 alamanci plakayla geziniyordu vergiden yirtmis takiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hahahahh... Şu 6 ayda bir sınırdan geçirme angaryası olmasa, o olay senede bir falan olsa bende yapardım aynı çakallığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Davetiye bana da geldi. BenimAudim.com diye bi siteleri vardı oraya üye olan herkese yapılan bi davet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Almanci r8i ben de gördüm. Geçen günde siteye giren bir r8 gördüm adam plakada intercity. com yaziyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar