Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havuzda Beşiktaş kazandı!

Mumu

Öne çıkan mesajlar

cemad said:
CthuLhu said:
cemad said:
60 li yillardan beridir besiktaslilar da diyor ki `neden`

niye ayri bir lig olarak sayiliyor. biz de biliyoruz ayri lig olarak saydiklarini yapilan itiraz buna zaten

şampiyon kulüpler kupası şampiyonlar ligi oldu.
kupa galipleri kupası uefa oldu,neden?

benzetmeyi kullanacaksak tam anlamıyla karşılaştırmamız lazım.

şöyle düşün şampiyon kulüpler kupasının son şampiyonu şampiyonlar ligini kazanmış gibi sayılacak. sence bu mantıklı mı?

zira 1959 yılında fenerbahçenin kazandığı şampiyonluk sistemi beşiktaşın kazandığı 57 58 dekiyle tamamen aynı!

sen diyorsun ki şampiyon kulüpler kupasıyla şampiyonlar ligi farklı şeyler. NEDEN? çünkü sistem farklı.

bizim burada bahsettiğimiz şey ise sistemler aynı. Beşiktaşın başvurusunda gayet açıkça belirtiliyor. sayacaksanız bizim şampiyonluklarımızı da sayın, saymayacaksanız fenerin şampiyonluğunu niye sayıyorsunuz?

şampiyonlar liginin de sistemi 342978 kere değişti?ama adı önemli olan.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
said:
FB GS 2 yıldız taktı (o dönem 2 yıldızdaydı ikisi de yanlış hatırlamıyorsam)
ikisi de 14tü şampiyonlukta,aan şampiyonluğu(gs-fb çekişiyordu) 3 olacaktı.e 3 olan varken 1de kalacaktı beşiktaş

cemad said:
60 li yillardan beridir besiktaslilar da diyor ki `neden`

niye ayri bir lig olarak sayiliyor. biz de biliyoruz ayri lig olarak saydiklarini yapilan itiraz buna zaten

şampiyon kulüpler kupası şampiyonlar ligi oldu.
kupa galipleri kupası uefa oldu,neden?

of of of kupa galipleri kupası uefa mı oldu emin misin ? bi araştır bence ondan sonra yaz. uefa kupası 1971 den beri var :) kupa galipleri ise 1999 dan sonra kapatılarak uefa kupasına eklendi.

hayır bişi biliosanız yazın, idda edin. kulaktan dolma bilgilerle gelip tartışmanız pek bir komik oluyor.

fenerin ilk şampiyonluğu ile beşiktaşımızın sayılmayan 2 şampiyonluğu arasında hiç bir fark yokken nedir bu sallamacılık anlamış değilim. siz devam edin batıl inanışlarınıza, sonuç ortada.

rewendor burada alan yetkilisin, konuşmalarında daha dikkatli olmalısın. o konuşmayı biz yapsak çoktan yörünge dışıydık, ama siz yapınca hiçbir yaptırım yok ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

bu düşüncedeyseniz o zaman, süper lig başladığı yıldan itibaren yıldızların verilmesi lazım. 1.lig şampiyonluklarının yıldızda sayılmaması lazım ? ingiltere primier lige geçmeden önceki şampiyon olan takımların şampiyonlukları sayılmıyor mu yani ? değişen sadece isim. var olan bir lig olsaydı uefa gibi tamam dediğinde haklısın. ama 1.lig ismi zaten 59 da gelmiş. daha önceki yılları neden saymıyorsunuz ? madem saymıyorsunuz ligimizin adı süper lig olunca herşey sıfırdan başlasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa kupasını müzende tutmak için toplamda 5 veya üstüste 3 kere kazanman gerekiyor misal.daha önce bir kez kupa galipleri'ni almış bir takım 4 kere uefa şampiyonu olup bana kupayı verin dese aynı şey.

ayrıca tamam daha önceden de vardı ligler..pazar ligi vs. de vardı.avrupada maç yaptınız diye neden sonradan çıkan bir lige şampiyonluğunuz eklensin ki?statüsü aynı olsun,takımları aynı olsun sonuçta farklı bir lig,bu kadar basit,farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
avrupa kupasını müzende tutmak için toplamda 5 veya üstüste 3 kere kazanman gerekiyor misal.daha önce bir kez kupa galipleri'ni almış bir takım 4 kere uefa şampiyonu olup bana kupayı verin dese aynı şey.

ayrıca tamam daha önceden de vardı ligler..pazar ligi vs. de vardı.avrupada maç yaptınız diye neden sonradan çıkan bir lige şampiyonluğunuz eklensin ki?statüsü aynı olsun,takımları aynı olsun sonuçta farklı bir lig,bu kadar basit,farklı.

bak ne yazmıssın :) sonradan cıkan bir lige ... süper ligte 1.ligten sonra geldi. neden o zaman 1.ligteki şampiyonluklar sayılıyor ? sayılmasın o zaman ?

59 daki statü ile beşiktaşın aldığı 2 şampiyonluktaki statuye baktın mı hiç ?

sana güzel bir örnek vereyim :

dünya kupasının adı 60 larda sanırım değişti. o zaman niye aynı statü devam ediyor ? neden dunya kupası şampiyonlukları sayılırken eski isimdekilerde aynı çatı altında tutuluyor dusundun mu ? cunku devamı olan birşey.

tekrar yazıyorum ;

eğerki beiktaşın o 2 şampiyonlugunda 1.lig var olsaydı dediğinde haklısın. tek değişen ligin ismi. dunya kupasındada isim değişikliği oldu, 1.ligin ismide değişti, ingilterede de oldu, dunyanın her yerınde olab birşey bu.

cidden inan buna, mantıklı birşeyler yaz tamam diycem biz sahtekarlıkla o 2 şampiyonlugu aldık dıycem.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
statüten falan bahsetmiyorum ben banane statüden.yeni bir lig mi?evet.bitmiştir.birinci lig'in adını süper lig yapmakla farklı bir şey bu.

pardon ? statu senı ılgılendırmıyor ama 1.lig süper lig olunca aynı oluyor da ist ligi 1.lig olunca mı farklı oluyor ?

dünya kupasda senı ılgılendırmıyor o zaman ? ist. ligi >> 1.lig ile dunya kupasının isim değişikliği arasında ne fark var ? primier lig ile ne fark var ? anlamamakta direniyorsun, sana örnek veriyorum, sen kendi yorumunu katıyorsun. sende kalk bana örnek ver. deki dünyada şöyle şöyle bişi oldu beşiktaş ile aynı ama şampiyonlukları tescil edilmedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...