Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye (30-35 bin ytllik)

Garadia

Öne çıkan mesajlar

şimdi bir ay içinde bi araba alma ihtimalimiz var.

genelde ben kullanıcam okula giderken vesaire ama ailemde kullanıcak malum birlikte yaşıyoruz.
yılda 5000-7000 km. yi bulmaz sanırım, o kadar sık kullanıcağımızı zannetmiyorum.

yüce patinaj takipçileri önerilerinizi bekliyorum.
yanınada bi kaç cümleyle neden o arabayı seçebileceğimi söylerseniz çok müteşekkir olurum :)

pek anlamam arabadan, şunun şu özelliği var derseniz "haa ok" derim onun için birbiriniz arasında fikir ayrılığını düşerseniz daha yararlı şeyler çıkabilir eheh

teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

annem kullanmıyo otomatik düşünmüyorum.

Namessar said:
2. el mi 1. el mi tavsiye?

buda farketmez açıkçası, şuan focus kasa değiştirmiş sanırım onlar hoşuma gitmeye başladı, eskiden fazla kalas geliyodu şimdi iyi gibi. civic'te hoşuma gidiyo.

a3'ü direkt elemiştim üst klas diye var mıdır gerçekten o fiyat aralığına düzgün bi a3?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi abartıyosunuz bu Golf'ün benzinlilerini. Benim arkadaşımda var 800km yol yapıyo herif.

Sıfır olacaksa Astra, Corolla, Auris, Leon, Focus, Golf'ün biraz az donanımlısı falan olabilir.

Civic HB'ler biraz daha pahalı sanırım o ancak ikinci el olur bu durumda.

Yine İkinci ele bakarsan A3, BMW 1, Mercedes A serisi olabilir. Geçenlerde 35 bin YTL civarına A serisi linkleri atmıştım Namessar'ın eşi için araba tavsiyesi istediği konuya da bakabilirsin.

Benim aklıma bunlar geldi. Biraz eleme yaparsan hangilerinin ne avantajları var gibi detaya girebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Ya abi abartıyosunuz bu Golf'ün benzinlilerini. Benim arkadaşımda var 800km yol yapıyo herif.

motor fsi mi tsi mi? kac litrelik depo?

bir de sehir ici mi bu? sehir icinde, hele bir de benim giib ise gidis ve aksam is cikisi saatlerinde dur kalk gidiyorsa 350-380 km den oteyi gorebilecegini sanmiyorum herhangibi bir golfun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...