Garadia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şimdi bir ay içinde bi araba alma ihtimalimiz var. genelde ben kullanıcam okula giderken vesaire ama ailemde kullanıcak malum birlikte yaşıyoruz. yılda 5000-7000 km. yi bulmaz sanırım, o kadar sık kullanıcağımızı zannetmiyorum. yüce patinaj takipçileri önerilerinizi bekliyorum. yanınada bi kaç cümleyle neden o arabayı seçebileceğimi söylerseniz çok müteşekkir olurum :) pek anlamam arabadan, şunun şu özelliği var derseniz "haa ok" derim onun için birbiriniz arasında fikir ayrılığını düşerseniz daha yararlı şeyler çıkabilir eheh teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Garadia said: ...yüce patinaj takipçileri önerilerinizi bekliyorum... Yumuşak yerimizden vuruyor arkadaşlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5-7k kmden yola cıkarak dizel olmasına gerek yok, aile demek bayan demek, bayan demek otomatik istenebilir demek benzinli otomatik arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2. el mi 1. el mi tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o paraya a3 bulursun 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 annem kullanmıyo otomatik düşünmüyorum. Namessar said: 2. el mi 1. el mi tavsiye? buda farketmez açıkçası, şuan focus kasa değiştirmiş sanırım onlar hoşuma gitmeye başladı, eskiden fazla kalas geliyodu şimdi iyi gibi. civic'te hoşuma gidiyo. a3'ü direkt elemiştim üst klas diye var mıdır gerçekten o fiyat aralığına düzgün bi a3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 a3 ü boşver sen :) sana tavsiyem golf alman.ama dizel olması lzm yoksa alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ya abi abartıyosunuz bu Golf'ün benzinlilerini. Benim arkadaşımda var 800km yol yapıyo herif. Sıfır olacaksa Astra, Corolla, Auris, Leon, Focus, Golf'ün biraz az donanımlısı falan olabilir. Civic HB'ler biraz daha pahalı sanırım o ancak ikinci el olur bu durumda. Yine İkinci ele bakarsan A3, BMW 1, Mercedes A serisi olabilir. Geçenlerde 35 bin YTL civarına A serisi linkleri atmıştım Namessar'ın eşi için araba tavsiyesi istediği konuya da bakabilirsin. Benim aklıma bunlar geldi. Biraz eleme yaparsan hangilerinin ne avantajları var gibi detaya girebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Vodan said: Ya abi abartıyosunuz bu Golf'ün benzinlilerini. Benim arkadaşımda var 800km yol yapıyo herif. motor fsi mi tsi mi? kac litrelik depo? bir de sehir ici mi bu? sehir icinde, hele bir de benim giib ise gidis ve aksam is cikisi saatlerinde dur kalk gidiyorsa 350-380 km den oteyi gorebilecegini sanmiyorum herhangibi bir golfun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 FSI motorlu. Şehir içi aslında ama en sıkışık trafiğe pek kalmaz Tuzla'ya falan gittiği olur. Aynı şekilde bir arkadaşımın babasında da Jetta vardı FSI o da 750 km fln yapıyorum diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Acikcasi benim gibi her gun kopru gecen biriyseniz veis yeriinn onunden evin onune kadar bu dur kalk 60-70 dk kadar devam ediyorsa uzun yol menzilinin pek bir degeri olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Öylesi durumlarda dizelin de bi esprisi yok benim araba 7.0lt'nin altına pek düşmüyor mesela kış aylarında :) Yazın 5.6lt'leri zorladığımı hatırlarım da yollar müsaitken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2008 Corolla için pek iyi şeyler söylememişlerdi sanırım, emin değilim. Yine de, Vodan'ın yazdıkları arasından özellikle Toyota'ları tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Namessar said: ... hele bir de benim giib ise gidis ve aksam is cikisi saatlerinde dur kalk gidiyorsa 350-380 km den oteyi gorebilecegini sanmiyorum herhangibi bir golfun... e oha ama F430la 300 km yapıyorum diyo adam sen naaptın golfü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hand 430 da 90 litre depo var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 her seferinde patinajla mı kalkıyorsun abi sen de çok yakıyormuş 350 nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, Bisiklete kadar düşeceğiz sanırım yakında :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 matama said: hand 430 da 90 litre depo var :) olsun çaktırma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 35'e 2005 a3 direk bulursun, gayette az kullanılmış ve temizinden bulursun. az km yapacağın için benzin-bakım ücretleri aşırı koymaz, karizma bi araban olur. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 35 e bulacagin a3 manualse fsi 1.6, otomatikse eski motor 1.6 olacak. hic alma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar