Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2008 albümleri "the fathomless mastery" çıkmışken açayım dedim. Var mıdır bu all-star det metıl grubunu dinleyen, seven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 valla bazen eski sevgili aklıma gelince falan dinliyorum iyi oluyo. bathe in blood şarkısı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben hastasıyım. EP'den beri bu albümü hevesle bekliyordum. Hemen saldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 EP ve albüm hakkında bilgi de vereyim. Unblessing the Purity EP: 1-)Blasting the Virginborn 2-)Weak Aside 3-)Sick Salvation 4-)The Mouth of Empty Praise EP şarkıları ve kapağı. Ki kapağına hastayım. The Fathomless Mastery: 01. at the behest of their death 02. mock the cross 03. iesous 04. wretched human mirror 05. treasonous 06. devouring the feeble 07. hades rising 08. slaughtering the will to live 09. earthrot 10. process of disillumination 11. drink from the cup of heresy Bu kapağı fazla beğenmedim gerçi ama albüm tam bir yargı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ailecek severek dinliyoruz. furnace funeral, eaten, brave new hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 vokal kim bu albümde? ayrıca vardı başlık: bloodbath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 vokal mikael akerfeldt, geri döndü. dan swanö bıraktı. unblessing the purity'nin kapağı ne kadar iyiyse the fathomless mastery'ninki o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fathomless ne demek bilmiyorum ama ben kapağı sevdim mikael varsa albüm iyidir ayrıca bulayım hemen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 davullarda da martin axe axenrot varmış sanırım bende bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet, swanö gitara geçince onu davula almışlardı ama bayağı oldu nightmares made flesh'de kadro öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çok brutalsin Chastise öp beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tabi NMF te vokalde Peter Tagtgren vardı. Edit: Sevdalıyım, yaman zuna sevdalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Herhangi bir oluşumu, içerisinde Akerfeldt olduğu sürece sevmemek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Devouring the feeble a bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İnternet yoksunluğundan edinemedim, içim içime sığmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 at the behest of their death çok güzel. albüm boyunca mikael'in performansıda süper aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 laaan ben rapid linki yollayın kan banyosu yapmayalı yıllar oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 An itibariyle favorim mock the cross ve iesous. ama albüm genel olarak çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 thread necromancynin burada sakincasi olmaz https://www.youtube.com/watch?v=XtIA0IF9hK0 yeni album. vokal ya kotu ya da kulagim alisamadi. production da boyle bi garip geldi. ama sarki bangir bangir canavar gibi ve akiyor yahu. allahim sana geliyorum (ha ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Vokal kötü. Şu gruba uyacak bir sürü adam varken niye Paradise Lost vokali yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de şimdi eski albümlerde mikael'i peter'ı falan dinleyip onlarla kıyaslıyordum. onların yanında sıradan kalıyor gibi geldi. tek şarkı ile yargılamak da biraz ayıp olur gerçi. bir tamamını dinleyelim. of vokali kötü brutal de hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar