Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne diyim artık ben size..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Kurtlar vadisini izlemeyen birisiyim ama çakırın öldüğünü arkadaş çevresinden fln öğrendim.. Ama bugun başka birşey öğrendim ki öğrenmez olaydım dedim..
Duyduguma göre Çakırı öldüren adamı Akmerkezde yakalayıp dövmüşler.. Bunu duyar duymaz önce gerçek olamaz bu kesinlikle bir şakadır diye düşündüm ama çoğu kişi söyleyince inanmak zorunda kaldım..

Şimdi o döven adamlara yapılacak açıklamalar geldi direk aklıma :
1) Bu bir dizi gerçek değil..
(Haydi onu geçtik)
2) Adamın ölmesini o istemedi bu yüzden gidip senaristleri dövmeliydiniz..
3) Alt tarafı bir dizi bu kadar büyütmenize gerek varmıydı?

Yani böyle birşey nasıl olur?
O insanların aklındaki düşünceleri gerçekten çok merak ediyorum kim bilir dövmeden önce neler düşünmüşlerdir..
Ve son olarak da : OHA BE KARDEŞİM!
(oh be)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 20 Nisan 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
Peki çakıra temsili cenaze töreni yapıp gasteye ilan verip o kadar para harcayan salaklara ne demeli?

tam agzımdan aldın,salak cok memlekette[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

aranızda bizim okulda olan var mı bilmiorum
millet çakırın öldüü gün yakasına resmini fln asmıştı hadi onu geçtim arabalarına fln çakırın resimleri.. çok komikti ya
millet başınız saolsun fln dio komedi ya[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

bugun gazetede okudum.ankarada 3 kisi cakır ve polata ozenerek bir buro acmıslar..daha sonra kisileri dolandırıyorlarmıs.
adamın Jeep e 20 milyar vermisler.daha sonra arkadasımız bankaya gıdıyor vekalet verın o halleder demısler.daha sonra adam ok demıs ve vermıs vekaletı.sonra adam gıdıyor kendı uzerıne gecırıyor.senet falan derken neyse gıdığ jeep ı hemen 2-3 mılyar ucuza satıyor ve nufus cuzdanıda sahte oldugundan dolayı parayı alıp kayıplara karısıyor...........
adamlar itiraf etmisler diziden etkilendik bizde buro acıp mafya olmaya calıstık demısler... :)[signature][hline][b]Email:[email protected]
Amor
[b]Ultima Zone Editoru
Exile Game Master Amor
Amor a.k.a Pawliger
Anet Exile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeftF13LD, 20 Nisan 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
aranızda bizim okulda olan var mı bilmiorum
millet çakırın öldüü gün yakasına resmini fln asmıştı hadi onu geçtim arabalarına fln çakırın resimleri.. çok komikti ya
millet başınız saolsun fln dio komedi ya

aynısı bizim okulda da oldu acaba aynı okuldamıyız :) bi arkadaş da "ulan atatürk resmi versem asmazsınız" diyerek günün lafını etmişti...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diziyi izlemiyorum ve gelişmeleri bilmiyorum tabi okula gittim okulda bir arkadaş geldi baya üzgün bir durumda noldu la dedim başın saolsun kardeş dedi aha ne dion dedim valla ödüm çıktı bişimi oldu die sonra adam dio çakır öldüya kardeş ya bi de get alllahını seviosan dedim sinirimi bozdular :lol:[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Sosyal ağlarda paylaş

Son yıllarda ısırık izi olduğundan şüphelenilerek Adli Odontologların muayenesine başvurulan olgu sayısı hızla artmıştır. Bazı ceza davalarında ısırık izi bulguları tek başına kişinin suçlu bulunmasına veya aklanmasına sebep olmuştur.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo bu ne ki :)

rahmetli Erol Taşı yuhalayıp taşlamışlar zamanında

zengin ve yoksul mu ne öyle bi dizi varmış babam anlattı
orda tommy mi ne oyle biri ölmüş uzun süre boyunca millet yas tutmuş türkiyede :) tabi tek kanal dönemi millet tek diziye kitlenmiş

ehe manyak dolu ya memleket[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...