Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kurtlar vadisini izlemeyen birisiyim ama çakırın öldüğünü arkadaş çevresinden fln öğrendim.. Ama bugun başka birşey öğrendim ki öğrenmez olaydım dedim.. Duyduguma göre Çakırı öldüren adamı Akmerkezde yakalayıp dövmüşler.. Bunu duyar duymaz önce gerçek olamaz bu kesinlikle bir şakadır diye düşündüm ama çoğu kişi söyleyince inanmak zorunda kaldım.. Şimdi o döven adamlara yapılacak açıklamalar geldi direk aklıma : 1) Bu bir dizi gerçek değil.. (Haydi onu geçtik) 2) Adamın ölmesini o istemedi bu yüzden gidip senaristleri dövmeliydiniz.. 3) Alt tarafı bir dizi bu kadar büyütmenize gerek varmıydı? Yani böyle birşey nasıl olur? O insanların aklındaki düşünceleri gerçekten çok merak ediyorum kim bilir dövmeden önce neler düşünmüşlerdir.. Ve son olarak da : OHA BE KARDEŞİM! (oh be)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ama o doven kisiler burada degiller.degillerdir heralde. keske gazeteye ilan verseydin veya tv prgramına cıksaydın ole daha ıyı duyururdun kendini :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 lol ps:Gülmemiz için açmıştır neden açıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Peki çakıra temsili cenaze töreni yapıp gasteye ilan verip o kadar para harcayan salaklara ne demeli?[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 nasıl yani ben fransız kaldım?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Nisan 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Peki çakıra temsili cenaze töreni yapıp gasteye ilan verip o kadar para harcayan salaklara ne demeli? vallaha bundan sonra onlar iyi geldi bana[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Nisan 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Peki çakıra temsili cenaze töreni yapıp gasteye ilan verip o kadar para harcayan salaklara ne demeli? tam agzımdan aldın,salak cok memlekette[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yok be yalandır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aranızda bizim okulda olan var mı bilmiorum millet çakırın öldüü gün yakasına resmini fln asmıştı hadi onu geçtim arabalarına fln çakırın resimleri.. çok komikti ya millet başınız saolsun fln dio komedi ya[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bak bak çakırcılar nası damlıyo[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 dershanede haftasonu öğrendim önce inanmadım sonra okulda aynı şeyleri duydum.. Eve gelincede annem söyledi vallaha inandım bende inşallah olmamıştır böyle birşey..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bugun gazetede okudum.ankarada 3 kisi cakır ve polata ozenerek bir buro acmıslar..daha sonra kisileri dolandırıyorlarmıs. adamın Jeep e 20 milyar vermisler.daha sonra arkadasımız bankaya gıdıyor vekalet verın o halleder demısler.daha sonra adam ok demıs ve vermıs vekaletı.sonra adam gıdıyor kendı uzerıne gecırıyor.senet falan derken neyse gıdığ jeep ı hemen 2-3 mılyar ucuza satıyor ve nufus cuzdanıda sahte oldugundan dolayı parayı alıp kayıplara karısıyor........... adamlar itiraf etmisler diziden etkilendik bizde buro acıp mafya olmaya calıstık demısler... :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Beni bağlıyorlar dizi başlayınca bitincede uyutuyorlar yoksa sapıtıyorum. Ama bunlar tam sapık yahu yuh be..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Heh aynısı ABD de oldu. Dawsıns krik diye bi dizi vardı ya cnbc-e de. ordaki sarışın kızı bi süpermarkette dövmüşlerdi sebepte dizide 2 kişinin arasını açmasıydı.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: LeftF13LD, 20 Nisan 2004 20:41 tarihinde demiş ki: aranızda bizim okulda olan var mı bilmiorum millet çakırın öldüü gün yakasına resmini fln asmıştı hadi onu geçtim arabalarına fln çakırın resimleri.. çok komikti ya millet başınız saolsun fln dio komedi ya aynısı bizim okulda da oldu acaba aynı okuldamıyız :) bi arkadaş da "ulan atatürk resmi versem asmazsınız" diyerek günün lafını etmişti...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yanii Yuhh Diyimm O Saman...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baska birsey diyemiyoruz... :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ben diziyi izlemiyorum ve gelişmeleri bilmiyorum tabi okula gittim okulda bir arkadaş geldi baya üzgün bir durumda noldu la dedim başın saolsun kardeş dedi aha ne dion dedim valla ödüm çıktı bişimi oldu die sonra adam dio çakır öldüya kardeş ya bi de get alllahını seviosan dedim sinirimi bozdular :lol:[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Saçmalık[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Son yıllarda ısırık izi olduğundan şüphelenilerek Adli Odontologların muayenesine başvurulan olgu sayısı hızla artmıştır. Bazı ceza davalarında ısırık izi bulguları tek başına kişinin suçlu bulunmasına veya aklanmasına sebep olmuştur.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ii diziymiş demek böle herkez etkilendgine göre yada mafyaya özendirici gençleri coşturan bişeyde olabilir :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ne saygısız adamlarmışsınız siz ya. daha kırkı çıkmadan arkasından konuşmaya başladınız. ayıp. :) [Bu mesaj Zed tarafından 21 Nisan 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ohoo bu ne ki :) rahmetli Erol Taşı yuhalayıp taşlamışlar zamanında zengin ve yoksul mu ne öyle bi dizi varmış babam anlattı orda tommy mi ne oyle biri ölmüş uzun süre boyunca millet yas tutmuş türkiyede :) tabi tek kanal dönemi millet tek diziye kitlenmiş ehe manyak dolu ya memleket[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 çakır benim lan... tapınınnbana en delikanlı benim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Akıllara zarar! Gerçekten öyle düşünüp kafa yormamak lazım, içinden çıkalabilir gibi değil çünkü, mantıksız, anlaşılmaz.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar