Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaşlar öncelikle elimdeki harddisk 250 gblık olup xs extra smart damgalıdır.şimdi kullanım kitapçığını okumadan taktım bilgisayara canavar gibi çalıştı.sonradan işim bitince usb kablosunu direkt çıkardım.güvenle kaldırma seçeneğini unuttum kısacası.sonraki takışlarımda tanımama, tanıyıp da kısa sürede bağlantı yitirme problemleri oldu.format attım bu durum düzeldi.3-4 laptopta denedim hiçbir sorun vermeden çalıştı.acaba benim usb'mde soruna neden olmuş olabilir mi bu eylemler? ayrıca bir arkadaşın elinden düşürdü.gel gelelim sorun olmadı tekrar çalışıyordu.şimdi yine format attım fakat bu sefer görmüyor? çok karıştı ama yardımcı olabilirseniz çok sağolun.aygıt tanınmadı uyarısıyla karşılaşıyorum sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 taktıgın usbler de sorun oldugunu sanmıyorum buyuk olasılıkla harddisc problemli,bad sector var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aynı usb girişlerine modem ve usb çoklayıcı takıyorum sorunsuz tanıyor.işin kötüsü harddisk üzerinden film açmaya ya da bilgisayara taşımaya kalkmayana kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyor harddisk.eğer bu tür bir işlemi yapmaya kalkarsam aygıt tanınmadı hatası oluyor.demek istediğini anlayamadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok mu bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 son kez uplıyorum.en azından aranızda taşınabilir harddisk kullanan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 laraken kullanıyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 direk hd den olabilir. hani çok hassas aletler ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. dosya atmıyorken çıkarırsan çok sorun olmuyor yine de, düşürmek falan çok sakat. hemen olmasa da ilerleyen zamanlarda sakatlık çıkarabiliyorlar. edit: ayrıca neyi sanıon dingil? externalı versene versene diye ortada dolaşan sen değilsin sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 3 aydır harddiski vercem diyip vermeyen bi hıyar olunca acaba harddiski kaybetti mi ulan yoksa harddisk yok mu diye merak ediyo insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ahauah gel al olum :D nese konu dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şimdi güvenli kaldırmayı unuttuğumdan beri.ya usb de sorun oluştu ya bişeyler oldu bilmiyorum ama.sürekli bağlantısı gidip gidip geliyor.bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 birden fazla bilgisayarda denedim hepsinde sorunsuz çalışıyor alet.format atıcam bir şeyler yapıcam bakalım bi çözüme ulaşıcak mıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar