Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Tarantino En İyi Filmi Hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-Pulp Fiction
2-Reservoir Dogs
3-Jackie Brown
4-Kill Bill

bence reservoir dogs.
hastayım.......:)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 20 Nisan 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
Kill Bill i ben olsam 4 e koymazdim, ama secim yapmak da cok zor be soru cok kazik yani geometri ver cozerdikm bu soruyu dusunsem saatlerce usstesinden gelemem...

zaten adam 4 e falan koymamıs kı
sıralamıs tarantınonun butun filmlerini
sorada 2. sıradakini en güzel demiş
Mesaj tarihi:
aynen öyle ;-)![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
pulp fiction en iyisi kesinlikle, reservoir dogs da ikinci sıradadır..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
walla listede göremedim ama bence four rooms ( dört oda) süpperdi. tim roth aşmıştı kendini..[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 20 Nisan 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
walla listede göremedim ama bence four rooms ( dört oda) süpperdi. tim roth aşmıştı kendini..

tim roth harikaydı ama filmin tamamın da onu yöneten Tarantino deyildi ve tabi kısa filim sayılır listeye girmrmesi doğal[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin...
  • Yeni Oluştur...