Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 1-Pulp Fiction 2-Reservoir Dogs 3-Jackie Brown 4-Kill Bill bence reservoir dogs. hastayım.......:)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pulp pulp pulp fiction.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Dorsia, 20 Nisan 2004 18:49 tarihinde demiş ki: Kill Bill i ben olsam 4 e koymazdim, ama secim yapmak da cok zor be soru cok kazik yani geometri ver cozerdikm bu soruyu dusunsem saatlerce usstesinden gelemem... zaten adam 4 e falan koymamıs kı sıralamıs tarantınonun butun filmlerini sorada 2. sıradakini en güzel demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 1-Pulp Fiction 2-Reservoir Dogs 3-Jackie Brown Bunların hepsi Tarantino nun en güzel filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aynen öyle ;-)![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pulp fiction ve kill bill bence[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pulp fiction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pulp fiction en iyisi kesinlikle, reservoir dogs da ikinci sıradadır..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 1.pulp 2.rezervuar[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Pulp Fiction..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 walla listede göremedim ama bence four rooms ( dört oda) süpperdi. tim roth aşmıştı kendini..[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 1-Reservoir Dogs[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 abi ben hala pulp ı izlemedim dvd sini aldım duruyo offf zaman yok ki[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Trojanmistress, 20 Nisan 2004 23:01 tarihinde demiş ki: walla listede göremedim ama bence four rooms ( dört oda) süpperdi. tim roth aşmıştı kendini.. tim roth harikaydı ama filmin tamamın da onu yöneten Tarantino deyildi ve tabi kısa filim sayılır listeye girmrmesi doğal[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pulp müthiş kill bill öte bir olay[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kill bill hoş pulp fiction daha hoş[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pulp Fiction ve Foru Rooms derim de başka bişi demem yane[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 pf ben gidemedim kill bill e bu haftada 2. si gelcek zaten tüh[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Bıshop, 20 Nisan 2004 20:28 tarihinde demiş ki: 1.pulp 2.rezervuar bundan[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar