Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 balgata gel bızım cafeye. full uo oynarız senınle. burda calısıyorum bende hem.[signature][hline]$aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 02 Nisan 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yanlıs mesaj oopss [Bu mesaj Deli333 tarafından 02 Nisan 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Karanfilde var birsürü net kafe en güzeleleri orada ve bahçelide ama sana karanfil yakın... Valla oradakiler güzel makinalarda güzel Karanfildekiler artık dene bak ikş üçüne hangisini beyenirsen :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 olgunlar da kocatepe camisinin tam karsi kosesinde turc.net cafe var iyi muhabbet döner nbl eski metalon tayfasi takilir[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oralarda bi coolhand hatırlıyorum ben ama...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 coolhand dandik. en son gittigimde 3-5 makine vardi, internet bilem yoktu.. Mithatpasa caddesinin paralelinde Bayindir 2 var.. Bayindir caddesi, Yüksel Caddesi ile kesisiyor, sonra yüksel, mithatpasaya devam ediyor.. Yüksel Kirtasiye'yi bilirsin belki.. Onun önünde okul var.. O okulun kösesini dönüyorsun, ilerliyorsun, Bayindir'in devaminda sag tarafta Cok SIK gittigim bir kafe var gayet güzel.. uzun zamandir gitmiyorum adi neydi net hatirlamiyorum.. Ama çok iyi bir yer garanti ederim.. alt katta süper makineler var..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 üstteki cafeyi hatirladim, Dogus Cafe.... sonra blue var, o da baya ünlü.. olgunlar sokaktan karanfile dönüyorsun.. binanin önünde zaten RS Cafe felan yaziyor.. o binanin içine girip üst kata çikiyorsun. Bir internet cafe var.. Bir de onun bir üstü RS Cafe (Rock Station cafe) yaninda da Blue Net Cafe.. Blue ünlü bir yer. Alt kattaki kafe öyle olmasa da, Blue baya ünlü..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya bi zamanlar sanal wardı time' ın altındaydı noldu onlara hala duruolar mı yerlerinde? Time kapandı biliom da sanal duruo mu? Ora da guseldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Nisan 2004 18:38 tarihinde demiş ki: üstteki cafeyi hatirladim, Dogus Cafe.... sonra blue var, o da baya ünlü.. olgunlar sokaktan karanfile dönüyorsun.. binanin önünde zaten RS Cafe felan yaziyor.. o binanin içine girip üst kata çikiyorsun. Bir internet cafe var.. Bir de onun bir üstü RS Cafe (Rock Station cafe) yaninda da Blue Net Cafe.. Blue ünlü bir yer. Alt kattaki kafe öyle olmasa da, Blue baya ünlü.. O unsuz dedigin cafe su anda ankarada ki ultima piyasasında unlu 2 cafeden biri [server Darkvenue] Ayrıca her turlu online oyunun oynandıgı ender cafelerden biri[daoc,swg,night online,ragnarog online,horizons...] Bekleriz Uno net :)) Reklamalarrr[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Chatlak net cafe sümer 2 sokak ankaranın en iyi kafesi bence[signature][hline]www.bf42tr.com Türkiye'nin Battlefield 1942 Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ünsüz demedim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 çankaya'da genç cafe diye biryer var yemek hizmeti var atakule'ye gidip oradan çankaya lisesini bulup aşağıya inersen börekevi var sonra arada sokak sonra hemen köşede makinaları yeni ve oldukça iyi 2 kere gittim ama tavsiye ederim...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 BatıSınemasının orda solunda bır kafe var oldukca temız ve sakın ortamı var CS cıler az bıraz gurultu yapıyor ama... neyse orası ıyıdır cok uzun zaman oldu gıtmeyelı...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 actiona git kızılayda . bide meşrutiyet köprüsünün sakarya ayağında bir cafe var ama adını bilmiyorum . uo yok fakat güzeşdir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 genel olarak analtılmış zaten kızılay ve yakın yerleri baz aralak en iyi 3 alternatif(bence) 1-sanal(batı sinemasının orada) 2-doğuş 3-blue doğuş ve bluenun yerler yukarda yazıyordu galiba üşendim baştan anlatmaya :) eğer uo istiyorsan bunlarda çok yaygın olduğunu söyleyemeyecğim. yani hepsinde mutlaka vardır uo da. toplu bir şekilde uo oynanmıyordur az kişi görüyorum ben uo oynayan diğer oyunlara oranla. uo için yuakrda biri kendi kafesini söylemiş herhalde. baya bir zamandır gitmedim oraya ama orada oynanıyorsa deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bilmiorum ya coolhande hiç ısınamadım ben hehe. hatta baya zamandır da gitmedim. zaten arkadaşlar oraya çağırmadıkça gitmiyorum. neden bilmiyorum ama kanım ısınmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bende menemen yiyim bari...bide kola...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sanal War tbmmnin karşısında batı sinemasının altında bide ayça war sakaryada gideceksen buralardan birine git [Bu mesaj Serkanow tarafından 03 Nisan 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 CoolHand in yeni yeri; Hatay sokak 24/4 seçkinler dershanesi yanı. Ayrıca CoolHand avaturk uyesimidir nedir öyle bişiysi olduğu için avaturkte satılan herturlu cart curt u CoolHand dede bulabilirsiniz. Ayrıca gelince azmo fln karşılasırsınız belki ben genelde ordayım ama ordaki odalarda cs oynuyor olurum genelde. :D Bugun 2 kişi gelip swg almış acaba bizden birilerimi merak ettim. Swg almak isteyenler bana msg atsın belki biraz indirim yoluna gidebiliriz bunca zamandır müşterisiyiz artık yaparlar bişiler :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: homoid, 03 Nisan 2004 01:12 tarihinde demiş ki: CoolHand in yeni yeri; Hatay sokak 24/4 seçkinler dershanesi yanı. Ayrıca CoolHand avaturk uyesimidir nedir öyle bişiysi olduğu için avaturkte satılan herturlu cart curt u CoolHand dede bulabilirsiniz. Ayrıca gelince azmo fln karşılasırsınız belki ben genelde ordayım ama ordaki odalarda cs oynuyor olurum genelde. :D Bugun 2 kişi gelip swg almış acaba bizden birilerimi merak ettim. Swg almak isteyenler bana msg atsın belki biraz indirim yoluna gidebiliriz bunca zamandır müşterisiyiz artık yaparlar bişiler :D:D arkadaşla gelip aldik (: neyse artik[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 banada cd çekimi yapan yer alzım ya cd-writer yok bende 10mb lık bir dosya yükleticemonu cd e çektirtcem, yok o cafede çekiyolarmı[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 cafe de net vardı güzeldir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: yok, 03 Nisan 2004 13:23 tarihinde demiş ki: Tekrar merhaba; Ya ben Ankara'nin yabancisiyim. Siz baya bi yer soylemissiniz ama ben bilmiorm hicbirini.. Kizilay'da etrafi tanimaya calisirken "Ayca Internet Cafe" diye bir yer buldum. Baglantisi cok guzel. Su anda bf 1.6 patchini cekiyorum. 100.0 KB/sec den dusmuyor dl hizi. Yarim saat oldu 150MB'i indi bile :) Ama Incirli taraflarinda boyle baglantisi ve makineleri ve tabiki ortami iyi olan(gerci burda pek iyi denilemez) net cafe varsa bana Incirli Lisesi'nin ordan tarif edin. Ben Lisenin tam karsisinda ikamet ediyorum. [Bu mesaj yok tarafından 03 Nisan 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] ben ddim sna çok güzel bi yer biz dersaneden sonna gidioz oraya git bence[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bahçelievlerde Cyber Tech Cafe var. İstersen gel elimizden gelen herşeyi yaparıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Online oyun oynamak istiyosan uno net yani bizim cafeyi oneririm ama cs war craft oynayacam dersen blue ve cool hand en iyileri[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar