Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 graul black orc invite edin babuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ataklardan söz açılmışken, "deals 300 damage" falan var mesela son rank olarak, baz değerler mi bunlar yoksa scale oluyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 scale oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Absolut said: Eğer hemen ölmekten sıkılıyorsanız, ilk dalan siz değilseniz kazanma şansınız %10 olsun istemiyorsanız Witch Elf oynamayın :) We çok iyi bir class bence damage çıkışı baya yüksek. yanına bir tank + dps verdin mi duman ediyor assistle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pvp'nin tankımı olur yahu, bugunki olaylar o tanklara dalma falan, ilerde olurmu öle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oha tanksız pvp mi olur. Tanka kimse dalmaz zaten combatta en sona kalırlar. Tankın içi healerların götünü kurtarmak zaten skilleri de ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 taunt var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hold the line var, gayet güzel PvP'de. 3 tane tankı koy öne, geç arkasına, %45 evasion from ranged attacks, daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 WE WAAAGH YOU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bütün ordermı ranged bu ne bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hepsi eski daoc oyuncusu işi biliyorlar demek :p daoc ilk çıktığında ranged karakterler herkezi eziyordu, yaklaşık 3 ay kadar, sonra 2 yıl boyunca kimse yüzlerine bakmadı :) Mythic aynı politikalarla gidiyorsa 5 ay sonra ezecek karakteri şimdiden söylemek mümkün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende buraya yaziyim dedim yeni topic açmak istemedim.Şimdi headstart a başlamak istiyorum ama collector editionda cok pahali geliyor.Şimdi pre-order alsam 20 ytlye sora 18inde standart edition alsam gene 15inde headstartta oynuyabilcem degilmi ? bana daha ucuza patlicak boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pre order 20 ytl ye almiosun galiba o sırf open beta içindi. Şu an normal oyunu 70 ytl e satın aliosun pre orderla. Onlar sana early access keyini gönderiolar en azından ben öle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tamamda normal standart editionla 18 inde başlicaz.Ama oyun 15inde erken olarak başlamicakmi? Headstarta preorder keyi olan yada ce keyi olanlar erken başlamicakmi ? Yanliş anladin galiba ben sadece pre orderla oyuna girmeyi kastetmiyorum.Preorder+standart edition alarak hem ce den daha az vermiş olucam hemde 15 inde erken olarak başlamicakmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/ContentTheme/pbPage.warhammerUK bak mesela şurdan pre order ettim ben. karşılıında şunları alacaksınız dio 35 pounda. Pre-Order Now for £34.99 and receive... Open Beta Access - Be one of the first players to experience the glory of battle and the thrill of WAR! said: Live Game Head Start! - Begin your adventures in The Age Of Reckoning before the raw recruits arrive! Bonus In-game Items... Rittenbach's Portable Camp - Rest your weary soul and heal your wounds between battles at this portable camp site with Rittenbach's Portable Camp. Guardian's Iolite Band - Enhance your stats and cast "Touch of Spirit," increasing your chance of doing additional spiritual damage with each hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Orks iz da biggest and da strongest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 da meenes' an' da greenes' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok mu kimse oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 BEn işteyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar