Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 graul black orc invite edin babuslar
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ataklardan söz açılmışken, "deals 300 damage" falan var mesela son rank olarak, baz değerler mi bunlar yoksa scale oluyorlar mı ?
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Absolut said: Eğer hemen ölmekten sıkılıyorsanız, ilk dalan siz değilseniz kazanma şansınız %10 olsun istemiyorsanız Witch Elf oynamayın :) We çok iyi bir class bence damage çıkışı baya yüksek. yanına bir tank + dps verdin mi duman ediyor assistle.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pvp'nin tankımı olur yahu, bugunki olaylar o tanklara dalma falan, ilerde olurmu öle şeyler.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oha tanksız pvp mi olur. Tanka kimse dalmaz zaten combatta en sona kalırlar. Tankın içi healerların götünü kurtarmak zaten skilleri de ona göre.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hold the line var, gayet güzel PvP'de. 3 tane tankı koy öne, geç arkasına, %45 evasion from ranged attacks, daha ne?
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hepsi eski daoc oyuncusu işi biliyorlar demek :p daoc ilk çıktığında ranged karakterler herkezi eziyordu, yaklaşık 3 ay kadar, sonra 2 yıl boyunca kimse yüzlerine bakmadı :) Mythic aynı politikalarla gidiyorsa 5 ay sonra ezecek karakteri şimdiden söylemek mümkün hehe
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende buraya yaziyim dedim yeni topic açmak istemedim.Şimdi headstart a başlamak istiyorum ama collector editionda cok pahali geliyor.Şimdi pre-order alsam 20 ytlye sora 18inde standart edition alsam gene 15inde headstartta oynuyabilcem degilmi ? bana daha ucuza patlicak boylece
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pre order 20 ytl ye almiosun galiba o sırf open beta içindi. Şu an normal oyunu 70 ytl e satın aliosun pre orderla. Onlar sana early access keyini gönderiolar en azından ben öle yaptım.
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tamamda normal standart editionla 18 inde başlicaz.Ama oyun 15inde erken olarak başlamicakmi? Headstarta preorder keyi olan yada ce keyi olanlar erken başlamicakmi ? Yanliş anladin galiba ben sadece pre orderla oyuna girmeyi kastetmiyorum.Preorder+standart edition alarak hem ce den daha az vermiş olucam hemde 15 inde erken olarak başlamicakmiyim ?
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/ContentTheme/pbPage.warhammerUK bak mesela şurdan pre order ettim ben. karşılıında şunları alacaksınız dio 35 pounda. Pre-Order Now for £34.99 and receive... Open Beta Access - Be one of the first players to experience the glory of battle and the thrill of WAR! said: Live Game Head Start! - Begin your adventures in The Age Of Reckoning before the raw recruits arrive! Bonus In-game Items... Rittenbach's Portable Camp - Rest your weary soul and heal your wounds between battles at this portable camp site with Rittenbach's Portable Camp. Guardian's Iolite Band - Enhance your stats and cast "Touch of Spirit," increasing your chance of doing additional spiritual damage with each hit.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Orks iz da biggest and da strongest!
Öne çıkan mesajlar