Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiwar Open Beta Guild.

Mortis

Öne çıkan mesajlar

hepsi eski daoc oyuncusu işi biliyorlar demek :p

daoc ilk çıktığında ranged karakterler herkezi eziyordu, yaklaşık 3 ay kadar, sonra 2 yıl boyunca kimse yüzlerine bakmadı :)

Mythic aynı politikalarla gidiyorsa 5 ay sonra ezecek karakteri şimdiden söylemek mümkün hehe
Sosyal ağlarda paylaş

bende buraya yaziyim dedim yeni topic açmak istemedim.Şimdi headstart a başlamak istiyorum ama collector editionda cok pahali geliyor.Şimdi pre-order alsam 20 ytlye sora 18inde standart edition alsam gene 15inde headstartta oynuyabilcem degilmi ? bana daha ucuza patlicak boylece
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda normal standart editionla 18 inde başlicaz.Ama oyun 15inde erken olarak başlamicakmi? Headstarta preorder keyi olan yada ce keyi olanlar erken başlamicakmi ? Yanliş anladin galiba ben sadece pre orderla oyuna girmeyi kastetmiyorum.Preorder+standart edition alarak hem ce den daha az vermiş olucam hemde 15 inde erken olarak başlamicakmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/ContentTheme/pbPage.warhammerUK

bak mesela şurdan pre order ettim ben. karşılıında şunları alacaksınız dio 35 pounda.

Pre-Order Now for £34.99 and receive...
Open Beta Access - Be one of the first players to experience the glory of battle and the thrill of WAR!

said:
Live Game Head Start! - Begin your adventures in The Age Of Reckoning before the raw recruits arrive!

Bonus In-game Items...

Rittenbach's Portable Camp - Rest your weary soul and heal your wounds between battles at this portable camp site with Rittenbach's Portable Camp.
Guardian's Iolite Band - Enhance your stats and cast "Touch of Spirit," increasing your chance of doing additional spiritual damage with each hit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...