smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Var mı izleyen? Bişeyi kaçırdım çok merak ediyorum nasıl oldu, takip eden varsa soruma cevap verebilir mi? Bizim high commander'la Mary Albright neden ayrılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 katıla katıla güldüğüm yegane sitcomlardan. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 En komik dizilerden biri. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum kaçırmışım oraları. Ama hakkaten ağladığım yer bi bölümde herif peçetelikten peçete çekince yerine yenisinin geldiğini görünce şoka girmişti, adamın orada "ALIYORUM ALIYORUM ORDA KALIYOR" suratı muhteşemdi. 2 tane Oscar adaylığı var zaten o herifin, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aa kaçırdım o bölümü! hiç kaçırmamaya çalışıyordum arada baya kaçırdım ama malesef. Şahaneymiş sahne, gözümün önünde canlandırabiliyorum :) Oscar adaylığı nedenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Terms of Endearment ve The World According to Garp filmlerinden Oscar adaylığı varmış. Dizinin de 2 tane Golden Globe'u, 5 tane Emmy nominationı, 3 tane de Emmy kazanmışlığı var. Baya iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sağol evet dizinin iyi olduğuna hiç şüphem yok zaten :) gerçi ilk sezonu daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar