Laptop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Merhabalar arkada$lar karar veremedim bir yardımcı olursanız pek bilgim yok lap top ile ilgili 2 tane lap top var özelliklerini yazıyorum 1.Beko :INTEL p4 2.6 512 ddr ram 30 gb hdd , cdwriter,dvdroom,cdroom cdroom ve 128 ekran kartı(13 ay taksit aylık 223.500m) Peşin 2 milyar 400 milyon http://www.beko.com.tr/kampanya_ocak/bilgisayar.phtml web adresi burada bi bakın lütfen 2.Hp Intel p4 2.4 512 ddr ram 40 gb hdd , cdwriter,dvdroom,cdroom cdroom gf4 128 ekran kartı 1450$ (taksit yok) Bu konuda bilgisi olan arkada$ varsa lütfen bana yardımcı olsun bu hafta alacagım ama arada kaldım tşkler [Bu mesaj Laptop tarafından 18 February 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 2. si daha iyi .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Laptop Alacagım (Yardım) 0 Laptop lol koptum beko herşekilde sux... sakın alma[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 notebookta ibm hp toshiba dell turu markalardan vazgecilmemesi gerekir cunku: kalitelidirler driverlarini bulmak upd8 etmek basittir garantisi harbi garantidir(ibm notebook un optical drive i bozulunca eskisi 16x yazmasina raamen yeni 24x i ellerinde o anda 16x olmadii icin ve gelmesinin 1 hafta surecei icin fark almadan taktilar, buna benzer bisii de arkadasim toshibada yasadi. eminim ki dier buuk markalar da yapiodur bunu) ben ibm kullaniorum ama tavsiyem ibm almaman konusundadir goruntusu bence cok kotu:) bi de abi bizim zamanimizda 128mb ekran karti yoktu yaw notebook a:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben de laptop aliciim, hp compaq alicim galiba ama kararsizim, o paraya insan iki tane masa ustu alir... bilgisayar alincaksa bence uzmanligi bilgisayar uzerine olan bi markadan alinmai. beko sonucta bi beyaz esya markasi o konuda uzmanlasmis bilmem yaniliyormuyum[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bilgisayar alınacaksa marka alınmamalı! artık laptop bile toplanabiliyor.ne gerek var markalara o kadar para vermeye.ama laptop ayrı bi olay tabi garanti daha gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Laptop, 17 Şubat 2004 23:13 tarihinde demiş ki: 1.Beko :INTEL p4 2.6 512 ddr ram 30 gb hdd , cdwriter,dvdroom,cdroom cdroom ve 128 ekran kartı(13 ay taksit aylık 223.500m) Peşin 2 milyar 400 milyon 2.Hp Intel p4 2.4 512 ddr ram 40 gb hdd , cdwriter,dvdroom,cdroom cdroom gf4 128 ekran kartı 1450$ (taksit yok) ben ikinicisini aldıydım. canavar gibi de çalışıyor. (bendeki 1024 ram ve 1450$ benimki de.. hayırdır inşallah.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 p4 cpu lar olmadi notebooklara.isinma sorunu cikardilar o yuzden mobile islemci ardinda centrino geldi zaten bence mobil islemcili al.senin yerinde olsam marka olarakda fiyat kalite acisindan tohshiba ve ibm i tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bence kesinlikle toshiba almalısın gayet güzel özellikleri olup omnitek'ede bağlanabilirsin ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Datron iyidir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 "toshibaları ekranları ilk sene sonunda renk atar, alma" dedilerdi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 IBM in görüntüsü biraz "kalas" gibi diğerlerine göre evet, ama hedef kitlesi gösteriş meraklıları değil işi bilen, görüntüye değil işleve önem veren insanlar bu nedenle de ana görüntü hep aynı senelerdir; çünkü amaç açınca woow dedirtmek değil, "allah kahretsin" dedirtmemek .. Ha misal bizim okuldaki tiki tayfanın elinde HPler var hepsinin ama, WI-FI ile icq ya girmekten başka bişi yapmıyorlar. Arkadaşa istatistik işlemleri için R diye bir program lazım, adam HP makinada linux sistemde bile göçmeler yaşıo ... yani IBM e *ok atmayalım, bu linux a b*k atmaya benzer sonra; ben yanar döner makina istiyorum çok da fazla resource tüketici işler, sınırları zorlayıcı çalışmalar yapmayacağım diyecek olanlar HP alsın, Toshiba alsın hatta Beko alsın ekranı falan dönüo ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ya Beko falan alma sakın. Toshibalarıda önerebilirim sana. Bence laptopta markadır Toshiba.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hp derken bende compaq var cok memnundum taki dvd bozulup alet fazla ses cikarmaya baslayincaya kadar... garanti kapsaminda oldugumicin hindistandaki customer servicele ugrasmak zorundakaldim2hafta sonucunda gonderebildim, amerikadaki musteri servisi sorunlu turkiyedekini bilmiyorum ama sonucta bedava kapidanalip geri gonderiyolar... bu sorun disinda alet cok iyiydi oyle basit bi isle komplex bi is arasindaki farki anlayamadim anlatirsaniz daha iyi ornek veririm, ama arkadasimda ibm varken bende compaq vardi ve benim aletin performansi daha iyiydi tabi onun ki 256mb onuda dusunmek lazim yine de ibm cok kasiliyo is yaparken. bu mesaj saf gibi nickini degistirmeyi unutan green_martian tarafindan yazilmistir [Bu mesaj Unclecan tarafından 08 Nisan 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Norton_Antor, 07 Nisan 2004 19:30 tarihinde demiş ki: bilgisayar alınacaksa marka alınmamalı! artık laptop bile toplanabiliyor.ne gerek var markalara o kadar para vermeye.ama laptop ayrı bi olay tabi garanti daha gerekli Oha nası toplanıyor ? ne kadara patlıyor ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 arkadaşın laptop toplanıyor dediği dandik bir laptop alıyorsunuz üstüne harddisk ram vs eklentisi ya da geliştirmesi yapıyorsunuz. pek akıl karı değil bence.. markalar arası hız farkına gelince. aynı işlemciyi aynı rami aynı harddiski aynı zırtı aynı pırtı kullanan iki farklı marka arasında nasıl bahsettiğiniz kadar bir uçurum olabiliyor onu anlamıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 toshibaları tavsiye ederim bende[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 toshiba iyidir asusda baya iyi bende asus a25h modeli var kullanıyorum çatır çatır çalışıyo hiçbir sorunu yok.ama anladığım kadarıyla sen ekran kartı ayrı bir laptop istiyorsun işte asusun tek dezavantajı bu çünkü anakartı sis m 650 marka yani= anakart+onboard ekran kartı şeklinde...[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Laptoplar toplanıyo. ebay.com'da buldum ben bi tane aşmış biraz. Böle 1gb DDR ram, en son çıkan pentium hangisiyse o, 80gb 7200 rpm HDD, ati radeon pro 9600 lü falan bişeydi. 1749 dolar. Ama ne garanti var ne bişi, güvenilmez. Yakın zamanda laptoplarda toplama alınacak tabiki ama bence daha zamanı değil.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar