0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 smash said: evet işte bana onu yapıcaklar çok korkunç gerçi hafif çıkar dedi dişçi o zaman çekeriz dedi işte 23 yaşında çıkar dedi korkuyorum 23 yaşında gelmekten Korkunun ecele faydası yok malesef.Ne kadar korksan da belli etmiyiceksin. Ayağına dökülen bir bardak kaynar çay da olsa yandığını belirten bi ifade göstermiyeceksin.Misafirler var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eisenheim said: kadın dişçiye ve şoföre hayır ! Dişçiyi bilmem de şöföre hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dişçi kızı bilmem de, bayan basçılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi tanesi mikromotorla(şu uyuz sesli diş oyan alet) yanağımı delmişti. başka bitanesinin gücü öküz gibi dişimi çıkarmaya yetmeyince, çıkarabildiği kadar haliyle beni bırakıp, güçlü bi arkadaşını aramaya gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 valla benim şu öndeki dişlerden biri tavşan dişi midir ne derler bilmiyorum çıkmamıştı, önce hatunun biri diş etimi çizdi falan baktı yapamıcak doçent bi amcaya gönderdi doktor amca eline elektrikli testere alıp bi güzel dağıtmıştı ortalığı. acımıştı biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi erkek dişçiye gidilirmi deli misiniz? Eşek şaapar gibi abanıcak nezaketten bi haber öküz öküz davranacak. Ben bayan dişçimden çok memnunum çok severim kendisini. Ayrıca bize tanıdık işi yapıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benim 20likleri alan dengesiz yandaki dişide oymuş hafifçene. ona uğraştım bide. türk kahvesi hatırı olmasa dava ederdim adamı. yetenekli birini bulun 20 lik diş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ya bunların hepsini geçelim. Dişçi bir bayanla çıkmak istenir mi acaba? Düşünsenize... Öpüşürken içinden sürekli "Hmm sağ arka alt azı dişine çürüme var, sol üst azı dişlerinin dolgusunun değişmesi gerek, acaba şuraya protez mi yapsak?" gibi düşüncelerin geçtiğini düşünüp paranoyak olur 7/24 diş fırçalayan bir insana dönerdim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahah babamın arkadaşının eşi dişçi. en çok bakteri o saatlerde faaliyete geçiyor diye her gece 3te kaldırıp diş fırçalatıyor ev milletine. olmaz olmamalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 DoruK said: ahah babamın arkadaşının eşi dişçi. en çok bakteri o saatlerde faaliyete geçiyor diye her gece 3te kaldırıp diş fırçalatıyor ev milletine. olmaz olmamalı =) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bir dişi çekerken fazla güç kullanmak işini kolaylaştırmaz hatta dişi kırarsın filan zorlaştırır, önemli olan tekniği, nerden nasıl kuvvet uygulayacağını bilmektir. diş hekimliğinden bu sene mezun oldum sınıfımında 2/3 ü kızdı ama bir dişi çekerken erkeklerin yaşamadığı ekstra bir problem yaşayanını görmedim, kendimde yaşamadım öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 DoruK said: ahah babamın arkadaşının eşi dişçi. en çok bakteri o saatlerde faaliyete geçiyor diye her gece 3te kaldırıp diş fırçalatıyor ev milletine. olmaz olmamalı =) öeh, insan delirir yaa demek ki diş macunu reklamlarındaki ubermutlu dişçi ailesi konsepti yalanmış. hani böyle heyooo babam dişçi, bakın solar santral gibi ışık yansıta yansıta sırıtıyorum reklamları vardır ya... meğersem mutsuzluğun fotoğrafıymış onlar:'( tabii münferit te olabilir. ama bu konuda saplantıları varsa hayatı çekilmez kılabilecek bir olay cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bide o reklamlardaki dişçiler cebinde diş macunu taşıyor o adamlar bir harika derim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar