Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?Kaspersky Bitdefender?

stingbull

Öne çıkan mesajlar

Kaspersky idir ben daha çok severim daha ayrıntılı daha profesyonel. Bitdefender daha amatör kullanıcılar için diyebilirim. Ama ikisi de virus konusunda kaliteli, ikisinden birini de kursan yeter de artar.

Bir de bu lisans lisans diyor patideki herkes ben kaspersky'ı da bitdefender'ı da lisanssız paşalar gibi kullanabiliyorum full sürüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bitdefender 2008 kullanıyorum lisanslı.. Tecrübelerim şu şekilde:

Artıları:
- Bilgisayarda var mı yok mu anlamıyorum. Hiç kasmıyor..
- Güncellemeleri mükemmel. Her gün mutlaka güncel virüs tanımlamalarını alıyor.
- Arayüzü çok basit. Pek çok AV'deki gibi trilyon tane tuş vs yok.
- McAfee falan gibidakika başı bir soru sorup veya bir uyarı verip adamın canını sıkmıyor. Cidden zeki.. İlk bir iki gün soracağını soruyor, sonra paşa paşa oturuyo köşede.
- Arama tarama muhabbeti eski BitDefender'lerde inanılmaz uzundu. Tamam adamların sloganı "defend your every byte" ama o kadar da olmaz diyodunuz. Şimdi normale dönmüş..
- Bir şey bulursa mutlaka siliyor. Öyle Norton gibi "şunu denedim olmadı, bunu da yapamadım. Öyleyse kendi b.kunu kendin temizle" demiyo.

Eksileri:
- Bir tane eksi yönünü tespit ettim: Sıkıştırılmış dosyaları taramıyor! Bu da epey bi eksi yön işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Bitdefender Total Security kullanıyorum şu anda. Antivirüsten daha fazlası haliyle. Bağlandığım network her değiştiğinde bana güvenilir olup olmadığını soruyor, ona göre herşeye izin veriyor ya da herşey için benden onay alıyor.

En sevdiğim özelliklerinden biri.

Hem gelişmiş hem de basit şekilde kullanabiliyorsunuz ayar yapmak isterseniz. Ya da game mode'a alıp size hiç bir şey sormamasını sağlayıp güzel güzel oyun oynuyorsunuz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu inat etme. Duzgun bir koruma saglamiyor crack'lendiginde ve haberin de olmuyor. Maharet istiyormus. Herkes keriz bir sen akilli kirip kullanabiliyorsun di mi ...

Yaziyor internette nasil crack'leyebileceginiz. Uyuz ve uzun bir islem ve kesinlikle guvenilmez. Kaldi ki patch'lerinin hemen hepsi de cesitli zararli yazilimlar ihtiva ediyor. Akil kari is degil.

Dahasi bu kadar memnunsan ver parasini satin al ki adamlar hakkini alsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir öğrenci olarak yazılımlara para verecek kadar gücüm yok :). Ayrıca düzgün bir koruma da sağlıyor, hem de fazlasıyla düzgün. Tabi ben de tasdik etmiyorum parayla almak daha iyi, ben de almak istiyorum ama antivirusu lisanslı almak için verebileceğim param şu anda yok. Tabi işlerimi büyütmeye çalışıyorum ve yeterince para kazandığım vakit windowsuna kadar herşeyi orjinal kullanırım. Unutmadan, zararlı yazılım filan da yüklemiyor, tabi adam gibi programını bulursan. Diyorum ya maharet istiyor işte, gelip burada bana böyle asabiyet göstermen de hoş olmadı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Antiviruse para vermeden önce kullandığım programlara photoshop dreamweaver windows gibi sistemlere para vermem gerekir önce bunlar sonra antivirus gelir. Antiviruse vereceksem bunlara da veririm ki bunların toplamı yüzlerce dolar eder. Ama tabi ki verecem, inşallah bu programlar sayesinde benim kazancım artacak ve ben de bu programlara haklarını vereceğim.

Benim durmak istediğim nokta zaten bu değil. Yani lisanssız kullanılabiliyor, herkes lisanssız kullanılmıyor diyor onu düzeltmek istedim sadece :). Ha zor tabi, mesela kaspersky keylerini sürekli blackliste alıyor, her ay ortalama yeni key bulmanız gerekiyor. Temiz ve sağlıklı olan parasını verip kullanmak tabi ki. Ama di'nin bi sen mi akıllısın diyerek olaya yaklaşması hoşuma gitmedi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

O fikrim değil benim, anlaması çok zor mu ben mi anlatamıyorum nedir sorun :/

Antivirusten önce windows'u lisanslı almak gerekir. Windows'u lisanssız kullanıp da antivirusu lisanslı kullanmak pek de normal değil. Sonra en çok kullandığım elim ayağım olan programları lisanslı almam gerekir. Sonra antivirusü lisanslı almam gerekir. Yani öncelik meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...