Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Merhaba arkadaşlar. Gene üniversite ile ilgili birkaç sorum olucak. Şimdi ben yarın bilgisayar yeterlilik sınavı olduğunu öğrendim. Aslında sınavın adınıda tam bilmiyorum ama amacından bahsedeyim siz bilirsiniz elbet(: Şimdi bu sınavı geçersem bilgisayar derslerinden muaf olucakmışım. Asıl sorum: Bu sınav zor mudur? Ben geçebilir miyim, neler soruyorlar filan, bilgisi olan aydınlata bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi bölüm ne ki senin yav kafam karıştı bak sosyal bilimler bilgisayar flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 temel bilgisayar bilgilerini sorarlar. aslında sınavın kendisi zor olmaz ama ingilizce eğitim göreceksiniz sınav da ingilizce olur orada biraz şaşırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Az çok bilgisayar biliyorsan yarım saatte bitirir çıkarsın. Bizim zamanımızda ram nedir, cpu nedir, word ne işe yarar gibi sorular vardı. Etrafımdaki 9 kişi de benim sayemde muaf olmuştu dersten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 powerpoint excel word sorarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 geçersin yeğenim merak etme. word excel bilgisayar bilgisi soruyolar. bilgisayarı aç kapat falan. sınav yazılı mı yoksa bilgisayarda mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 GENE HACKMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Uyanamadım gitmedim sınava sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar