0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hemde ne bug. Ahanda dotaya da acıcam.Official siteye de yolladım.Ama olmaz ki böyle ya,zaten kasmıs bir luna aldı bide dd yi bitirdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 birisininin şişesinden dusmus olabilir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 şişeden düşmüş :S bugmi bu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 şişeden hangi durumda düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 oyun buğulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 -Neiloth- said: şişeden hangi durumda düşüyor? Şişenin ağzı açık kalınca. Heh heh heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Skyfire said: photoshop replay upload yapıyorum.45. dakika ve şişeden düşen rune. Edit: upload :) http://rapidshare.com/files/177819705/rune_bug.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 asıl bug, twin head dragonda chimera mıydıneydi barathdada var aynı olay, hep a + sol clik le özel vuruslarını yapabiliyor chimerada ates topu atıyor seriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 irmakseverak said: asıl bug, twin head dragonda chimera mıydıneydi barathdada var aynı olay, hep a + sol clik le özel vuruslarını yapabiliyor chimerada ates topu atıyor seriden iyiymiş bi deniyim abuseliyalim wepla'da biraz. Direk gaunlet'la basliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yalanını sevsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 uzduler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 öyle bi bug var nasıl yapılıyo bilmiorum tung a sorun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 O "a + left click" spamleme olayı baratta sadece extra damage için iyi oluyor(du 4 ekimden önce. o zamandan beri oynamıyorum dota) yoksa ittircek diye pek kasamam onun için açıkçası. Jakiro'da da bekleyemem, zaten nasıl bi şans varsa sürekli ikinci kafa da veriyodu alevi alttan bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 a+left olayı axe de de var deniyordu bir ara efsane onlar: ) ben normal attack ı da a+left le veririm böyle şeyler hiç başıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 efsane fln diil de axeın olayını anlamadım noluyo ki axe attack yapınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 a+left ile adama sag clik arasında oyun mekanigi olarak hiçbir fark yokki. Nasıl bug oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Daha çok dönüyorsun diyor bazıları a left e abanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 stout shield alınca daha çok dönmesi gibi bir olayı var axe'in, işkembeden uydurmuyorum gözlemledim yani, vg yapmayı sevmem ama axe için olmazsa olmaz oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 nasıl gözlemledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bence sen yanlış gözlemledin Stoutlu da stoutsuz da aynı stoutla creeplerden daha az damage yediin için belli bi şansla da olsa daha cesaretli oluyosun ve daa çok creebin sana wurması koymuyo pek. O biraz başka şeyle ilgili bence erkekler için özellikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 berserker's call attığımda creeplerin bana dalmasına rağmen çok fazla dönmedi, sonuçta onun sana saldırması lazım ki counter attack yapasın. stout aldığımda ise ranged attacklara bile dönmeye başladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ranged attacklarla meleeler arasında şans farkı yok diye hatırlıyorum ama o biraz şans faktörüymüş denk gelmiş gibi geldi(gerçi ben hep stoutla başlarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar