Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makyajlı C4


paramecium

Öne çıkan mesajlar

POAA (Paticik O Arabayı Alma) ekibi hemen koşun parameciuma C4'ü yar etmeyelim.



Çok bi makyaj da yok zaten. Çok dandik araba şöyle kötü böyle kötü bi araba :) Bayide bile kapı kolu oturmayan araba. Direksiyonu ayrı dönen cins araba. Ayrıca içerisine ses alıyomuş çok fazla bir arkadaşım Astra'sını 3 yıl kullanıp sattı bundan aldı böyle diyor. Performansı iyiymiş 1.6 HDI 110HP olanların.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

40k seviyesinde diesel araç alacaksan eğer en düzgün performans bu araçta, ben ne yapayım :

1.3-1.6 arası hacimde diesel araç alma düşüncesi içersindeyim. Bagajda LPG tankı yüzünden taşımakta olduğum 205/55R16'lık arkadaş sıkmaya başladı beni. 300k km'nin dolmasına az vakit kala baktım emektarı toparlamak için harcamam gereken para, 2.el değerinde en ufak bir kımıldama yapmayacak, o halde 'evlat kol kırılır yen içinde kalır' düşüncesiyle hareket edeyim dedim. Şu 3 modele kadar indirgedim.

Astra 1.3CDTI Cosmo
C4 1.6HDI
Auris 1.4D Elegant

Otomatik vites düşüncesi içersindeyim. Çünkü benim hanım da kullanacak ;)

Otoban kullanımım fazla olduğundan, mümkün mertebe kruuuuz kontrol zımbırtısı düzgün çalışan birşey istiyorum. Her neyse bu 3 modele kadar geldim. Donanımda Cosmo Astra hepsini dövüyor ama motor performansı yüz kızartıcı. 1.6'nın gücü ile C4 ayucuk gibi ön plana çıkıyor. Fakat donanım o kadar iyi değil. Belki dedim, hani olur ya, makyajla beraber donanımda da değişiklikler olmuştur. Şansımı deniyeyim dedim.

Bu arada alınacak araç 2-2,5 yıl kullanılıp satılacak ve bu periyotta araç değiştirilecek. Ondan kelli 2.el değeri de önem kazanıyor.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...