paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selam, Malumunuz C4 makyaj gördü ama hâlâ ortalıkta yok, tarihini bilen var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Plastik patlayıcıya makyaj yapıldığını hiç duymadım. ve evet bu ara iğrenç espri dönemimdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 POAA (Paticik O Arabayı Alma) ekibi hemen koşun parameciuma C4'ü yar etmeyelim. Çok bi makyaj da yok zaten. Çok dandik araba şöyle kötü böyle kötü bi araba :) Bayide bile kapı kolu oturmayan araba. Direksiyonu ayrı dönen cins araba. Ayrıca içerisine ses alıyomuş çok fazla bir arkadaşım Astra'sını 3 yıl kullanıp sattı bundan aldı böyle diyor. Performansı iyiymiş 1.6 HDI 110HP olanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 zaten arabadan gıdım anlayan fransız arabasından uzak durur şu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 o direksiyona laf yok, olması gereken o. airbag sabit kalıyo onun sayesinde + direksiyonu tutman gereken şekilde tutuyosun her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok yok bu mod kaşınıo düşen A sının yanına C yapıştırıcam bi gece.. hihuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 :D --- @Mr_Hand, viraj alırken açılırsa kollarına çarpar o airbag eğer düz giderken açılacaksa zaten direksiyon göbeğinin dönmesi ile dönmemesi arasında bi fark olmaz. Bence Avantajı olduğu bahsedilse de dezavantajda yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, 40k seviyesinde diesel araç alacaksan eğer en düzgün performans bu araçta, ben ne yapayım : 1.3-1.6 arası hacimde diesel araç alma düşüncesi içersindeyim. Bagajda LPG tankı yüzünden taşımakta olduğum 205/55R16'lık arkadaş sıkmaya başladı beni. 300k km'nin dolmasına az vakit kala baktım emektarı toparlamak için harcamam gereken para, 2.el değerinde en ufak bir kımıldama yapmayacak, o halde 'evlat kol kırılır yen içinde kalır' düşüncesiyle hareket edeyim dedim. Şu 3 modele kadar indirgedim. Astra 1.3CDTI Cosmo C4 1.6HDI Auris 1.4D Elegant Otomatik vites düşüncesi içersindeyim. Çünkü benim hanım da kullanacak ;) Otoban kullanımım fazla olduğundan, mümkün mertebe kruuuuz kontrol zımbırtısı düzgün çalışan birşey istiyorum. Her neyse bu 3 modele kadar geldim. Donanımda Cosmo Astra hepsini dövüyor ama motor performansı yüz kızartıcı. 1.6'nın gücü ile C4 ayucuk gibi ön plana çıkıyor. Fakat donanım o kadar iyi değil. Belki dedim, hani olur ya, makyajla beraber donanımda da değişiklikler olmuştur. Şansımı deniyeyim dedim. Bu arada alınacak araç 2-2,5 yıl kullanılıp satılacak ve bu periyotta araç değiştirilecek. Ondan kelli 2.el değeri de önem kazanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hııı senin son zamanlardaki Opel'de iyi bi halk arabası falan yok Yeni Opel Astra konuları falan şimdi anlaşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, :( Yeni topic açayım da saydırın rahatça : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, Citroen müşteri hizmetleri aradı, 1.5 aya kadar geliyormuş. Bayiden özellikle istemen gerekiyormuş. Makyajlı aracın gelen partiye dâhil ediliyormuş ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 önde bi evo x tadı yakalanmış mı ne ahdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bekliyodum ben zaten o tarzın patlamasını, gt-r da benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mulgear6 said: hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar