paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selam, Malumunuz C4 makyaj gördü ama hâlâ ortalıkta yok, tarihini bilen var mı? Saygılar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Plastik patlayıcıya makyaj yapıldığını hiç duymadım. ve evet bu ara iğrenç espri dönemimdeyim
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 POAA (Paticik O Arabayı Alma) ekibi hemen koşun parameciuma C4'ü yar etmeyelim. Çok bi makyaj da yok zaten. Çok dandik araba şöyle kötü böyle kötü bi araba :) Bayide bile kapı kolu oturmayan araba. Direksiyonu ayrı dönen cins araba. Ayrıca içerisine ses alıyomuş çok fazla bir arkadaşım Astra'sını 3 yıl kullanıp sattı bundan aldı böyle diyor. Performansı iyiymiş 1.6 HDI 110HP olanların.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 zaten arabadan gıdım anlayan fransız arabasından uzak durur şu devirde.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 o direksiyona laf yok, olması gereken o. airbag sabit kalıyo onun sayesinde + direksiyonu tutman gereken şekilde tutuyosun her zaman.
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok yok bu mod kaşınıo düşen A sının yanına C yapıştırıcam bi gece.. hihuahah
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 :D --- @Mr_Hand, viraj alırken açılırsa kollarına çarpar o airbag eğer düz giderken açılacaksa zaten direksiyon göbeğinin dönmesi ile dönmemesi arasında bi fark olmaz. Bence Avantajı olduğu bahsedilse de dezavantajda yaratabilir.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, 40k seviyesinde diesel araç alacaksan eğer en düzgün performans bu araçta, ben ne yapayım : 1.3-1.6 arası hacimde diesel araç alma düşüncesi içersindeyim. Bagajda LPG tankı yüzünden taşımakta olduğum 205/55R16'lık arkadaş sıkmaya başladı beni. 300k km'nin dolmasına az vakit kala baktım emektarı toparlamak için harcamam gereken para, 2.el değerinde en ufak bir kımıldama yapmayacak, o halde 'evlat kol kırılır yen içinde kalır' düşüncesiyle hareket edeyim dedim. Şu 3 modele kadar indirgedim. Astra 1.3CDTI Cosmo C4 1.6HDI Auris 1.4D Elegant Otomatik vites düşüncesi içersindeyim. Çünkü benim hanım da kullanacak ;) Otoban kullanımım fazla olduğundan, mümkün mertebe kruuuuz kontrol zımbırtısı düzgün çalışan birşey istiyorum. Her neyse bu 3 modele kadar geldim. Donanımda Cosmo Astra hepsini dövüyor ama motor performansı yüz kızartıcı. 1.6'nın gücü ile C4 ayucuk gibi ön plana çıkıyor. Fakat donanım o kadar iyi değil. Belki dedim, hani olur ya, makyajla beraber donanımda da değişiklikler olmuştur. Şansımı deniyeyim dedim. Bu arada alınacak araç 2-2,5 yıl kullanılıp satılacak ve bu periyotta araç değiştirilecek. Ondan kelli 2.el değeri de önem kazanıyor. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hııı senin son zamanlardaki Opel'de iyi bi halk arabası falan yok Yeni Opel Astra konuları falan şimdi anlaşılıyo
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, :( Yeni topic açayım da saydırın rahatça : Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, Citroen müşteri hizmetleri aradı, 1.5 aya kadar geliyormuş. Bayiden özellikle istemen gerekiyormuş. Makyajlı aracın gelen partiye dâhil ediliyormuş ;) Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 önde bi evo x tadı yakalanmış mı ne ahdfhs
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bekliyodum ben zaten o tarzın patlamasını, gt-r da benzer
Öne çıkan mesajlar