Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Uyarısı veriyor sürekli anlayamadım.260 küsür gün var diyor lisansımın bitmesine.Update ediyorum ama geçmiyor.Ne yapmam lazım anlayamadım gerçekten?Sadece bunu diyor database out of date güncelliyorum ancak geçmiyor sorun.Vallahi anlamadım ne yapmalıyım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ss al mail atarak durumu söyle.sanırım support.kasperskylab.com du galiba.Bi kaç kere problemim olmuştu mail attım,biz bakarız dediler ve düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sil yeniden kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=45179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar