ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 add npc yaparken kal exn buyusu atıyor ve her severinda yapmıyor beklıyor gene aynı add i yapırum bu seveferde fizzzle oluyor summan edemiyorum nasıl yparım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Klavyene biraz daha iyi davranirsan herkes icin daha iyi olur sanirim, birkac kere okumam gerekti anlayabilmek icin. .hits 100 .gm 1 Bunlari yazip yapmayi denersen duzelecektir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 .gm 1 anladımda .hits 100 ne için baggio ? hiti 10 olsa olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Olur, 1 de olsa olur, onemli olan 0 olmamasi, ama killik yapmasaniz da olur pekala degil mi? Yeni kaydolmasindan ve biraz telasli yazmasindan arkadasin buyuk ihtimal yeni oldugunu tahmin edecek kadar tecrubem var, iki saat bunu aciklamak yerine '.hits 100 yaz' demek gayet basit oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 killik yapmakla lakası yok ben bir sorunla karşılaştım acaba hit denmi oldu diye bi an şüpheye düştüm str ve hitim 10 du ve .gm 1 olsamda büyü atamamaya başladım .tele kullanamıyordum plevel 7 olmama ramen bu hata oluşmuştu acaba hitle falan alakalı bi sorunmu oluştu diye düşündüm anlatabildim sanırım değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baggio bi sorun daha war altımdaki hayvandan inip yeniden bindigimde ekrandan çıkıp geri geldigimde orda duruyo [logout] yazıyo ve remove ettigimde altımdaki de gidiyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 allshow u kapa :D[signature][hline]Turk Oyun Admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehu olurmu ole şey canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baggio bi cevap verirmisin bana lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Cevap verilmis zaten, yetkili olmadan da yardim eden insanlarimiz var cok sukur? .allshow yazacaksin iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 allshow u kapatmak sadece gormemi saglamayacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allshow'u bir sekilde, muhtemelen Axis'i kurcalarken bilmeden acmissin, biz de diyoruz ki kapat ve dunyayi normal gormeye devam et, ama sen baya bilgilisin sanirim ki bir denemek yerine tartisiyorsun ve uzatiyorsun.. Ben yine de aciklayayim, belki bilmedigin noktalar vardir. Allshow acik oldugunda oyundan cikmis kisileri de gorursun [logout] diye.. Hayvanlara bindiginde sana bir mount item verip hayvanin kendisine o sekilde logout muamelesi yapar Sphere, allshow acikken oyle hayvanlar gormenin ve sildiginde atinin gitmesinin sebebi de o.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 .allshow komutu oyundakilerle birlikte oyundan çıkmış olanlarıda görmeni sağlar.Adamların yanındaki çıkan yazılarda onla ilgilidir. [Bu mesaj Ardhath tarafından 20 Nisan 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Ardhath, 20 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki: sadece logout olmuş kişileri görürsün Sadece oyunda olmayanlari degil, olanlari da gorursun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 orda bir anlam kayması olmuş. :P [Bu mesaj Ardhath tarafından 20 Nisan 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Anlam kayması nasıl oluyor acaba? [Bu mesaj PawligeR tarafından 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 işte bu kadar çok baggio aydınlattın beni ama sen yeni başlamıssın felan ayıp oluyo seni nbl dan da hatırlıyorum rica ediyorum biraz sakın ol cahilin soruları adamı çıldırtır ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: PawligeR, 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde demiş ki: Anlam kayması nasıl oluyor acaba? [Bu mesaj PawligeR tarafından 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] şöyle oluyor---ben allshow sadece oyundan çıkanları görmeye yarar demek istemiştim(sadece o işe yarar anlamında) ama sadece logout olmuş insanları görmekye yarar(online oyuncuları göremezsin) gibi anlaşılmış düzeltim zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing sorun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 allshow u kapa :D[signature][hline]Turk Oyun Admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehu olurmu ole şey canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baggio bi cevap verirmisin bana lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Cevap verilmis zaten, yetkili olmadan da yardim eden insanlarimiz var cok sukur? .allshow yazacaksin iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 allshow u kapatmak sadece gormemi saglamayacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allshow'u bir sekilde, muhtemelen Axis'i kurcalarken bilmeden acmissin, biz de diyoruz ki kapat ve dunyayi normal gormeye devam et, ama sen baya bilgilisin sanirim ki bir denemek yerine tartisiyorsun ve uzatiyorsun.. Ben yine de aciklayayim, belki bilmedigin noktalar vardir. Allshow acik oldugunda oyundan cikmis kisileri de gorursun [logout] diye.. Hayvanlara bindiginde sana bir mount item verip hayvanin kendisine o sekilde logout muamelesi yapar Sphere, allshow acikken oyle hayvanlar gormenin ve sildiginde atinin gitmesinin sebebi de o.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 .allshow komutu oyundakilerle birlikte oyundan çıkmış olanlarıda görmeni sağlar.Adamların yanındaki çıkan yazılarda onla ilgilidir. [Bu mesaj Ardhath tarafından 20 Nisan 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Ardhath, 20 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki: sadece logout olmuş kişileri görürsün Sadece oyunda olmayanlari degil, olanlari da gorursun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 orda bir anlam kayması olmuş. :P [Bu mesaj Ardhath tarafından 20 Nisan 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Anlam kayması nasıl oluyor acaba? [Bu mesaj PawligeR tarafından 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 işte bu kadar çok baggio aydınlattın beni ama sen yeni başlamıssın felan ayıp oluyo seni nbl dan da hatırlıyorum rica ediyorum biraz sakın ol cahilin soruları adamı çıldırtır ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: PawligeR, 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde demiş ki: Anlam kayması nasıl oluyor acaba? [Bu mesaj PawligeR tarafından 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] şöyle oluyor---ben allshow sadece oyundan çıkanları görmeye yarar demek istemiştim(sadece o işe yarar anlamında) ama sadece logout olmuş insanları görmekye yarar(online oyuncuları göremezsin) gibi anlaşılmış düzeltim zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar