Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun

ACalli

Öne çıkan mesajlar

Olur, 1 de olsa olur, onemli olan 0 olmamasi, ama killik yapmasaniz da olur pekala degil mi? Yeni kaydolmasindan ve biraz telasli yazmasindan arkadasin buyuk ihtimal yeni oldugunu tahmin edecek kadar tecrubem var, iki saat bunu aciklamak yerine '.hits 100 yaz' demek gayet basit oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

killik yapmakla lakası yok ben bir sorunla karşılaştım acaba hit denmi oldu diye bi an şüpheye düştüm str ve hitim 10 du ve .gm 1 olsamda büyü atamamaya başladım .tele kullanamıyordum plevel 7 olmama ramen bu hata oluşmuştu acaba hitle falan alakalı bi sorunmu oluştu diye düşündüm anlatabildim sanırım değilmi
Sosyal ağlarda paylaş

Allshow'u bir sekilde, muhtemelen Axis'i kurcalarken bilmeden acmissin, biz de diyoruz ki kapat ve dunyayi normal gormeye devam et, ama sen baya bilgilisin sanirim ki bir denemek yerine tartisiyorsun ve uzatiyorsun.. Ben yine de aciklayayim, belki bilmedigin noktalar vardir.

Allshow acik oldugunda oyundan cikmis kisileri de gorursun [logout] diye.. Hayvanlara bindiginde sana bir mount item verip hayvanin kendisine o sekilde logout muamelesi yapar Sphere, allshow acikken oyle hayvanlar gormenin ve sildiginde atinin gitmesinin sebebi de o.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
Anlam kayması nasıl oluyor acaba?

[Bu mesaj PawligeR tarafından 20 Nisan 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

şöyle oluyor---ben allshow sadece oyundan çıkanları görmeye yarar demek istemiştim(sadece o işe yarar anlamında)
ama
sadece logout olmuş insanları görmekye yarar(online oyuncuları göremezsin) gibi anlaşılmış düzeltim zaten.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...