Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Çok basic olarak oyun için yardımcı olabilecek şeyleri yazarmısınız lutfen. MEsela rank olayı bildigimiz LvLa denk geliyor yanılmıyorsam. Rank aldıkça abvility birikiyor ve bununla yeni özellki alıyoruz. Bunun tusu şudur budur gibisinden yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Rank = Level Renown Rank = Honor Leveli dicem, anla işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 OK Birde yeni silah nerden alıcam yani elimdeki silah ilk oyuna girdigimdeki silah (dagger) hale ve silah satan bi yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quest yap. Her questte mutlaka sana özel bir reward var. Yani WoW'daki gibi değil, questler her sınıfa özel bir reward ile tasarlanmış. Para harcama şimdi silaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya beyler sorum geldi :D talisman slot varya ekipmanlarda oraya konulan malzeme ne ? ne koyabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oyunun başlarında bi "rvr scenario" için sıraya girdim fakat saatler geçtiği halde hala bişey olduğu yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gem koyuyosun oraya, lvl 10'a kadar üretmek mümkün deil bulmakda mümkün değil ama nedense slot var. item mitem gecin koşun gidin düşer bişiler, arada public quest alnalarıyla rep grindlar alırsınız ordan ıtem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Auto attack tusu bişeye yaraymır mu :) Yani WoW gibi surekli auto attack yapıyormu yoksa AoC gibi her vurusu bizim mi yaptırmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 var auto attack oyunda, ama cok tırtık auto attack'ı hesaba katma savaşırken. sağ tuşla tıklat moba vursun işte arada bı 3-5 bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mümkün değil hata vardır Shakkil said: Oyunun başlarında bi "rvr scenario" için sıraya girdim fakat saatler geçtiği halde hala bişey olduğu yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hata olmıyabilir, bende dun gece ve bu sabah bekledim dwarf&goblin bölgesinde sıra gelmedi, cb dede sadece empire&chaos da geliyodu sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 meslek olarak butcher oldum ama ne yapar anlamadım hayvanlarsan et kan falan topluyorum birleştiremedim bir türlü konteynır da koydum içene girmiyo birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu RvR olayları için min lvl falan varmı yoksa lvl 3 bile gidip rvr scenarioya basvurabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu sağda solda koşarken XP veren Chapter zart zurt olayı nedir neya yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 absolut, rvr alanına girince veya senaryolara katılınca lvl'ın 8'e cıkartılıyo otomatikman veya 18-28.. yenı skill gelmiyo ama statların boostlanıyor. o havadan gelen xpler achivementtır, yenı mekan gormektir falan ordan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sürekli rvr yapabilrisin ama levelinden yükse level e çıkmaz sen 8 levelsen rvr 9 olmaz yani ama yine yaaprsın exp gelemz :D Absolut said: Bu RvR olayları için min lvl falan varmı yoksa lvl 3 bile gidip rvr scenarioya basvurabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Anlamadım ama saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Public queste katıldım hatta en sonundaki loot rolluda kazandım ama bi turlu lootu alamadım. Bug mı yoksa almak için bişimi yapmak lazım. Click chest to loot diyo ama lootlatmadı bi turlu veya lootladım iconu hala ordaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quest sistemi Conandan soınra biraz karısık geldi yani onunki tam tembel işiydi questi gidip bulması falan burası biraz daha karışık ve laptoptan dolayı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyunda nickim Mortis, friend listine falan ekle yardım edebilirim oyun içersinde o chapter denen olaylar. ADamlar haritayı chapterlara bölmüşler quest zorlukları moblara göre . Her chaptera ait de public questler var. SEn o chapterın public questlerine katıldıkça o chapterın influence levelını artırıosun fulle getirince 3. derecedeki zırhları aliosun . falan filan 3 bölünmüş zaten o influence levelı dikkat edersen ilkinde potion falna oluosun 2. levela gelince yani 2. kısmı geçince kolluk falna orta seviye full tamamlayınca da en son level ehdiyeleri aliosun RAlly Masterdan o chapterın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu arada kameranın follow modeunu kapatmayı bilen var mı? Koşarken arkaya bakayım bi yandan diyince çok karışıyor kendi kendine koşma yönüne dönmesi kameranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 RvR de yerde yatan herkezın ustune mausunuzu getırın eger el cıkıyorsa lootlayabılıyorsunuz need demenız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu thread, ABSOLUT ve SORULARINA cevap kismi olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Herkes herşeyi biliyor bi ben bilmiyormuşum bunu öğrendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar