Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sallandık sallandk allah korusun ... http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp 4,5 yinede yusufladım kat yüksek haliyle[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ulan bi günde ne kadar çok deprem oluyormuş yahu ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya bırak onu ben bu büyük deprem olacaklar dediydiler o deprem oluyor kafamıza geçecek apartman sandım fırladım yattığım yerden ..[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 4.5'luk dediğin dün tekirdağ açıklarında oldu. Başka 4.5'luksa bilemem link'i açamıyorum DL dolayısıyla.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ayağım takıldı da düşmüştüm.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Marmara denizinde olanı diyorum ben.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tamam işte 4.5'luk olan dün akşam üstü tekirdağ açıklarında oldu. Tekirdağ açıklarında da Marmara denizi var Kuzey Buz denizi yok.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 LOL[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmiş olsun heyecanlandırır insanı bu depremler :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Heycanlandırırmı ? O zaman ßina kafana yıkılıncada Zevk Alırsın Sen...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 Nisan 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Tamam işte 4.5'luk olan dün akşam üstü tekirdağ açıklarında oldu. Tekirdağ açıklarında da Marmara denizi var Kuzey Buz denizi yok. heh hay bendek kafa kalmamış , adalar açıklarında oldu sanıyorum ben[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 deprem olup olmadığını anlamak için sessiz bir şekilde durdum yerimde... hiç tırsmadım :P evime güveniyorum[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar