Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sallandık sallandk allah korusun ... http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp 4,5 yinede yusufladım kat yüksek haliyle[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ulan bi günde ne kadar çok deprem oluyormuş yahu ...[signature][hline]bla bla bla ...
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya bırak onu ben bu büyük deprem olacaklar dediydiler o deprem oluyor kafamıza geçecek apartman sandım fırladım yattığım yerden ..[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 4.5'luk dediğin dün tekirdağ açıklarında oldu. Başka 4.5'luksa bilemem link'i açamıyorum DL dolayısıyla.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ayağım takıldı da düşmüştüm.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Marmara denizinde olanı diyorum ben.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tamam işte 4.5'luk olan dün akşam üstü tekirdağ açıklarında oldu. Tekirdağ açıklarında da Marmara denizi var Kuzey Buz denizi yok.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 LOL[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmiş olsun heyecanlandırır insanı bu depremler :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman..
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Heycanlandırırmı ? O zaman ßina kafana yıkılıncada Zevk Alırsın Sen...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 Nisan 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Tamam işte 4.5'luk olan dün akşam üstü tekirdağ açıklarında oldu. Tekirdağ açıklarında da Marmara denizi var Kuzey Buz denizi yok. heh hay bendek kafa kalmamış , adalar açıklarında oldu sanıyorum ben[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 deprem olup olmadığını anlamak için sessiz bir şekilde durdum yerimde... hiç tırsmadım :P evime güveniyorum[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Öne çıkan mesajlar