wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Selam ArkadaşLar Ve Begio Abi: Ögrenmek İstedigim Su ki Rheam İle Quann ve Locus Olayı Nasıl Oluyor Bunu Acıklaya Bilcek Arkadaş Varsa Lütfen Scriptini bana versin Pls...!!!
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Scriptle alakası yok.İki makina birbirine bağlı olup ikisindede sunucu olunca öyle oluyor.Bunun hakkında önceden topic açılmıştı.Arat bulursun...[signature][hline]
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aynı listeye almak ichin se sphere.ini kullan[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben bu konuda daha önce bir yazı açmıştım. share formatlı uo serverları aynı anda 2 kere açılmıyolar. serverın formatını diğerinden yaparsan uogate.. gibi programlar sayesinde 10 defa bile açabilirsin...
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkadaşlar Bİr Ara Begio Abi Scriptini Verdi keşke ozaman Alsaydım Bu Arada Zorm.Dll Var manyak Güzel Bişi Ya Harika Tavsiye Ederim Speed xp Bilem Calışmıyo :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Gayet de acilir, direk gidip iki kere cift tiklamakla acilmaz tabii ki, port bind hatasi verir cunku. Sphere klasorunuzu kopyaliyorsunuz, c:sphere2 gibi. Sonra c:sphere2sphere.ini'yi acip c:sphere olan yerlerin hepsini c:sphere2, servport satirini da 3333 falan yapiyorsunuz. Iki serveri birden acip Locus-Quann tarzi yapacaksaniz shard listte birbirlerini gormeleri icin [Servers] kisimlarini da ayarlayacaksiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bide bu yöntem var tabi :D[signature][hline]
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Begio Abi hani Paticik bakıma Alınmadan Önce Bir Script Vermiştin ya O scripti İstiyorum ben Aslın da Tek Sphere De Sanki Cift Sphere Acmış Gibi Olucak Yani Rheam Quann Locus Gözükecek Client te :) Mümkünse 1 El Atarmısın bu konuya...!!!
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sphere.ini'nin servers bolumune 2 server yazarsin, ip ve portlari ayni olur ama adini degistirirsin, ikisi de ayni yere baglanmis olur. ps: Scriptle olacak sey degil o, sphere.ini ayarlarini scriptten saymiyoruz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar