wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Selam ArkadaşLar Ve Begio Abi: Ögrenmek İstedigim Su ki Rheam İle Quann ve Locus Olayı Nasıl Oluyor Bunu Acıklaya Bilcek Arkadaş Varsa Lütfen Scriptini bana versin Pls...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Scriptle alakası yok.İki makina birbirine bağlı olup ikisindede sunucu olunca öyle oluyor.Bunun hakkında önceden topic açılmıştı.Arat bulursun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aynı listeye almak ichin se sphere.ini kullan[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben bu konuda daha önce bir yazı açmıştım. share formatlı uo serverları aynı anda 2 kere açılmıyolar. serverın formatını diğerinden yaparsan uogate.. gibi programlar sayesinde 10 defa bile açabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkadaşlar Bİr Ara Begio Abi Scriptini Verdi keşke ozaman Alsaydım Bu Arada Zorm.Dll Var manyak Güzel Bişi Ya Harika Tavsiye Ederim Speed xp Bilem Calışmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Gayet de acilir, direk gidip iki kere cift tiklamakla acilmaz tabii ki, port bind hatasi verir cunku. Sphere klasorunuzu kopyaliyorsunuz, c:sphere2 gibi. Sonra c:sphere2sphere.ini'yi acip c:sphere olan yerlerin hepsini c:sphere2, servport satirini da 3333 falan yapiyorsunuz. Iki serveri birden acip Locus-Quann tarzi yapacaksaniz shard listte birbirlerini gormeleri icin [Servers] kisimlarini da ayarlayacaksiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bide bu yöntem var tabi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Begio Abi hani Paticik bakıma Alınmadan Önce Bir Script Vermiştin ya O scripti İstiyorum ben Aslın da Tek Sphere De Sanki Cift Sphere Acmış Gibi Olucak Yani Rheam Quann Locus Gözükecek Client te :) Mümkünse 1 El Atarmısın bu konuya...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sphere.ini'nin servers bolumune 2 server yazarsin, ip ve portlari ayni olur ama adini degistirirsin, ikisi de ayni yere baglanmis olur. ps: Scriptle olacak sey degil o, sphere.ini ayarlarini scriptten saymiyoruz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar