Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cift Sphere Nasıl Acabilirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam ArkadaşLar Ve Begio Abi:
Ögrenmek İstedigim Su ki Rheam İle Quann ve Locus Olayı Nasıl Oluyor Bunu Acıklaya Bilcek Arkadaş Varsa Lütfen Scriptini bana versin Pls...!!!
Mesaj tarihi:
Scriptle alakası yok.İki makina birbirine bağlı olup ikisindede sunucu olunca öyle oluyor.Bunun hakkında önceden topic açılmıştı.Arat bulursun...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben bu konuda daha önce bir yazı açmıştım. share formatlı uo serverları aynı anda 2 kere açılmıyolar. serverın formatını diğerinden yaparsan uogate.. gibi programlar sayesinde 10 defa bile açabilirsin...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bİr Ara Begio Abi Scriptini Verdi keşke ozaman Alsaydım Bu Arada Zorm.Dll Var manyak Güzel Bişi Ya Harika Tavsiye Ederim Speed xp Bilem Calışmıyo :)
Mesaj tarihi:
Gayet de acilir, direk gidip iki kere cift tiklamakla acilmaz tabii ki, port bind hatasi verir cunku.

Sphere klasorunuzu kopyaliyorsunuz, c:sphere2 gibi. Sonra c:sphere2sphere.ini'yi acip c:sphere olan yerlerin hepsini c:sphere2, servport satirini da 3333 falan yapiyorsunuz. Iki serveri birden acip Locus-Quann tarzi yapacaksaniz shard listte birbirlerini gormeleri icin [Servers] kisimlarini da ayarlayacaksiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Begio Abi hani Paticik bakıma Alınmadan Önce Bir Script Vermiştin ya O scripti İstiyorum ben Aslın da Tek Sphere De Sanki Cift Sphere Acmış Gibi Olucak Yani Rheam Quann Locus Gözükecek Client te :) Mümkünse 1 El Atarmısın bu konuya...!!!
  • Yeni Oluştur...