FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ulan ilkokulda bi arkadaşım vardı. dinliyodu bu şarkıyı ciddi ciddi. okula gidip gelirken mırıldanıyodu. ÖMRÜMÜ YEDİN LAN UFUK DUY SESİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Drall said: abi dokuzları gördünmü bugün ya? abimler geziyodu bütün 9ları dalga geçercesine, of şaka gibilerdi lan test çözen 8 kişi saydım lan! girdim bi sınıfa herkes oturuyo, "KALKIN YÖRÜYÜN GİDİN LAN ASOSYALMİSİNİZ!" dedim çıktım capsla dedim hem edit: ne çok lan demişim =/ 9lara sinirimdendir neyse =P olm ne diyosun sen? 9E ve 9D tam 30 kişi oturuyolardı sınıfta hoca falan yokken. girdim meraba başarılar byes falan dedim. ama ilk günleri napalım. iyi dalga geçtik abinle beraber işte topluca. başkan seçtik + sınıfınıza isim bulun adettir falan dedik iyiydi baya. ayrıca bir tane 94lü kız var çok oynak geleceği kötü. sfdsdfgsdsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 batırdım hahaha <> yanlış buttona basmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eed bişey anlamayıp kapatmıştım pencereyi. kimle konuştuğunu falan şimdi anladım sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi bide ilk gün çantayla gelen 9'lar var onlar başka bir tartışmanın konusu asfzd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi arkadaş söledi hakkatten doru bi tespit. 4 yıl boyunca bacağına kopya yazan kız görmedim hiç. hep ellerine falan yazdılar. sorun bizdekilerde mi bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben gördüm haha =P ama bir kere mi iki kere mi ne gördüm hakkaten lan nekadar az =/ yalnız ciddi doğru bi tespit ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FromTheHell said: ben uzun saçla gittim okula. 9ların yanından geçerken "aaa uzun saçlı çocuk.uzun saç yasak diilmiş.saç saç saç saç" diye sesler duydum. yarın da öyle gidicem. öğleden sonra da saçlarım gidicek. mutsuz olcam.hayata küsücem.ama yine de gidicem okula!1! fsd çaksaydın 2 tane ağızlarına çömezlerin. ben de ilk defa normal saçla gittim okulun ilk günü son 5 senedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BloodyBeast said: senko said: 6ekime kadar yolum var benim daha mutluyum huzurluyum deliler gibi tetris oynamaktayım doğu akdeniz mi nerde okuyon sen yok izmir ekonomide okuom bu arada bacağına kopya yazan kız şehir efsanesi bizde tartışmıştık o konuyu zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu 94 lüler fena küçük ya çamaşır makinasınamı atmışlar çekmiş sanki 4 yıl önce ben bu kadar küçük deildim.... n'ayır n'olamaz deildim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Lan lisede olmak vardı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok üniv daha güzel. lisenin tek güzel yanı ekoseli etekti galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 off 94lü bebek liseye mi gider yaa=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 2000li insanlar 2. sınıfa geçti diyince daha da fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oha 2000li insanlar 2inci sınıfa mı geçti! 97li kardeşim ortaokula geçti bugün vay be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bacaktan kopya çeken kız var, hatta bunu aynı anda yapan 5 kız var; siz çok şanssızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bide 5 yıl lise okuyan denyolar var. hiç kalmamalarına rağmen hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar